Super Beba -> RE: Privatni vrtici u SA (30.5.2014 15:58:43)
|
IZVORNA PORUKA: mamina princeza super Bebo ...ija imam iskustvo sa curicom i vrticem nur al nemam sa ovako malim djetetom. razmisljam da i moj ide za nekih 5-6 mjeseci ... mozes li mi dati neke podatke konkretnije za ovu malu raju. kpojoj grupo pripada tvoj djecak ( da li su one najmaje jaslice ili veca grupa) kako ih hrane dal moraju sami jesti , presvlace ih redovno? nekako mi je skroz drugacije kad je djetet 2,5 godine i djete 4 koliko je moja imala kad je krenula u nur. Kod mene je mali u Firdeus grupi...I to je (kad se upisao) bila starija jaslička od 2 do 3 godine. E sad, mali je bio bez pelena kad je upisao, tako da nisam imala problema sa mijenjanjem pelena...Nikad nije došao uprljanih gaćica... Što se tiče hranjenja, na početku su ih učiteljice hranile, dok postepeno nisu počeli sami da jedu (sad mali normala jede sam)..I k'o u svakom vrtiću, rade dosta na tome da ih osamostale, tipa oblačenje i skidanje cipela, jakni, majica i sl.. Ja sam zadovoljna, jer mali tamo fino jede (i ono što meni ni u snu ne bi pojeo, tamo pojede), imaju ok aktivnosti (aBd kad budu veći, imat će još zanimljiviji i ispunjeniji boravak), tete su super (Amela i Zumra), spava tamo po danu (u početku je išlo malo teže s tim, ali sad spava u 16)... Mislim da će tvom malome biti super, naravno, čim se navikne [sm=smiley36.gif] Meni su inače oni presmiješni, kad ih ono vidiš u vrtiću, siće, bogde naše, a k'o mali ljudi [sm=smiley36.gif] Pa još kad se ujutro dočekuju, pa počnu se sazivati po nadimcima, prezimenima hahahaha .. preslatko :)
|
|
|
|