|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Privatni vrtici u SA
14.5.2013 15:55:24   
dobby_79
Drage mame,
vidim da neke od vas svoju djecicu salju u Sv. obitelj u jaslice pa me interesuje od kojeg uzrasta primaju djecicu, hvala vam puno
Buduca manauser posted image

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 776
14.5.2013 16:54:52   
malaprinceza
Vrtić igraonica Kockica na Šipu radi i subotom, s obzirom da naše dijete ide tamo već par mjeseci i da smo zadovoljni, mogla bih je pohvaliti.
IZVORNA PORUKA: buba marica

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 777
15.5.2013 12:21:24   
škorpija
bambi1 odgoviral sam ti na pitanje u privatnoj poruciuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu malaprinceza)
Neposredna veza do poruke: 778
15.5.2013 12:51:07   
Svilica
Drage mamice, pomozite!!! Moja bebica će uskoro napuniti godinu dana i moram je upisati u vrtić. Ovo mi je prva beba i nemam iskustva sa vrtićima. Molim vas da mi pomognete. Dolaze u obzir vrtići od Alipašinog pa do Ilidže:

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 779
15.5.2013 13:21:46   
anja anjica
Draga moja bilo sta da natipkam ispalo bikao epp,ali je istina,vrtic mala raja na a.polju sve u superlativu

(odgovor članu Svilica)
Neposredna veza do poruke: 780
15.5.2013 13:51:10   
škorpija
svilica dobar ti je i vrtić Amel iz grupacije Amel i nur na ilidži

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anja anjica)
Neposredna veza do poruke: 781
15.5.2013 16:00:36   
bookah

IZVORNA PORUKA: bambi1

Isla sam danas u obilazak vrtica "The montessori house" odusevljena sam. Sve izgleda predivno, uredno, cisti, lijepo... jedino je mana cijena 590 KMuser posted image

Da, super je sve samo nisu fleksibilni. Moras najaviti kad kupis dijete, te da to ne varira cesto, npr nemoze sad u 1pm, sutra do 5pm. Isto tako su mi rekli da svi pokupe djecu do 4.45pm i da bi ocekivali isto od mene. Mislim da za te pare mogu raditi duze, pa moje radno vrijeme je do 5:30, veoma sam ogranicena sto se tice vrtica samo zbog toga.

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 782
15.5.2013 22:05:03   
salmy

IZVORNA PORUKA: bookah

Isla sam danas u obilazak vrtica "The montessori house" odusevljena sam. Sve izgleda predivno, uredno, cisti, lijepo... jedino je mana cijena 590 KMuser posted image

Da, super je sve samo nisu fleksibilni. Moras najaviti kad kupis dijete, te da to ne varira cesto, npr nemoze sad u 1pm, sutra do 5pm. Isto tako su mi rekli da svi pokupe djecu do 4.45pm i da bi ocekivali isto od mene. Mislim da za te pare mogu raditi duze, pa moje radno vrijeme je do 5:30, veoma sam ogranicena sto se tice vrtica samo zbog toga.

Ah sto ga pretjerase...cuj 600 KM..svasta...pa sta nude za tu lovu....necija platauser posted image

(odgovor članu bookah)
Neposredna veza do poruke: 783
16.5.2013 8:23:20   
bucka73
Draga Skorpija, da li biste i meni mogli poslati info i vase iskustvo sa vrticem "Tete cuvalice". Hvala puno i lp

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 784
16.5.2013 9:16:57   
Svilica
anja anjica i škorpija hvala vam puno na brzim odgovorima. Otići ću u oba ovih dana da vidim kako izgleda.

(odgovor članu bucka73)
Neposredna veza do poruke: 785
16.5.2013 9:33:58   
Nellica
U jaslice u sv. obitelj primaju djecu od navršenih 12 mjeseci.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu dobby_79)
Neposredna veza do poruke: 786
16.5.2013 9:37:15   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: bookah

Ah sto ga pretjerase...cuj 600 KM..svasta...pa sta nude za tu lovu....necija platauser posted image

koji idioti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 787
16.5.2013 9:38:18   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Svilica

Drage mamice, pomozite!!! Moja bebica će uskoro napuniti godinu dana i moram je upisati u vrtić. Ovo mi je prva beba i nemam iskustva sa vrtićima. Molim vas da mi pomognete. Dolaze u obzir vrtići od Alipašinog pa do Ilidže:

pa sa mojom Ajšom u vrtić Vragolan Denis na Ilidži user posted image
300 KM do 2 godine
ja sam prezadovoljna a nije da me lako može nešto opčiniti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Svilica)
Neposredna veza do poruke: 788
16.5.2013 10:09:43   
babina beba

Sve je to sto bi rekli u 5 deka razlike...Imas na Stupu Sveta Obitelj, moju su primili kad je imala 11 mjeseci,brzo se navikla i sto je najvaznije hvala Bogu bolesnjiva nije bila.  Tete u jaslickoj grupi su super, izlaze u susret, razgovarjau s tobom o djetetu itd. Stariju evo ispracam u skolu aBd iz tog vrtica i ja sam zadovoljna. Cijena je 250 KM a jedno, 400 za dvoje djece!

< Poruku je uredio babina beba -- 16.5.2013 10:11:40 >

(odgovor članu Svilica)
Neposredna veza do poruke: 789
16.5.2013 10:10:41   
babina beba
...

< Poruku je uredio babina beba -- 16.5.2013 10:11:20 >

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 790
16.5.2013 14:36:50   
una77
Moja djevojčica ide u vrtić Pony. Za ovaj vrtić imam samo riječi hvale, radno vrijeme je od 06:30-18:00. Tete i vlasnik su veoma ljubazne, i zaista se trude oko djece. Hrana u vrtiću je izuzetna i moje dijete tamo jede stvari koje kući prije nije nikako jela. Svako dan imaju utvrđen program i zaista se trude oko edukacije djece. Vrtić posjeduje vlastiti vrt tako da ako vremenski uvjeti to dozvoljavaju svakodnevno izlaze van. Cijena vrtića je 320 KM i vrijedi svake pare. Najbolji znak je da naša princeza se svakodnevno raduje odlasku u vrtić.

Neposredna veza do poruke: 791
28.5.2013 13:21:19   
Marija13
Moja beba ima tek 6mj, ali posto se uvijek moze desiti da me na posao pozovu i ranije trebam vec gledati vrtice/jaslice, imate li kakvih preporuka na opcinama N.Grad i N.Sarajevo? Znaci da primaju bebe od godinu dana...

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu una77)
Neposredna veza do poruke: 792
28.5.2013 13:42:13   
mikimaus
Preporučujem vrtić "Kocka, kocka, kockica" na Pofalićima. Imaju i veliku i malu grupu. Krenuli smo nedavno i imamo samo riječi hvale za cijeli tim. Prostrano je i jako čisto. Hrana je odlična, puno igre i edukativnih casova, djeca uče i engleski, a imaju i veliku terasu sa toboganom i ostalim igračkama, gdje provedu dosta vremena kad god je vrijeme primjereno. Cijena je 290 KM.

Leptirić mamin mali
18.07.2008.

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 793
28.5.2013 14:54:17   
moja suncica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

pa sa mojom Ajšom u vrtić Vragolan Denis na Ilidži user posted image
300 KM do 2 godine
ja sam prezadovoljna a nije da me lako može nešto opčiniti

Samo me interesuje ima li taj vrtic uredne papire za rad? Nije mi poznat pa provjerite ako ste u prilici

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 794
28.5.2013 15:02:19   
moja suncica
Samo me interesuje ima li taj vrtic uredne papire za rad? Nije mi poznat pa provjerite ako ste u prilici

(odgovor članu moja suncica)
Neposredna veza do poruke: 795
28.5.2013 22:04:32   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: rmh sarajevo

Vidim da ima puno tema o vrtićima, ali mene zanima koji su to najbolji vrtići ili jaslice jer beba ima 13 mjeseci. Najviše bi mi odgovaralo u blizini Stupa pa molim mame koje znaju da mi preporuce. I jos bih voljela znati cijenu. Hvala svima user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu moja suncica)
Neposredna veza do poruke: 796
28.5.2013 22:12:56   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Vidim da ima puno tema o vrtićima, ali mene zanima koji su to najbolji vrtići ili jaslice jer beba ima 13 mjeseci. Najviše bi mi odgovaralo u blizini Stupa pa molim mame koje znaju da mi preporuce. I jos bih voljela znati cijenu. Hvala svima user posted image

na Stupu imaš jaslice u vrtiću Sveta obitelj ... ne znam cjenu.. ako vidi babina beba nek ti napiše

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 797
29.5.2013 7:57:19   
babina beba
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

na Stupu imaš jaslice u vrtiću Sveta obitelj ... ne znam cjenu.. ako vidi babina beba nek ti napiše

Cijena u Svetoj Obitelj je 250 KM, moju su primili kad je imala 11 mjeseci i ja sam zadovoljna. Ako je dvoje djece u pitanju onda je cijena 400 KM za oboje! Ako treba jos info na pp!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 798
6.6.2013 9:10:33   
lala 28

za reklamu se obratiti Visnja RR

< Poruku je uredio maja78 RR -- 6.6.2013 9:12:27 >

Neposredna veza do poruke: 799
6.6.2013 9:26:14   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: babina beba

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Cijena u Svetoj Obitelj je 250 KM, moju su primili kad je imala 11 mjeseci i ja sam zadovoljna. Ako je dvoje djece u pitanju onda je cijena 400 KM za oboje! Ako treba jos info na pp!

čuj 250 KM? pa to je baš povoljno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *