Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage mame, vidim da neke od vas svoju djecicu salju u Sv. obitelj u jaslice pa me interesuje od kojeg uzrasta primaju djecicu, hvala vam puno Buduca mana
Drage mamice, pomozite!!! Moja bebica će uskoro napuniti godinu dana i moram je upisati u vrtić. Ovo mi je prva beba i nemam iskustva sa vrtićima. Molim vas da mi pomognete. Dolaze u obzir vrtići od Alipašinog pa do Ilidže:
Isla sam danas u obilazak vrtica "The montessori house" odusevljena sam. Sve izgleda predivno, uredno, cisti, lijepo... jedino je mana cijena 590 KM
Da, super je sve samo nisu fleksibilni. Moras najaviti kad kupis dijete, te da to ne varira cesto, npr nemoze sad u 1pm, sutra do 5pm. Isto tako su mi rekli da svi pokupe djecu do 4.45pm i da bi ocekivali isto od mene. Mislim da za te pare mogu raditi duze, pa moje radno vrijeme je do 5:30, veoma sam ogranicena sto se tice vrtica samo zbog toga.
Isla sam danas u obilazak vrtica "The montessori house" odusevljena sam. Sve izgleda predivno, uredno, cisti, lijepo... jedino je mana cijena 590 KM
Da, super je sve samo nisu fleksibilni. Moras najaviti kad kupis dijete, te da to ne varira cesto, npr nemoze sad u 1pm, sutra do 5pm. Isto tako su mi rekli da svi pokupe djecu do 4.45pm i da bi ocekivali isto od mene. Mislim da za te pare mogu raditi duze, pa moje radno vrijeme je do 5:30, veoma sam ogranicena sto se tice vrtica samo zbog toga.
Ah sto ga pretjerase...cuj 600 KM..svasta...pa sta nude za tu lovu....necija plata
Ah sto ga pretjerase...cuj 600 KM..svasta...pa sta nude za tu lovu....necija plata
Drage mamice, pomozite!!! Moja bebica će uskoro napuniti godinu dana i moram je upisati u vrtić. Ovo mi je prva beba i nemam iskustva sa vrtićima. Molim vas da mi pomognete. Dolaze u obzir vrtići od Alipašinog pa do Ilidže:
pa sa mojom Ajšom u vrtić Vragolan Denis na Ilidži 300 KM do 2 godine ja sam prezadovoljna a nije da me lako može nešto opčiniti
Sve je to sto bi rekli u 5 deka razlike...Imas na Stupu Sveta Obitelj, moju su primili kad je imala 11 mjeseci,brzo se navikla i sto je najvaznije hvala Bogu bolesnjiva nije bila. Tete u jaslickoj grupi su super, izlaze u susret, razgovarjau s tobom o djetetu itd. Stariju evo ispracam u skolu aBd iz tog vrtica i ja sam zadovoljna. Cijena je 250 KM a jedno, 400 za dvoje djece!
< Poruku je uredio babina beba -- 16.5.2013 10:11:40 >
Moja djevojčica ide u vrtić Pony. Za ovaj vrtić imam samo riječi hvale, radno vrijeme je od 06:30-18:00. Tete i vlasnik su veoma ljubazne, i zaista se trude oko djece. Hrana u vrtiću je izuzetna i moje dijete tamo jede stvari koje kući prije nije nikako jela. Svako dan imaju utvrđen program i zaista se trude oko edukacije djece. Vrtić posjeduje vlastiti vrt tako da ako vremenski uvjeti to dozvoljavaju svakodnevno izlaze van. Cijena vrtića je 320 KM i vrijedi svake pare. Najbolji znak je da naša princeza se svakodnevno raduje odlasku u vrtić.
Moja beba ima tek 6mj, ali posto se uvijek moze desiti da me na posao pozovu i ranije trebam vec gledati vrtice/jaslice, imate li kakvih preporuka na opcinama N.Grad i N.Sarajevo? Znaci da primaju bebe od godinu dana...
Preporučujem vrtić "Kocka, kocka, kockica" na Pofalićima. Imaju i veliku i malu grupu. Krenuli smo nedavno i imamo samo riječi hvale za cijeli tim. Prostrano je i jako čisto. Hrana je odlična, puno igre i edukativnih casova, djeca uče i engleski, a imaju i veliku terasu sa toboganom i ostalim igračkama, gdje provedu dosta vremena kad god je vrijeme primjereno. Cijena je 290 KM.
pa sa mojom Ajšom u vrtić Vragolan Denis na Ilidži 300 KM do 2 godine ja sam prezadovoljna a nije da me lako može nešto opčiniti
Samo me interesuje ima li taj vrtic uredne papire za rad? Nije mi poznat pa provjerite ako ste u prilici
Vidim da ima puno tema o vrtićima, ali mene zanima koji su to najbolji vrtići ili jaslice jer beba ima 13 mjeseci. Najviše bi mi odgovaralo u blizini Stupa pa molim mame koje znaju da mi preporuce. I jos bih voljela znati cijenu. Hvala svima
Vidim da ima puno tema o vrtićima, ali mene zanima koji su to najbolji vrtići ili jaslice jer beba ima 13 mjeseci. Najviše bi mi odgovaralo u blizini Stupa pa molim mame koje znaju da mi preporuce. I jos bih voljela znati cijenu. Hvala svima
na Stupu imaš jaslice u vrtiću Sveta obitelj ... ne znam cjenu.. ako vidi babina beba nek ti napiše
na Stupu imaš jaslice u vrtiću Sveta obitelj ... ne znam cjenu.. ako vidi babina beba nek ti napiše
Cijena u Svetoj Obitelj je 250 KM, moju su primili kad je imala 11 mjeseci i ja sam zadovoljna. Ako je dvoje djece u pitanju onda je cijena 400 KM za oboje! Ako treba jos info na pp!
Cijena u Svetoj Obitelj je 250 KM, moju su primili kad je imala 11 mjeseci i ja sam zadovoljna. Ako je dvoje djece u pitanju onda je cijena 400 KM za oboje! Ako treba jos info na pp!