|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Privatni vrtici u SA
8.5.2013 9:55:53   
škorpija

IZVORNA PORUKA: bambi1

Ima li neko iskustvava sa vrticem "Tete cuvalice" kod Bosmala?

moj malac ide tamouser posted image , ja sam jako zadovoljna

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 751
8.5.2013 9:58:31   
salmy

IZVORNA PORUKA: škorpija

i mi smo user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 752
8.5.2013 10:03:04   
Skvo RR
Mi smo prije godinu dana otisli jedan dan da probamo i nije me dojmilo...velicina prostorija je diskutabilna, premali je prostor, moj dnevni boravak je veci od "centralne" prostorije u toj igraoni (vrticu), dosta djece razlicitih dobnih skupina...Ostavih djete u maloj prostoriji (nevezano za ovu "centralnu", u kojoj su stolcice, i gledaju crtane, dodjoh poslije par sati "oni jos tamo", gledaju crtani i ssssssssss...ne smijes progovoriti mala djeca spavaju...u sobi pored..onda ostavljanje stvari, doslovno nemaju mjesto za ostavljanje, nekako mi nakrhano (nadam se da su to rijesili).
Ne znam nije me dojmilo, jer moj stan je dosta veci od toga i trpi dvoje djece, a ne onoliko, koliko ih je u tom momentu bilo...jedina zamjerka je prostor.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 753
8.5.2013 10:10:00   
salmy
Skvo sad su se prosirili..i puno bolje izgleda

A meni je zakon njihova bastica ispred kuce...ona vrijedi careva gradauser posted image
djeca su svaki dan vani...ljeti cak i crtaju rucaju u bastici...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 754
8.5.2013 10:19:01   
škorpija

IZVORNA PORUKA: salmy

A meni je zakon njihova bastica ispred kuce...ona vrijedi careva gradauser posted image

da sad su u dva odvojena stana, grupa do 2,5 godine i od 2,5 godine, a imaju zajedničko ograđeno dvorište s travom, pijeskom, ja kad sma upisivala ajdina ko što rekoh obiđoh 2 državna i tri privatna vrtića, jedino mi je pony bio bolji, ali nam je jako daleko od kuće (tete su nam 5 min pješice) duplo skuplji, dvorište je svo u uzbrdici i ne bi se imali gdje parkirati da ga kupimo

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 755
8.5.2013 10:19:29   
Super Beba
Vidim da vrtići Amel i Nur u ranijim postovima imaju dobre preporuke..Interesuje me da li su održali kvalitet i da li su mame, čija djeca tamo idu, zadovoljne. U biti, mene zanima vrtić Nur na Grbavici. Pred nosom nam je, pa se razmišljamo da malog tamo upišemo u septembru.

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 756
8.5.2013 10:21:30   
salmy

IZVORNA PORUKA: salmy

da sad su u dva odvojena stana, grupa do 2,5 godine i od 2,5 godine, a imaju zajedničko ograđeno dvorište s travom, pijeskom, ja kad sma upisivala ajdina ko što rekoh obiđoh 2 državna i tri privatna vrtića, jedino mi je pony bio bolji, ali nam je jako daleko od kuće (tete su nam 5 min pješice) duplo skuplji, dvorište je svo u uzbrdici i ne bi se imali gdje parkirati da ga kupimo

ja sam se "izbirikala" kod teta pri parkiranju.....u metar se okrenemuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 757
8.5.2013 10:54:57   
selebriti

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Vidim da vrtići Amel i Nur u ranijim postovima imaju dobre preporuke..Interesuje me da li su održali kvalitet i da li su mame, čija djeca tamo idu, zadovoljne. U biti, mene zanima vrtić Nur na Grbavici. Pred nosom nam je, pa se razmišljamo da malog tamo upišemo u septembru.

Vidi s Chuci, ona je najsvježija, a od mog kolege malac tamo ide godinama i prezadovoljni su.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 758
   [Obrisana poruka]
8.5.2013 10:56:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu selebriti)
  Neposredna veza do poruke: 759
8.5.2013 11:18:42   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: selebriti

Vidi s Chuci, ona je najsvježija, a od mog kolege malac tamo ide godinama i prezadovoljni su.

Mislim da Esma Leenina ide u Nur...provjeri i s njom.

esma ide u An-nur to je drugi vrtić i jako je dobar, ja sam svoj komentar za Nur iz grupacije Amel i Nur ostavila na prethodnoj stranici i nemam šta dodatiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 760
8.5.2013 11:32:09   
Skvo RR
Uma ide u Nur. Zadovoljna sam. Pisala sam negdje ranije.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 761
8.5.2013 11:33:04   
Skvo RR
I da ako te zanimaju neki specificni detalji, znas da sam tu.user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 762
8.5.2013 11:33:42   
mamina princeza

e ovako ... moja kcerka ide u vrtic Nur nekih 7-8 mjeseci i ja sam zadovoljna.
Vidim neke zene ovdje imaju primjedbe ...znaci imala sam ij apar primjedbi tog tipa komnikacije sa "menadzmentom" al sa samim vrticem i uciteljicama sam zadovoljna.
Moja kcerka ide i vraca se kombijem tako da ja komniciram uglavnom preko tih telefonkih poziva, pogotovo na pocetku. Pedagog vrtica je godpodja kojoa je cini mi se bila na porodiljskom i mjenjala je druga pedagogica a kojom sam imal afinodos par puta bas fino smos e ispricali a ova njihova stalna nema takav odnos sa mnom i onako bude bas slubena preko telefona i nejasna cesto ... no ja sam taj problem rjesila jos raije jer sam odlucila da komuniciram iskljucivo sa uciteljicama koje su zaista divne. i pored toga sto ide kombijem gledam da barem jednom sedmicno ja dojem po nju i vidim sta se desava onako "na licu mjesta".

Grupe jesu povece, moja curica je slucajno zapala u grupu u kojoj su djeca koja idu dugo u vrtic( jer tamo joj je rodjak pa smo molili) i ta grupa je zaista fina i ucitreljice su za svaku pohvalu. Ona se brzo uklopila i zavolila ih.
Ono sto se meni posebno svidja je stalna aktivnost , posebno kad je proljece upitanju . nema jednolicnosti stalno rade na necemu , imaju izlete , posjete aktivnosti bas sam tim zadovoljna.

E sada - i u ovom vrticu je vjeronauka dosta zastupljena to vjerovatno znas. Al to moram naglasiti jer nekom kome to smeta nece sigurno odgovarati. Imaju svaki dan vjeronauku pola sata to je za sve i pored toga fakultativnu vjeronauku na kojoj rade s amanjim grupama. I ono - uce dove prije jela , ulaska u wc, islamski pozdrav im je kad se udje ....
Meni ovo odgovara tj , ja sam to i trazila al nekom ko to ne zeli onda ne bi h preporucila ovaj vrtic sigurno.

ako te jos nesto posebno interesuje pitaj...
i d amoja curica ia uskoro 5 godina pa ovo vazi za tu skupinu djece
za manju djecu ne znam tacno , uskoro cu posjetiti jaslice jedan dan jer me i samu interesuje kako je u toj grupi :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 763
8.5.2013 11:35:32   
mamina princeza
a opet sve se najbolje vidi kad s eposjeti vrtic sto mozes mislim svakom . Recimo meni se vrtic An nur - tj vrtic san nije svidio ... iako mi je jako blizu i to mu je ogromna prednost a jednostavno mi se nije svidjelo puno toga kad sam gledala. Istina tada je tek poceo sa radom vjerujem da je sada bolje ,,,...samo sam htjela reci da svi imam razlicite potrebe i razlicite zelje za svoje djete zato se opet najbolje vidi kakvo je stanje kada se posjeti vrtic i direktno razgovara sa direktoricom tj uciteljicama.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 764
8.5.2013 11:37:20   
Skvo RR
ja moram i ja pohvaliti uciteljice (bila bi bezveze da to ne ucinim)...user posted image user posted image user posted image ,,,sada me mamina princeza postidilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 765
8.5.2013 11:51:08   
Super Beba
e žene, hvala vam puno na informacijama! user posted image

Skvo, ako mi koja info dodatno zatreba, peglam te user posted image

mamina princezo - ma što se tiče vjeronauke, nemam s tim problem, jer se radi o privatnom vrtiću i to je njihovo pravo i politika, a na roditeljima je da biraju :) meni je samo bitno da imaju aktivnosti, da nisu zgurani u malu prostoriju, da imaju vrt, da su tete dobre i da je hrana OK...svakako planiramo otići i u obilazak...hvala na ovim super informacijama :)

škorpija - pročitah i tvoj post, tnx! Ma eto, mi smo još u fazi traženja, nekako nam Nur prvi izbor, prvenstveno zbog blizine...

< Poruku je uredio Super Beba -- 8.5.2013 11:53:30 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 766
8.5.2013 11:52:58   
Skvo RR

mamina princezo - ma što se tiče vjeronauke, nemam s tim problem, jer se radi o privatnom vrtiću i to je njihovo pravo i politika, a na roditeljima je da biraju :) meni je samo bitno da imaju aktivnosti, da nisu zgurani u malu prostoriju, da imaju vrt, da su tete dobre i da je hrana OK...svakako planiramo otići i u obilazak...hvala na ovim super informacijama :)

i koriste igraonu...user posted image

Neposredna veza do poruke: 767
8.5.2013 11:54:40   
Super Beba

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

i koriste igraonu...user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 768
8.5.2013 12:13:39   
bambi1

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

e ovako ... moja kcerka ide u vrtic Nur nekih 7-8 mjeseci i ja sam zadovoljna.
Vidim neke zene ovdje imaju primjedbe ...znaci imala sam ij apar primjedbi tog tipa komnikacije sa "menadzmentom" al sa samim vrticem i uciteljicama sam zadovoljna.
Moja kcerka ide i vraca se kombijem tako da ja komniciram uglavnom preko tih telefonkih poziva, pogotovo na pocetku. Pedagog vrtica je godpodja kojoa je cini mi se bila na porodiljskom i mjenjala je druga pedagogica a kojom sam imal afinodos par puta bas fino smos e ispricali a ova njihova stalna nema takav odnos sa mnom i onako bude bas slubena preko telefona i nejasna cesto ... no ja sam taj problem rjesila jos raije jer sam odlucila da komuniciram iskljucivo sa uciteljicama koje su zaista divne. i pored toga sto ide kombijem gledam da barem jednom sedmicno ja dojem po nju i vidim sta se desava onako "na licu mjesta".

Grupe jesu povece, moja curica je slucajno zapala u grupu u kojoj su djeca koja idu dugo u vrtic( jer tamo joj je rodjak pa smo molili) i ta grupa je zaista fina i ucitreljice su za svaku pohvalu. Ona se brzo uklopila i zavolila ih.
Ono sto se meni posebno svidja je stalna aktivnost , posebno kad je proljece upitanju . nema jednolicnosti stalno rade na necemu , imaju izlete , posjete aktivnosti bas sam tim zadovoljna.

E sada - i u ovom vrticu je vjeronauka dosta zastupljena to vjerovatno znas. Al to moram naglasiti jer nekom kome to smeta nece sigurno odgovarati. Imaju svaki dan vjeronauku pola sata to je za sve i pored toga fakultativnu vjeronauku na kojoj rade s amanjim grupama. I ono - uce dove prije jela , ulaska u wc, islamski pozdrav im je kad se udje ....
Meni ovo odgovara tj , ja sam to i trazila al nekom ko to ne zeli onda ne bi h preporucila ovaj vrtic sigurno.

ako te jos nesto posebno interesuje pitaj...
i d amoja curica ia uskoro 5 godina pa ovo vazi za tu skupinu djece
za manju djecu ne znam tacno , uskoro cu posjetiti jaslice jedan dan jer me i samu interesuje kako je u toj grupi :)

mamina princeza mozes li mi napisati samo oko prevoza koliko se placa, kako to funkcionise, i kako ih smjeste u kombi, na sjedista obicna ili? Kontam posto ce moja mala imati 2 godine kako bi je prevoziliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 769
8.5.2013 15:47:36   
mamina princeza
mi zivimo u starom gradu ... a ovdje je malo djece koja idu u taj vrtic pa i u toj turi prevoza ima malo djece i onda se vremenski prilagodjavaju ovim drugim gdje ima vise. tako da je meni malo to komplikovano jer dodje ok 3- 3:15 al imam tetu kuci koja je preuzme pa sad za sad funkcionisemo. Prevoz je 70 KM
za malu djecu imaju stolice. Moja curica sjedi bez stolice kao i ostali tog uzrasta.... a za jednog djecaka koji ima 2,5 godine koji je u njenoj turi prvoza imaju stolicu ....

ja prvo nisam mislila prevoz pa sam onda mislila u jednom pravcu al smo na kraju uzeli sve jer zivimo i oboj eradimo u straom gradu pa nam nikako nije usput i vodeci je i vracajuci trosili mso dosta goriva p anam je cjenovno doslo skoro isto. a ovako je ipak lakse nego da svaki dan idem po nju i vracam se ovamo opet. kad bude islo dvoje djece onda nam se prevoz nece isplatiti.

Skvo, heheh.. nase curice imaju jednu uciteljicu istu i stvarno je moramo pohvaliti:)

Suer bebo .. znaci vas interesuju jaslice .. onda ti pisi kad ih posjetis. jer i j anamjeravam ako bog da dogodine kad E bude imao oko 2 -2i po godine svakako da ga dam u vrtic ili jaslice kako vec odluce za sta je:)

a igraliste/dvoriste imaju i imaju igraonicu Bambi - svaki dan su po pola sata u igraonici , kad je lijepo vrijeme u dvoristu nekad i na jednom i na drugom mjestu...:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 770
9.5.2013 9:52:27   
bambi1

mi zivimo u starom gradu ... a ovdje je malo djece koja idu u taj vrtic pa i u toj turi prevoza ima malo djece i onda se vremenski prilagodjavaju ovim drugim gdje ima vise. tako da je meni malo to komplikovano jer dodje ok 3- 3:15 al imam tetu kuci koja je preuzme pa sad za sad funkcionisemo. Prevoz je 70 KM
za malu djecu imaju stolice. Moja curica sjedi bez stolice kao i ostali tog uzrasta.... a za jednog djecaka koji ima 2,5 godine koji je u njenoj turi prvoza imaju stolicu ....

ja prvo nisam mislila prevoz pa sam onda mislila u jednom pravcu al smo na kraju uzeli sve jer zivimo i oboj eradimo u straom gradu pa nam nikako nije usput i vodeci je i vracajuci trosili mso dosta goriva p anam je cjenovno doslo skoro isto. a ovako je ipak lakse nego da svaki dan idem po nju i vracam se ovamo opet. kad bude islo dvoje djece onda nam se prevoz nece isplatiti.

Hvala ti puno na odgovoru, vjerovatno cemo i mi platiti prevoz , vise mi odgovara. Moram ja jos jednom otici u obilazak, mozda je onda bilo brzinski pa mi je ostalo dosta stvari onako ne doreceno.user posted image

Neposredna veza do poruke: 771
9.5.2013 9:59:34   
mamina princeza
svakako preporucujem da odes i pomogucnosti da zamolis da pogledas kakvo je stanje u grupi u koju bi trebalo tvoje djete i da razgovaras sa uciteljicama...jer kao sto rekoh ranije uciteljice su te koje ce se baviti tvojim djetetom u vrticu ...najvise...
Istina, moja je sad prava prijateljica sa cstacicom i kuharicom al ona je velika pa je to malo drugacije:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 772
9.5.2013 10:00:09   
Super Beba

Suer bebo .. znaci vas interesuju jaslice .. onda ti pisi kad ih posjetis. jer i j anamjeravam ako bog da dogodine kad E bude imao oko 2 -2i po godine svakako da ga dam u vrtic ili jaslice kako vec odluce za sta je:)

a igraliste/dvoriste imaju i imaju igraonicu Bambi - svaki dan su po pola sata u igraonici , kad je lijepo vrijeme u dvoristu nekad i na jednom i na drugom mjestu...:)

Hoću. Čim se sa MMom organizujem oko odlaska, javim ti kako je bilo. Naš će mali aBd na jesen imati pune 2,5 godine. Nadam se da ćemo do tada biti i bez pelene..Javim utiske :)

Neposredna veza do poruke: 773
10.5.2013 8:56:59   
bambi1

Mozes li mi molim te napisati par detalja oko hrane sta jedu, jel jedna teta na grupu-koliko djece, i gdje se tacno nalaze kako da ih nadjem , da vidim kako izgleda

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 774
13.5.2013 21:23:16   
bambi1
Isla sam danas u obilazak vrtica "The montessori house" odusevljena sam. Sve izgleda predivno, uredno, cisti, lijepo... jedino je mana cijena 590 KMuser posted image

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *