|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Privatni vrtici u SA
16.1.2013 14:16:12   
mama x3
hvala .....
ja bih sve ovo stavila pod ..podrazumjeva se....
dobro ne bas sve, npr. ovaj vatrogasac mi je skroz sladak predlog
i jos pekar,lekar,apoterkar....

zasto da i zasto ne tv?

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 726
25.1.2013 14:16:57   
taze_mlada
iskustva sa vrticem Sunce kod Druge gimnazije?

(odgovor članu mama x3)
Neposredna veza do poruke: 727
27.1.2013 12:02:23   
škorpija
ja sam davno išla poslovno kod njih u sunce, pisala sam neki članak i jako mi se svidio prostor je lijep i gurpe nisu bile prevelike, tete mlade,e sad ne znam ti ništa iz prve ruke

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 728
27.1.2013 23:11:30   
MalaLeena
zdravo svima,
ima li neko info kakvi su uslovi/tete u vrticu/igraoni Udruzenja Buducnost u Saraj Polju? hvala

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 729
1.2.2013 20:40:13   
mamaajna
moja prijateljica otvara u stanu mini vrtic,odlican pedagog i par godina rada s djecom u vrticu.oko marta,aprila u sokolovic koloniji cjena23okm ako ide dvoje po 200 i ako ima 3 djece iz iste porodice za trece je besplatno.e to bi bilo otprilike za 3 djece 400km ima i polu dnevni 180km

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu MalaLeena)
Neposredna veza do poruke: 730
13.2.2013 22:09:55   
buba marica
ženice, znate li, da li ijedan privatni vrtić u Sarajevu radi subotom..?

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 731
10.3.2013 1:16:58   
edijevamama
Zdravo zenice, interesuje me privatni vrtic sunce u drugoj gimnaziji. Dali djeca izlaze vani, jesu li mjesovite grupe, hrana, cijena i imali popust na dvoje djece?

10.01.2008 stigao najljepsi poklon mami i babi-EDIB

28.12.2009 drugi poklon mami i babi KErim

(odgovor članu buba marica)
Neposredna veza do poruke: 732
14.3.2013 15:24:49   
bookah

IZVORNA PORUKA: edijevamama

Zdravo zenice, interesuje me privatni vrtic sunce u drugoj gimnaziji. Dali djeca izlaze vani, jesu li mjesovite grupe, hrana, cijena i imali popust na dvoje djece?

Ja tu djecicu iz Sunca cesto vidim u parkicu pored gimnazije. Nema ih puno, 15-20 djece i cini mi se da su svi zajedno, i mali i veliki. Mislim da je cijena 225KM, ali mozda se nesto promijenilo. Otidjite na informativni razgovor, moze bez najave.

(odgovor članu edijevamama)
Neposredna veza do poruke: 733
14.3.2013 16:25:15   
janje maleno
Ima li neko iskustva, jeli ista cuo, o vrticu Pony u ulici Alipasina, Sarajevo? Pored kafane Setalise uz stepenice. Hvala

(odgovor članu bookah)
Neposredna veza do poruke: 734
14.3.2013 21:16:40   
škorpija
ja sam čula sve najbolje, jedin im je mana da nisu jeftini

(odgovor članu janje maleno)
Neposredna veza do poruke: 735
20.3.2013 23:18:28   
vanni
IZVORNA PORUKA: edijevamama

Mi imamo samo rijeci pohvale. Veoma dobar vrtic. Cist, rade puno sa djecom, hrana je dobra, a "mi" zdarvi user posted image . Sto se tice izlaska vani mislim da tu prednjace u cijelom gradu, cijelo proljece i ljeto su vani, a sve je ogradjeno. Cijena je 250,00 KM za jedno dijete, a za dvoje ne znam. Imaju dvije grupe, ali su cesto svi zajedno. Jedan od rijetkih privatnh vrtica koji je legalan, inace sam veliki protivnih tkz. "vrtica" koji su registrivani kao igraone. Izuzetno grubo zvci ali treba reci naglas - odoh odvesti dijete u vrtic na crno! I da, djeciji wc i sl.. sto nema u privatnim zgradama i stanovima.

< Poruku je uredio vanni -- 20.3.2013 23:19:40 >

(odgovor članu edijevamama)
Neposredna veza do poruke: 736
26.3.2013 9:55:44   
simke
drage mame ja trebam da pocnem raditi i imam 2 sina 11mj i 3 godine skoro. Treba mi vrtic u centru od carsije do BBI i zna li iko ima li popusta u obzir dolaze i drzavni vrtici. pomozite mame user posted image

(odgovor članu vanni)
Neposredna veza do poruke: 737
6.4.2013 21:38:39   
škorpija
Simke,

od privatnih na tom potezu preporučujem tin An-nur, mislim da imaju popust za dvoje djece poslat ću ti na pp njihov link i fb stranicu

(odgovor članu simke)
Neposredna veza do poruke: 738
9.4.2013 11:50:28   
UPPUKS
Aktivirana nova stranica Udruzenja privatnih predskolskih ustanova Kantona Sarajevo
www.vrtic.ba
Pozivamo roditelje djece koja borave u privatnim vrticima, kao i urednistvo portala Ringeraja na saradnju.

< Poruku je uredio UPPUKS -- 9.4.2013 11:52:02 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 739
17.4.2013 11:42:55   
bambi1
Ja planiram curicu upisati aBd od septembra u vrtic, za pocetak bi bilo poludnevna varijanta. Nakon iscitavanja o vrticu Nur isla sam na info razgovor i moram reci da nisam bas nesto extra odusevljena onim sto sam vidjela i cula. Mozda ja previse ocekujem ne znam, ali kada sam rekla da moja curica koja ima 18 mjeseci nije do sada probala virsle i pastetu odgajateljica me pogledala kao da sam vanzemaljac. user posted image i rekla mi je "ali djeca to jako vole jesti"

Posto ce moja curica u septembru imati 22 mjeseca, isla bi u grupu 1-3 godine, teta mi je rekla da ta grupa nema nikakav program i da se oni cijelo vrijeme puste da se samo igraju. Mislila sam da ih bar nesto uce user posted image

Mozda grijesim pa bi molila mame koje imaju iskustva sa ovim vrticem da napisu iskustva sa programom jaslicke grupe.

I da, jel neko cuo za privatni vrtic koji se uskoro otvara izmedju Vojnickog i Dobrinje 5? Cula sam da se otvara vrtic na toj relaciji u nekoj kuci pa da i taj obidjem, i ta lokacija mi odgovara.

(odgovor članu UPPUKS)
Neposredna veza do poruke: 740
17.4.2013 12:13:05   
Vinetu
bambi1, fakat ne znam gdje ta učiteljica onda radi!!!
Moja curica ide u vrtić "Amel" (Amel i Nur) i baš je krenula kad joj je bilo 22 mjeseca. Možda nemaju aktivnosti kao starija djeca i ne idu u pozorište, kino i druge ustanove kao starija djeca, ali svakako ne "landaraju" okolo povazdan! Itekako ih uče, ali kroz igru. Sa malim bebama, od godinu dana, ne mogu mnogo raditi, ali sa starijima do 3 godine rade mnogo. Sva djeca učestvuju na priredbama, uče pjesmice i sl.
Ja sam iskreno prezadovoljna ovim vrtićem. Malena tamo ide već dvije godine i dosada nisam imala nikakvih zamjerki. Planiramo i sina upisati kad za to dođe vrijeme!

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 741
17.4.2013 12:14:40   
Vinetu
Uostalom, na oglasnoj ploči vrtića možeš vidjeti dnevne aktivnosti, sedmične i mjesečne teme za sve vrtićke grupe!

P.S. Bambi1, jesi li ti mislila na "An-Nur" ili "Amel i Nur"???

< Poruku je uredio Vinetu -- 17.4.2013 12:20:29 >

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 742
17.4.2013 12:32:53   
bambi1
IZVORNA PORUKA: Vinetu

Moja curica ide u vrtić "Amel" (Amel i Nur) i baš je krenula kad joj je bilo 22 mjeseca. Možda nemaju aktivnosti kao starija djeca i ne idu u pozorište, kino i druge ustanove kao starija djeca, ali svakako ne "landaraju" okolo povazdan! Itekako ih uče, ali kroz igru. Sa malim bebama, od godinu dana, ne mogu mnogo raditi, ali sa starijima do 3 godine rade mnogo. Sva djeca učestvuju na priredbama, uče pjesmice i sl.
Ja sam iskreno prezadovoljna ovim vrtićem. Malena tamo ide već dvije godine i dosada nisam imala nikakvih zamjerki. Planiramo i sina upisati kad za to dođe vrijeme!

Vinetu
i mene zena bas iznenadi izjavom da sa djecom 1-3 godine ne mogu nista raditi (misleci na ucenje, program) vec ih vecinu vremena puste da se igraju.

< Poruku je uredio bambi1 -- 17.4.2013 12:33:44 >

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 743
17.4.2013 12:33:25   
bambi1

Uostalom, na oglasnoj ploči vrtića možeš vidjeti dnevne aktivnosti, sedmične i mjesečne teme za sve vrtićke grupe!

P.S. Bambi1, jesi li ti mislila na "An-Nur" ili "Amel i Nur"???

Amel i Nur, Grbavica

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 744
17.4.2013 12:45:06   
Vinetu

IZVORNA PORUKA: bambi1

Vinetu
i mene zena bas iznenadi izjavom da sa djecom 1-3 godine ne mogu nista raditi (misleci na ucenje, program) vec ih vecinu vremena puste da se igraju.

Imaju oni osmišljene vježbice za njih, samo možda ne prate stariju djecu... npr. pričaju priče i gledaju slike prirode, na temu proljeća, dok u starijim grupama govore o prirodnim promjenama koje proljeće donosi i slično.

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 745
17.4.2013 12:51:22   
bambi1

IZVORNA PORUKA: bambi1

Vinetu

Imaju oni osmišljene vježbice za njih, samo možda ne prate stariju djecu... npr. pričaju priče i gledaju slike prirode, na temu proljeća, dok u starijim grupama govore o prirodnim promjenama koje proljeće donosi i slično.

Hvala ti Vinetu, to mi je logicno i bolje zvuci, ono kako ona rece ispade da ih puste da bas "landaraju" po igraoni cijelo vrijeme pa se iznenadih skroz. Ovo je vec bolje! user posted image

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 746
29.4.2013 8:15:46   
Vinetu

IZVORNA PORUKA: mamaajna
moja prijateljica otvara u stanu mini vrtic,odlican pedagog i par godina rada s djecom u vrticu.oko marta,aprila u sokolovic koloniji cjena23okm ako ide dvoje po 200 i ako ima 3 djece iz iste porodice za trece je besplatno.e to bi bilo otprilike za 3 djece 400km ima i polu dnevni 180km

Možeš li mi reći nešto više o ovom vrtiću? Kako se zove, koliko djece imaju u grupi, koliko učiteljica, je li vrtić registrovan i sl?

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 747
29.4.2013 17:03:10   
škorpija
bambi i vinetu, ima prijateljice čija su djeca išla u amel i u nur, u amelu su uslovi puno bolji nego u nuru, iako je isti vrtić, ja sam bila 100 posto siguran da ću malca upisati u nur, ali je ona glavna teta, skeretarica, zamjenica, ne znam ni ja šta je bila tako odvratna, da mi je pomogla u osluci da ga ne upišem tamo, a i grupa nam je bila jaaaako velika, akad sam vidjela 20 pilića u kolikom sobičku će boraviti, ja sam odustala, doduše imaju oni ograonicu i dvorište, što je veliki plus, ali eto meni je nur dosta pao u očima

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 748
8.5.2013 9:51:01   
bambi1

IZVORNA PORUKA: škorpija

bambi i vinetu, ima prijateljice čija su djeca išla u amel i u nur, u amelu su uslovi puno bolji nego u nuru, iako je isti vrtić, ja sam bila 100 posto siguran da ću malca upisati u nur, ali je ona glavna teta, skeretarica, zamjenica, ne znam ni ja šta je bila tako odvratna, da mi je pomogla u osluci da ga ne upišem tamo, a i grupa nam je bila jaaaako velika, akad sam vidjela 20 pilića u kolikom sobičku će boraviti, ja sam odustala, doduše imaju oni ograonicu i dvorište, što je veliki plus, ali eto meni je nur dosta pao u očima

Škorpija i meni je na razgovoru bila ta teta koja se predstavila kao zamjenica i pedagog i bas me nekako ohladila od tog vrtica a bila sam dobro zagrijana da je tu upisem.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 749
8.5.2013 9:52:44   
bambi1
Ima li neko iskustvava sa vrticem "Tete cuvalice" kod Bosmala?

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *