Hanady RR -> RE: Privatni vrtici u SA (27.7.2011 10:24:39)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa svak za svoje dijete želi najbolje.... tako da se mi svi trudimo u skladu sa našim mogućnostima... ja lično ne bi svoje dijete upisala u vrtić tamo gdje jedna teta brine o 20-oro djece, jer kad bi moja kći onda došla na red da joj se obriše nosić, presvuče se, opere rukice i sl ovako sam zadovoljna, 12-13 djece a dvije tete.... Ajša uvijek dotjerana, uredna, nahranjena, sretna moja djeca imaju najbolje... čuva ih žena koja ih ja naučila da do 2 godine, same peru ruke adekvatno, brišu se i čiste nosić čak same i na bay vacu a kamoli maramicom obe su savršeno spremne za vrtić...nemamo pelena, nemamo flašica samo nam je još ostala cuca kod mlađe a li u narednom mjesecu i to nma je plan izbacivanja. starija se sama pere nako toalet i pere ruke sapunom na način da zahtjeva da kraj nje neko stoji vrišti da to tako bude a ona sve sama obavlja i gleda u dora sat...koliko dugo vrši pranje...na sat ne zna još al zna koliko je minuta kada se pomjeri kazaljka 3 puta[sm=smiley1.gif] mlađa to još ne radi...al svakako velika vodi brigu o tome i sve žive proganja da joj seku operu adektavno... u vrtiću će biti u istoj grupi i starija je sve ono što sma željela d abude ...čista, uredna i odgovorna... Tako da, ja sam već napisla...zaista sam o svemu vodila brigu od samog dana kada sma ih rodila znača sam da doći će dan kada će biti djeca u vrtiću...[sm=smiley13.gif] A moje mogućnosti po pitanju vrtića za dvoje djece su orjentisane i mnogim durgim činjeicama tj. mojim mogućnistima d ažena koja ih je do sada čuvala ne osjeti niti jednoga trenutka u materijalnom smislu da one nisu tu na čuvanju... Tako da ja u principu i plaćam 2 pšrivatna vrtića[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|