Mamarica -> RE: Privatni vrtici u SA (2.6.2011 13:47:54)
|
Moja curica je krenula u "Amel" sa tri godine, pa ne znam bas sve detalje oko jaslicke grupe, ali pokusacu ti reci onoliko koliko ja znam i koliko sam uspjela skontati. Placa se 270 KM, u grupama su obicno dvije tete, s tim sto u jaslicama moguce da ima jos jedna koja uskace. U starijim grupama ima 20-22 djece, a u jaslicama stvarno ne znam. Znam da im je higijena na nivou, da presvlace i cak peru djecu cesto. Sto se tice uzrasta za upis, na priredbama sam vidjala pacice koji su meni izgledali kao da su tek prohodali, a definitivno su bili mladji od dvije godine, mislim da cak primaju i ispod godine (ne uzimaj me za rijec, najbolje nazovi). Sto se tice Svete Obitelji (ovo je iz neke ruke, ako dam pogresnu inormaciju, izvinavam se jer sam i ja cula) cini mi se da oni ne primaju djecu koja nose pelene ili tako nesto, sto bi trebalo onda znaciti da ni nema klasicnih jaslica[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image], kazem opet nisam uopste sigurna za ovu infomaciju, znam jedino da je od prijateljice veca curica isla u Svetu Obitelj, a manja u JU koliko sam skuzila iz tog razloga, a onda je i nju prebacila dolje.
|
|
|
|