RE: Privatni vrtici u SA (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

Đenifer -> RE: Privatni vrtici u SA (6.10.2011 15:15:36)

Možda se je ovaj vrtić spominjao u dosadašnjim postovima, ali nemam sad vremena da čitam , a zanima me vrtić na Koševskom, kad se krenete spuštati Jukićevom sa lijeve strane odmah do trafike mislim, ima sasvim malo igralište, klackalicu i sl.Prolazim autom svaki dan sa posla , pa me zanima kakva iskustva imate sa tim vrtićem , kako se zove i koja je cijena.Hvala unaprijed!!

M kao Mama -> RE: Privatni vrtici u SA (6.10.2011 15:22:15)

Eh, ako je to ovaj na koji ja mislim, odličan je, od drugarice djeca idu tu, prezadovoljni, ona ih sa MAlte tu dovodi, odlična hranja, njega, rad sa djecom, zaista sve, naj, nja, pitam je večeras pa pišem sutra akobogda, e ako je to taj on je na listi ministarstva obrazovanja, znači računa se predškolsko, a cijena mislim da je 220

Đenifer -> RE: Privatni vrtici u SA (6.10.2011 15:40:53)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Eh, ako je to ovaj na koji ja mislim, odličan je, od drugarice djeca idu tu, prezadovoljni, ona ih sa MAlte tu dovodi, odlična hranja, njega, rad sa djecom, zaista sve, naj, nja, pitam je večeras pa pišem sutra akobogda, e ako je to taj on je na listi ministarstva obrazovanja, znači računa se predškolsko, a cijena mislim da je 220

mama Alma baš ti hvala, ako je odmah na pikliču Koševskog brda, ispod trafike, kuća sa malim igralištem, onda mislimo na isti. Ako ti  nije frka da se raspitaš, super bi bilo, ja živim blizu, a planiram svakako upisati sina kad dođe vrijeme, pa se malo raspitujem unaprijed.

M kao Mama -> RE: Privatni vrtici u SA (7.10.2011 9:16:53)

To je taj vrtić, visoka ocjena 10 + za isti od moje drugarice, čak vjeruješ i ja razmišljam o ovom vrtiću dogodine akobogda

snijeg -> RE: Privatni vrtici u SA (7.10.2011 9:24:15)

A možemo li dobiti naziv tog vrtića, cijene, imaju li prevoz, jesu li uključeni u sistem predškolskog obrazovanja?
Hvala [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

M kao Mama -> RE: Privatni vrtici u SA (7.10.2011 9:25:11)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

evo mog posta od jučer, s tim da se vrtić zove Palčić

snijeg -> RE: Privatni vrtici u SA (7.10.2011 9:33:15)

A to je vrtić Javne ustanove? Ja mislila da je neki novi, privatni ili? Mama alma hvala na info [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

M kao Mama -> RE: Privatni vrtici u SA (7.10.2011 9:35:16)

Vrtić je privatni, i na listi je ministarstva, zove se PAlčić pa će biti najbolje za sve dalje info da ih kontaktiraš

snijeg -> RE: Privatni vrtici u SA (7.10.2011 9:37:01)

Naravno, već si mi dosta pomogla...hvala [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

najjda -> RE: Privatni vrtici u SA (7.10.2011 10:58:36)

snijeg ..moja N ide u taj vrtić .vrtić se zove palčić ima 5 učiteljica na njih trenutno 20-25 djece .Super su imaju zaštitara i direktor je svaki dan s njima .Doručak je u 09,00 sati ručak je ok 14,00 sati spavanje je oko sat i po do dva ,Ovaj vrtić je 220,00 KM stim da imaju tri sekcije ,engleski,literarna i još nisam sigurna mislim ples. te tri sekcije iznosr po 10 KM stim da onda vrtić košta 250,00 KM sve ukupno .Imaju izlete prošle sedmice su išli na barise ,ove sedmice su išli u parkušu kod onog spomenika djece ,mislim ocjena 10+++++,boravak djeteta je od 07,00 h pa do 18,00 sati,ima i poludnevni boravak mislim da je on 130,00 KM i dogovor u kojem termnu.Plaćanje je do 10 u mjesecu.imaju 3 obroka i raznovrsni su ,rade po odlukama ministarstva(mislim uče) i super su svi su jako ljubazni ,možeš zvati po 100 puta da vidiš šta ti djete radi ,ma mislim  super su

leona81 -> RE: Privatni vrtici u SA (15.10.2011 0:32:12)

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: babina beba

Jeli neko isao, vidio, cuo za premjesteni montessori house? Meni rekose da ima oko 700 kvadrata i da je bajka ima li ko iskustva i cijenu?

Ja sam cula da se otvara jos jedan vrtic koji ce raditi po montessori principu, negdje kod Muzicke skole. Cijena je cini mi se 350KM. Mozda si na to mislila? Mada nesto ne vjerujem da je 700kvadrata. A i isto tako znam da je vrtic od Danisove supruge promijenio lokaciju, a cula sam da je otvorila i privatnu skolu od ove godine. Bas me zanima kako sve to funkcionise.

trebala bi mi informacija za ovaj vrtic? da li je otvoren i kako se zove?

bananica -> RE: Privatni vrtici u SA (28.10.2011 12:01:36)

Moja komsinica je prije 3 god otvorila privatni vrtic, ima nekih 300 kvadrata,ako ne i vise, moja D je par dana isla sa njom, kad sam ja nesto trebala da obavim, negdje da odem , itd.,a nemam je kod koga ostaviti, kona je povede i vrati kad zatvaraju, imaju i jaslicku grupu, stvarno je prelijepo, a cini mi se da je cijena 200KM, koliko me pamcenje sluzi

mama75 -> RE: Privatni vrtici u SA (28.10.2011 12:03:38)

IZVORNA PORUKA: bananica

Moja komsinica je prije 3 god otvorila privatni vrtic, ima nekih 300 kvadrata,ako ne i vise, moja D je par dana isla sa njom, kad sam ja nesto trebala da obavim, negdje da odem , itd.,a nemam je kod koga ostaviti, kona je povede i vrati kad zatvaraju, imaju i jaslicku grupu, stvarno je prelijepo, a cini mi se da je cijena 200KM, koliko me pamcenje sluzi

Bas velik! A koliko je djece? I gdje se nalazi? A cijena [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

bananica -> RE: Privatni vrtici u SA (28.10.2011 12:06:39)

IZVORNA PORUKA: mama75

Bas velik! A koliko je djece? I gdje se nalazi? A cijena [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

pa ne znam ja bas te neke detalje, ono ne pitam previse, sta mi isprica to je to
znam da imaju grupe, jaslicka, pa oni maleni, pa predskolska, valjda tako[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
znam da rade 4 tete(valjda u smjenama) i 2 med.sestre za one malene bebe

Dalil@ -> RE: Privatni vrtici u SA (28.10.2011 12:07:24)

Gdjeeeeeeeeeee? [sm=smiley1.gif]

bananica -> RE: Privatni vrtici u SA (28.10.2011 12:08:25)

IZVORNA PORUKA: Dalil@

nije u gradu

mamana -> RE: Privatni vrtici u SA (28.10.2011 12:11:36)

Ima li neko informaciju o vrtiću koji se trebao otvoriti na Dobrinji 5? Da li se otvorio ili neki kontakt telefon? Činimi se da se trebao zvati naša teta ili tako nešto.

bananica -> RE: Privatni vrtici u SA (28.10.2011 12:34:07)

nije u gradu

U Lukavici

Dalil@ -> RE: Privatni vrtici u SA (28.10.2011 12:36:11)

nije u gradu

U Lukavici

Daleko [sm=smiley13.gif]

layla87 -> RE: Privatni vrtici u SA (29.10.2011 20:47:57)

Dobro vecer svima,

citala sam dosta o vrticima u bosni, najvise sta roditelji misle o vrticima i moram priznati da sam blago sokirana..
radim vec 4 godine u obdanistu u becu i vec godinu dana vodim svu papirologiju i odgovornost za to obdaniste.
to je isto privatni vrtic, imamo 80 ero djece, znaci 4 grupe, u svakoj grupi su 3 osobe koje nadgledaju djecu. 1 pedagog i 2 pomocnice.
u ovom forumu sam citala strasne stvari i zaista mi je zao da je obdaniste u sa na tako niskom nivou :(

Amani12 -> RE: Privatni vrtici u SA (29.10.2011 20:51:17)

Mene zanimaju info o vrticima na Dobrinji.
Znam da ima vrtic ''Srecica'' ili tako nesto...
Nisam cula za taj na Dobrinji 5 ,i to bi moglo biti interesantno...
Pa eto kad vam bude usput,napisite sta... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mamana -> RE: Privatni vrtici u SA (1.11.2011 9:41:07)

Ja sam uspjela nači kontakt telefon ovog vrtića na Dobrinji 5, a ako hoćeš mogu ti poslati na pp. Imam namjeru otići ovih dana da ga pogledam.

veeseelaa -> RE: Privatni vrtici u SA (1.11.2011 9:48:05)

jednu preporuku
ukoliko imate mogućnosti platiti vrtić na duži period, od npr 6 mjeseci, je super, jer dobijete popust...
kako se ja ovoga nisam do danas sjetila a mogla sam uštedjeti [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] al od sada znam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Amani12 -> RE: Privatni vrtici u SA (1.11.2011 15:59:55)

mamana salji pp.
Hvala mnogo za info [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Vinetu -> RE: Privatni vrtici u SA (2.11.2011 9:32:01)

IZVORNA PORUKA: layla87

Dobro vecer svima,

citala sam dosta o vrticima u bosni, najvise sta roditelji misle o vrticima i moram priznati da sam blago sokirana..
radim vec 4 godine u obdanistu u becu i vec godinu dana vodim svu papirologiju i odgovornost za to obdaniste.
to je isto privatni vrtic, imamo 80 ero djece, znaci 4 grupe, u svakoj grupi su 3 osobe koje nadgledaju djecu. 1 pedagog i 2 pomocnice.
u ovom forumu sam citala strasne stvari i zaista mi je zao da je obdaniste u sa na tako niskom nivou :(

Ne treba generalizirati! Ima kukolja u svakom žitu, ali mi uvijek vidimo samo kukolj... a zanemarimo žito!
Moja curica ide već godinu dana u jedan privatni vrtić i nisam se ni dana pokajala što sam je tu upisala. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>