|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli
15.7.2014 10:04:51   
lovepower
e draga MARINCI da ti vise govorim proci ce i sebi sam dojadila sa timuser posted image ne znam kako da te utjesim...a ne sikiraj se za drugi porod bona niko ne zna sta ga ceka veca je vjerovatnoca da ces to brzinski odraditi jer ti je drugi porod,a na kraju krajeva kako god bude svima nama moramo proci kroz to kupili kolica i ja ih samo gledam postavit cu sliku da vam se pohvalim
MISHKICE on i sada zaljubljen do usijuuser posted image zavisi u kojoj mjeri je ta njegova posevinost i ljubomora,ako je bas tako da bi te svezao za sebe uhhh to onda gusi a ako je malkice to nije strasno,meni je to slatko,mm je malkice ljubomoran kao i ja ali to nisam osjetila pa kako sam se udala sigurno user posted image user posted image user posted image user posted image proslo nas user posted image
samo ti po svom pametnice

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 851
15.7.2014 10:10:34   
mishkica

IZVORNA PORUKA: marinčii

IZVORNA PORUKA: mishkica

IZVORNA PORUKA: marinčii

BAMBI divna su ta tvoja djecica,a i ne cudi me imaju na koga biti:)
Ja ti mogu reci da je mene strah jer sam imala potezi porod a ako se sjecas da sam i posle poroda nakon 7 dana s visokom temperaturom zaglavila u bolnici pa me cistili 3 puta jedva zivu glavu izvukla i eto sad me samo strah da se to nedaj BOze ne ponovi,al opet uzdam se u njega pa valjda ovaj put bude sve po redu.
MISKICE mojoj sestri druga curica isto bila naopacke i on je htio tu poradjat ,ona nije htjela otisla u MOstar i trazila da joj rade carski ,i jesu iako su oni isto govorili kao to je drugi porod moze se to i prirodno bez obzira sto ide naopako

Jel tvoja seka ono kracu kosu ima, simpaticna brzo hoda, i vozi golfa??vidi mene i opisa, kad dovodim M u vrtic uvijek je sretnem i fino mi se javi, ja umislila da je to onauser posted image user posted image

je to je ona ,haha cuj brzo hoda morat cu joj to reci .Nije ni cudo dok jednu odvede u skolu ,drugu u vrtic pa onda trk na poso da ne zakasni postade brza :)

Ma i ja kad hodam ko brzi gonzales, a i ona ko i ja, sve letimo od auta do vrtica, user posted image user posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 852
15.7.2014 10:58:09   
Bambi09

IZVORNA PORUKA: mishkica

Lovepower draga, i odmorila se i umorila kod svojih, ali ti ja imam posesivnog muza koji bi me privezao uza se, a ja ko ptica, pa smo se odmah pokockali cim sam kuci dosla, i sinoc me opet naljutio,sreca mene vise nista plaho ne dira, ja po svom opet..user posted image user posted image

Nisam ovo odmah vidjela, ali evo sad vidjeh pa da ti nesto velim. Sto se tice te posesivnosti ili u slucaju ljubomore, znam kako je i tebi a i njemu. Kod mene je situacija bas cudnovata, pogotovo u posljednje vrijeme. U nazad 5-6 godina, cova je bio uzasno ljubomoran i svaki moj gest, rijec, pogled, je vagao i mjerio. Od kako smo rodili Nane kao malo se smirio. Zato znam kako se ti osjecas. Al vidi belaja, sad je mene to uhvatilo. Da li je do hormona ili sta li je, ali neku noc sam mu napravila takvu scenu da sama sebe nisam mogla prepoznati. Naravno ne pred drugima, nego kad smo dosli kuci. Sreca pa sam i takva osoba koja zna vjesto sakriti unutrasnje osjecaje, pa sam u drustvu djelovala ok opusteno, ali kad sam dosla kuci, voljela bih da sam mogla sve ispovracati tako mi je lose bilo. A on je ostao bez teksta, jer nikad nisam tako reagovala. Sreca opet pa je nasa sama veza zasnovana na otvorenom razgovoru i nikad nismo nista sutili nego bi odmah raspravili. Sutradan kad su se strasti stisale, porazgovarali smo i dosli do zakljucka da sam se ponasala isto kao on prije x godina. Samim tim upoznala sam i ja drugu stranu medalje.
Sta hocu reci, poenta u svemu tome je ljubav. Jednostavno kad volis kad se toliko sazivis sa svojim bracnim drugom, naidju vremena kada postanes ljubomoran i bez imalo razloga pravis slona od muhe. Zato mu nemoj zamjeriti jer eto ja sam osjetila i kako je biti optuzen od strane ljubomore, a i sam biti ljubomoran.

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 853
15.7.2014 10:59:47   
malen@89
Dobro jutro i od nas dvoje,mi pravo odspavali,ustali oko pola jedanest sad pijemo kaficu.
Mishkice bona ja bi nekad htjela da je moj takav,mm dok pokaze emocije traba mu godina,al opet pokaze s vremena na vrijeme hehehhe.Draga tvoja smizla ja je vec zamisljam ko malu garavu djevojcicu,zvrk neki heheheh oduvjek volim sitnu djecu a ovaj moj ce haman neki bucko biti user posted image .
Bambi jel klistiraju u vasem rodilistu,mene strah zbog tih hemoroida kako ce se to izvest,mada mene ne bole uopste niti krvare,al garant ce se stanje poslije poroda pogorsati.Mazes li ti cim?Hebemu svaki klinac na nas trudnice.
Lovepower hocemo slikicu kolica user posted image
Ja se odo malo po kuci razletit,pa prpremit se za taj cuveni pregleduser posted image
Ostale bebelice saljemo vam user posted image

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 854
15.7.2014 11:12:04   
rose 87
dan okruglice moje,kod nas se kisa jutros ispadala,ja popila kaficu i uzela malo kolaca i evo sad mi muka...
odoh u setnju nebili me proslo,sinoc bili na iftaru,zvala nas jetrva u restoran,jedva sam nesto pojela,one zene navalile da jedem i kaze jedna mm nece ova zena nista da ti jede a on ko iz topa ma neka ako vec nece nemora,zena ga pogleda cudno on se zacrveni jer je bas ruzno nekako zazvucalo a meni smjesno user posted image ,da je jos Bajram preziviti,znam da ce me svi tjerati da jedem...
malena 89 i bubydina idu na pregled jeli tako user posted image ,neka im je sa srecom
ljubicice ko kaze da muski slusaju i ovaj moj se smjestio i presao termin pa je morao carskim napolje
ljubomore sto se tice i ja sam sa mm basss imala problem kad smo se zabavljali,ali eto vremenom proslo,mada se i sad nekada javi ali on zna koliko to meni smeta pa on to prikrije a ja sam prije bila bas hladna sto se tog tice ali u zadnje vrijeme sve me vise hvata ljubomora,najgora je bila kad sam se tek porodila,bas sam sebi bila cudna...eto ja referat napisa user posted image
user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 855
15.7.2014 11:21:10   
mishkica

IZVORNA PORUKA: malen@89

Dobro jutro i od nas dvoje,mi pravo odspavali,ustali oko pola jedanest sad pijemo kaficu.
Mishkice bona ja bi nekad htjela da je moj takav,mm dok pokaze emocije traba mu godina,al opet pokaze s vremena na vrijeme hehehhe.Draga tvoja smizla ja je vec zamisljam ko malu garavu djevojcicu,zvrk neki heheheh oduvjek volim sitnu djecu a ovaj moj ce haman neki bucko biti user posted image .
Bambi jel klistiraju u vasem rodilistu,mene strah zbog tih hemoroida kako ce se to izvest,mada mene ne bole uopste niti krvare,al garant ce se stanje poslije poroda pogorsati.Mazes li ti cim?Hebemu svaki klinac na nas trudnice.
Lovepower hocemo slikicu kolica user posted image
Ja se odo malo po kuci razletit,pa prpremit se za taj cuveni pregleduser posted image
Ostale bebelice saljemo vam user posted image

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10481333_10202348927831235_6633982167775125237_n.jpg

To je mamina zvrkuljicauser posted image

M&M

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 856
15.7.2014 11:25:01   
mishkica
Mm i ja smo skroz razliciti tipovi, nekad je to super, a nekad to ne valja nista....Ali ja sam naucila u ovih 6 god braka da tolerisem njegove bube, a on moje nikako da savlada...on bi mene mjenjao, a to je nemoguceuser posted image user posted image

M&M

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 857
15.7.2014 11:31:37   
malen@89
user posted image user posted image A jooooj lutkica lijepa ,hocu i ja jednu slatku djevojcicu.
A sto se tice mijenjanja niko nikog promjeniti nemoze,neke se stvari malkice s vremenom promjene al uglavnom mi se pomirimo da je to tako,i nenerviramo se vise oko sitnica ko na pocetku veze,braka nebitno je.
Rose jesil isla sesticu?

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 858
15.7.2014 11:33:29   
binanina
Čitam tvoj post, i shvatim da si i ti negdje daleko, daleko, u Americi čini mi se ako negdje pokupih...
Pa mi se nekako u grlu steglo, jer sam i ja daleko, nigdje mi nikog, evo već 9 mjeseci... Ali sam ja na drugom kraju svijeta sada, S. Arabija.
Pustinja ljudi moji, od ovih vrućina ne mogu čak ni naveće izaći jer je temperatura oko 37 uveće, preko dana preko 50.
Muž radi, doktor je, i ima ugovor koji planira sada prekinuti, pa će on malo u svoju zemlju, Egipat, a ja poslije Bajrama idem mojima hvala Bogu, pa napokon...
I možda ostanemo u Bosni do rođenja bebice, kada bi on pronašao neko novo radno mjesto aBd. U nekoj dr možda zemlji :)
Ja sam se toliko u ove ljude ovdje razočarala, pa ne sjećam se kada sam zadnji put uživo progovorila sa nekim... Toliko su svi tersni, pogani, smicalice prave... Ne može se imati prijatelj...
Što se tiče pomoći sa strane, sve dok čovjek sebi može, neka uradi sam za sebe, ja to uvijek kažem.
Ja nikome živom ne vjerujem osim mojim roditeljima i bratu. Ostatak porodice me takođe razočarao na dan mog vjenčanja, jer su svi bili protiv mog muža koji je stranac, i došli sa užasnim facama koje nikada neću zaboraviti...
Čak mi ni za trudnoću nisu čestitali neki od njih...
A znam da će poletjeti da me vide nakon poroda, ali samo iz razloga da vide i pričaju o bebi, da li će imati tamniji ten, ili naš, bosanski, i koliki mi je stomak nakon poroda i kilaža.... Fuj... Zaključat ću se aBd inšallah od njih user posted image

Nego, i iz tvog primjera vidim da se bolje nekada može oslonit na potpunog stranca, nego na one bližnje u rodbini...
Mene to toliko rastuži, ali takav je život.

I ja se raspisah sada, morala sam istresti negdje, nemam s kim da pričaaaaaaam :D

(odgovor članu Ljubicica3)
Neposredna veza do poruke: 859
15.7.2014 11:36:23   
rose 87
mishkice masalla djevojcice user posted image
malena 89 nisam jos,u pon. idem u poluk.,njemu cu mozda nekada iza Bajrama,najvise me interesuje politika tih dok. u bolnici poslije carskog dali opet rade carski ili pokusaju prirodni porod,rizici za isti i tako te stvari da znam sta me ceka aBd,jer sam imala jedan carski pa eto da znam,a posto on radi gore upucen je u sve to

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 860
15.7.2014 11:56:07   
Bambi09

Da mila klistiraju. Ali opet ponavljam kod nas su babice i doktori jako pazljivi i njezni prema zenama tako da paze na sve pa i na hemoroide. Mislim da nece biti problema. Ni meni ne krvare samo sto ispadne jedan i stalno ga vracam. Ali boli u mozak udara. Mazem kremom Hemero protect to mi je dao kao lakse je od Faktu masti u trudnoci. A kombinujem sa rivanolom pa mi je puno lakse. Evo od kako to radim, stavljam gazu sa rivanolom i kremom, ne bole me vise samo sto imam onaj neugodan osjecaj za vrijeme nuzde.

Binanina ako te mogu malo utjesiti, nije takav narod samo u stranim zemljama, tako ti je svugdje pa i u Bosni. Jednostavno postoje ljudi koji ti na sve moguce nacine pokusavaju zgaditi zivot, ali samo je do tebe koliko ces to dozvoliti i koliko ces primiti k srcu takve ljude. Upravo zato sto si svjesna kakvi su i sta su trebas sebi reci da neces dozvoliti da ti kvare radost zbog medenog srca koje ces ako Bog da sebi i svom dragom roditi. Da, radjas dijete sebi i svom muzu a ne narodu. I kakva god da si, sebi si i svom dragom user posted image

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 861
15.7.2014 12:08:59   
lovepower
za ljubomoru kad smo bili momak i djevojka necu da pricam uhh i ja a tek on...ali sad tog nema stvarno
binanina ja sam bila u s.arabiji i razocarala se isto kao i ti a bila sam samo 12 dana,toliko su prljav narod i bas nekakve hinje,sto kaze Bambi ima toga i ovdje ali tamo je definitivno vise,nadam se da ce vam sve ispasti kako zelite pa da se preselite u neku drzavu blizu nama da mozes ici cesce svojima,a sad kad dodje beba neces uopste razmisljati o familiji,ko ih sisa kad su ti takvi,briga te za njih imas svoju porodicu,ljubav srecu i sta ti vise treba
samo se ovdje izjadaj svaka od nas to uradi kad joj se stisne i odmah bude lakseuser posted image user posted image

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 862
15.7.2014 12:15:45   
malen@89
Bambi ja neznam da li da kupim tu mast,hoce li proci od nje,ponavljam mene uopste ne bole,al ispadaju prije samo kod vrsenja velike nuzde a sad svako malo.Da li se uopste povuku oni nakon trudnoce i poroda?Mene nesto crnjak dr.i pitati kako da to tretiram?Izvini sto i tebe smaram.
Rose uglavnom je praksa da poslije prvog,rade i drugi cr,al opet nebi bilo lose da to dogovoris s njim,jer mora te i nacelnik pregledat i odobriti cr.A sto si imala prvi cr jel se nisi otvarala ili?

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 863
15.7.2014 12:32:21   
Misty_mama
Pozdrav drage ženice... Svakakvih tema ovdje kod vas od jutros, ne mogu sve ni popamtiti, ni ko šta piše... Pa zato, odmah na početku jedan kolektivni zagrljaj za sve, baš sve, ni jednu nisam zaboravila user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubomora... Mislim da sam ja ljubomornija od mm, obzirom da je on jedno vrijeme na neki način bio ''''''''''''''''medijska ličnost''''''''''''''''.. A dobro, ne sad baš prava medijska ličnost, ali dosta eksponiran i dosta među ljudima, a u tim ljudima je često bilo mnogo djevojaka, koje su mu otvoreno prilazile, slikale se, a bilo je i ''''''''''''''''ozbiljnijih'''''''''''''''' ponuda... user posted image Čak nam je jednom prišla jedna dok smo zajedno stajali, i pita mogu li se slikati... Pihh, zgromila bih je user posted image user posted image Ali dobro, sad je to manje, a i ja sam sigurnija i u sebe i u njega..u nas....
A i mm je imao smješnih ispada, ali sve je to kroz neku šalu... Ja recimo imam izražene grudi (nemojte me odmah zamisliti kao Pamelu Anderson, nije u tom smislu, nego eto...ima ih)... I onda nekad kad imam torbu preko ramena, pa se ono okrene kaiš između grudi, a on meni: Ženo, pokrij te grudi user posted image user posted image user posted image Ali u nas je sve uvijek u smijehu, prava smo djeca... Kad smo trebali dobiti A., rekla sam mu: Kako će se dva djeteta brinuti o djetetu? user posted image

Međuljudski odnosi.. Šta reći o tome... Trudim se biti pozitivna, vidjeti dobro u ljudima, ali haman da ne prođe dan a da se ne razočaram... Kad je u pitanju porodica... Porodica mog mm se vala nešto ne pretrže oko nas (ma iskreno, nema ih ni na mapi)... nije da mi smeta (nekad mi je vala i drago), ali bude mi žao njega...imao je teških trenutaka u djetinjstvu, roditelji su mu se razveli, niko se nikada nije potrudio da mu na bilo koji način pomogne...dok se sam školovao, radio na sve strane da bi mogao to sebi obezbjediti... Nedavno sam se baš rastužila... Čekali smo u redu ispred jedne pekare, koja je blizu njegove srednje škole, i komentarisali smo šta je sve tu jeo... Prokomentarisali smo i neki snedvič, ne znam kolika je cijena, ma nije uopšte puno, i ja ga pitam jesi li ga stalno jeo... A on meni kaže: E, to je meni bilo tad luksuz, valjalo je to malo novca razgoditi na mjesec dana... user posted image Ali hvala Bogu, sve je to iza njega, uspio je, jer je dobra osoba prije svega, sve mu se vratilo, i danas ima više nego što je ikad mogao zamisliti.. A tu se onda pojavljuje porodica user posted image Ili nešto traže, ili se komentariše: Jah, lahko je njemu... Kao da mu padaju novci sa neba.. A on i danas se slomi od posla.. Al'''''''''''''''' eto... Svakom svačije...

P.S. Mishkice, kcerkica, pored toga sto ima krasno ime, i sama je prekrasna user posted image

< Poruku je uredio Misty_mama -- 15.7.2014 12:36:08 >

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu lovepower)
Neposredna veza do poruke: 864
15.7.2014 12:32:50   
unchy
drage moje da vas sve pozz i izljubimmmm, ja pocela raditi pa posla preko glave, jucer smo bili na kontroli sve je hvala Bogu uredu, mi smo 18 sedmica, brzo lete dani kako sam pocela raditi user posted image
da li je neko od vas radio test o nasljednim bolestima??? meni moj doktor rekao ako zelim da mogu to uraditi a i da ne moram, pa sad ne znam sama sta da radim. to valjda rade u zagrebu...

Neposredna veza do poruke: 865
15.7.2014 12:37:04   
binanina
Bambi i Lovepower, hvala vam :)
I baš kao što velite, sve što sam uradila, je meni mužu i našoj bebici aBd :)
Prešli smo dug put kako bih ja ostvarila trudnoću, IVF je uspio hvala Bogu.
Sreća eto, ni to mi niko od mojih ne zna, i ne treba da zna, sve je samo među nama, i odmah čovjek ima svoj mir.

I potvrđeno danas, idemo odavde hvala Bogu :) :) user posted image
Lagano ću sve svoje stvari u torbe, i na svjež zrak makar :)

Idem sada štošta ručkati, a vama ugodan ostatak dana žeeelim user posted image

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 866
15.7.2014 13:23:16   
rose 87

Bambi ja neznam da li da kupim tu mast,hoce li proci od nje,ponavljam mene uopste ne bole,al ispadaju prije samo kod vrsenja velike nuzde a sad svako malo.Da li se uopste povuku oni nakon trudnoce i poroda?Mene nesto crnjak dr.i pitati kako da to tretiram?Izvini sto i tebe smaram.
Rose uglavnom je praksa da poslije prvog,rade i drugi cr,al opet nebi bilo lose da to dogovoris s njim,jer mora te i nacelnik pregledat i odobriti cr.A sto si imala prvi cr jel se nisi otvarala ili?

o Boze mili,cuj mora me nacelnik pregledati hahahaha,hajde neka gledaju sta bi,ma sa prvom bebom se malo iskomplikovalo,presla sam termin,jedno jutro prokrvarila,i na ctg su bili neki bolovi ali ja nisam bas osjetila,oko ponoci mi pukao vodenjak i cini mi se do bolnice mi sva voda iscurila,a bila zelena sto nije dobro,kad su me stavili na ctg nije bio ok,a beba je bila 4,780 gr kad se rodio,kod Sestica sam vodila trudnocu a on me i porodio tu noc,zahvalna sam mu sto me nije patio,ni bebu cim je vidio kakvo je stanje odmah me poslao na CR ali me ljuti sto mi niko ni ovi u poluklin. ni on nisu rekli da je beba tako krupna,i kako su mislili da rodim prirodno jer je on do zadnjeg dana govorio ti si super,ti ces prirodno roditi sve je spremno samo da krene,a ja stvarno neznam kako bih kao prvorotka rodila user posted image od skoro 5 kg
sad kazu da je drugo obicno teze od prvog ili tu negdje tako da mislim da se ni oni nece usuditi da me porode prirodno,sa CR sam zadovoljna,nisam imala veliku ranu,ni problema nekih,malo sam teze se budila prva dva dana,mada mislim da je sve sigurnije i bolje kad se za to pripremi,povade nalazi,pripremi anestezija a ne onako na brzinu

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 867
15.7.2014 14:35:45   
malen@89
Masala kod tebe dijete od naramka,ma nevjerujem ni ja al opet nebi bilo lose da ti to dogovoris na vrijeme.
Ja ev kupala se,jos malo pa cu doktoru.Joj zene kod mene strija po guzi i nogama ma katastrofa,jos nema noci da se namazala nisam tacno me neka tuga uhvatila.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 868
15.7.2014 15:06:31   
Bambi09

Ma kakvo smaranje zeno draga, tu smo da se pomazemo. Meni je moj dr. propisao ovu Hemero protect zasto sto je kao blaza od Faktu masti i moze se koristiti u trudnoci, dok kaze da Faktu nije preporucljiva u trudnoci. Sto se tice povlacenja za stalno, bojim se da smo nadrljale i da se to nikad ne povuce u potpunosti. Samo se smiri. Meni npr. pomaze ova krema, smiriva mi bol, manje ispada i lakse mi bude. Ali da se povuklo skroz, nije.

Rose ne mora znaciti da ce druga beba biti krupnija, kod mene nije. Prva beba 4050 g a druga 3870 g.

Meni sad dragi javio da su mi dosle svekrva i zaova, u stvari poslovno su dolazili pa su odlucile da me sacekaju s posla da me vide. Ne znam, ali ja stvarno imam jako lijep i hvala Bogu normalan odnos sa svekrvom i zaovama (3 zaove), sve su mi kao sestre, a svekrva se nekad ponasa prema meni kao moja mama. Fino pricamo, imamo neki zajednicki jezik, realna je zena, otvorena, pazljiva. Od kako sam dosla u tu kucu, nikad mi nije dala da radim ista drugo sem da joj sudje operem, jedino ako bih ja bas zapela. A od kako sam trudna ni to mi ne da. A zaove su mi isto kao moje sestre. Svaki dan se cujemo, da li one zovnu ili ja ne bitno.
Tako da me pogresno ne shvatite kad napisem da jedva cekam kuci da ih vidim user posted image

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 869
15.7.2014 15:16:18   
rose 87

Masala kod tebe dijete od naramka,ma nevjerujem ni ja al opet nebi bilo lose da ti to dogovoris na vrijeme.
Ja ev kupala se,jos malo pa cu doktoru.Joj zene kod mene strija po guzi i nogama ma katastrofa,jos nema noci da se namazala nisam tacno me neka tuga uhvatila.

naravno,planirala sam svakako kod njega samo mi se nesto nezuri,mada ja sam svakako na pocetku,ima vremena aBd
bambi ma nemora da znaci znam,ali eto nebih voljela da mi se desi ko i prosli put sve na frku,mada cisto sumnjam da se oni uopste petljaju s prirodnim nakon CR,uzivaj sa sveki i zaovama,ja imam samo jetrvu ni sveki ni svekra,odnosi su ljudski hahaha,niti smo puno bliske niti se svadjamo nesto,posjetimo se s vremena na vrijeme i sve ok
jos nisam rucak spremila user posted image

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 870
15.7.2014 15:30:45   
Andy_Bec23
Drage moje jeste se raspisale svaka cast :-)

Evo ja bila kod vildane, ja sam se ugodno iznenadila kada sam ju vidila zene moje ona je miss nakon poroda, pa ona vam je odma skinula stomak wouuuuuuuuuuuuuuuu a BENJAMIN dusa slatka spavo cjelo vrijeme a ja ga htjela gnjaviti, al nema veze bit ce prilike user posted image user posted image

Ova moja ljencuga se danas slabo javlja user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

Neposredna veza do poruke: 871
15.7.2014 17:24:43   
vildanab

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Drage moje jeste se raspisale svaka cast :-)

Evo ja bila kod vildane, ja sam se ugodno iznenadila kada sam ju vidila zene moje ona je miss nakon poroda, pa ona vam je odma skinula stomak wouuuuuuuuuuuuuuuu a BENJAMIN dusa slatka spavo cjelo vrijeme a ja ga htjela gnjaviti, al nema veze bit ce prilike user posted image user posted image

Ova moja ljencuga se danas slabo javlja user posted image

wow hvala puno ali imam ja jos 10 kla vise, al polako :) a bice prilike kad ti posaljem Benjamina preko vikenda da se mama i tata naspavaju. Hvala na lijepim poklonima :):)
ljubimo teeeee

29.06.2014 02:28 Benjamin

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 872
15.7.2014 17:35:27   
Andy_Bec23
Haha vildana je miss 2014 ;) duso draga,vjerujem da bi i radje neispavana bila vec mi dala Benjamina preko vikenda ;) dusa mala kako on pajki... Ja cekam muza pa odosmo na dunav na pice sa prijateljima...

(odgovor članu vildanab)
Neposredna veza do poruke: 873
15.7.2014 17:40:12   
vanchi88
bs ste se raspisale, nisam vs sve citala ali uspjela sam da ocima nadjem recenicu gdje ljubicica kaze da su ovdje ljudi hladni, to potpisujem! mm ovde ne moze nikako da se navikne, a ja vec nekakoo, ali on nikako...sve ima planove ici nazad dole kroz koju godinu..

ja sam sad dosla kuci bila sam na prvoj kontroli kod ginekologa, zena je mlada,kulturna,iako je poreklom iz indije super joj engleski razumem pa mi bas to drago......beba napreduje i termin mi je sada 10og dec umjesto 12 haha...svasta...
uglavnom sve ok, udebljala sam se dosta i rekla mi je da malo pazim da ne bi fasovala dijabetis ali radicu OGTT za koju sedmicu pa znacu na cemu sam....slusali smo malo srce i to je to, dobila sam neki kompletan paket da se registrujem za porodjaj pa moram to malo da iscitam..

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu vildanab)
Neposredna veza do poruke: 874
15.7.2014 17:44:22   
Andy_Bec23
Vanchi draga super da je bebac napredan ;) jel znate sta je? Kada ces radit taj Ogtt test? Kod nas se radi od 25-28 sedmice tako da imam jos vremena do njega;)

Ja u cetvrtak idem na taj ultrazvuk organa ;) jako sam napeta ...

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *