Misty_mama
|
Pozdrav drage ženice... Svakakvih tema ovdje kod vas od jutros, ne mogu sve ni popamtiti, ni ko šta piše... Pa zato, odmah na početku jedan kolektivni zagrljaj za sve, baš sve, ni jednu nisam zaboravila Ljubomora... Mislim da sam ja ljubomornija od mm, obzirom da je on jedno vrijeme na neki način bio ''''''''''''''''medijska ličnost''''''''''''''''.. A dobro, ne sad baš prava medijska ličnost, ali dosta eksponiran i dosta među ljudima, a u tim ljudima je često bilo mnogo djevojaka, koje su mu otvoreno prilazile, slikale se, a bilo je i ''''''''''''''''ozbiljnijih'''''''''''''''' ponuda... Čak nam je jednom prišla jedna dok smo zajedno stajali, i pita mogu li se slikati... Pihh, zgromila bih je Ali dobro, sad je to manje, a i ja sam sigurnija i u sebe i u njega..u nas.... A i mm je imao smješnih ispada, ali sve je to kroz neku šalu... Ja recimo imam izražene grudi (nemojte me odmah zamisliti kao Pamelu Anderson, nije u tom smislu, nego eto...ima ih)... I onda nekad kad imam torbu preko ramena, pa se ono okrene kaiš između grudi, a on meni: Ženo, pokrij te grudi Ali u nas je sve uvijek u smijehu, prava smo djeca... Kad smo trebali dobiti A., rekla sam mu: Kako će se dva djeteta brinuti o djetetu? Međuljudski odnosi.. Šta reći o tome... Trudim se biti pozitivna, vidjeti dobro u ljudima, ali haman da ne prođe dan a da se ne razočaram... Kad je u pitanju porodica... Porodica mog mm se vala nešto ne pretrže oko nas (ma iskreno, nema ih ni na mapi)... nije da mi smeta (nekad mi je vala i drago), ali bude mi žao njega...imao je teških trenutaka u djetinjstvu, roditelji su mu se razveli, niko se nikada nije potrudio da mu na bilo koji način pomogne...dok se sam školovao, radio na sve strane da bi mogao to sebi obezbjediti... Nedavno sam se baš rastužila... Čekali smo u redu ispred jedne pekare, koja je blizu njegove srednje škole, i komentarisali smo šta je sve tu jeo... Prokomentarisali smo i neki snedvič, ne znam kolika je cijena, ma nije uopšte puno, i ja ga pitam jesi li ga stalno jeo... A on meni kaže: E, to je meni bilo tad luksuz, valjalo je to malo novca razgoditi na mjesec dana... Ali hvala Bogu, sve je to iza njega, uspio je, jer je dobra osoba prije svega, sve mu se vratilo, i danas ima više nego što je ikad mogao zamisliti.. A tu se onda pojavljuje porodica Ili nešto traže, ili se komentariše: Jah, lahko je njemu... Kao da mu padaju novci sa neba.. A on i danas se slomi od posla.. Al'''''''''''''''' eto... Svakom svačije... P.S. Mishkice, kcerkica, pored toga sto ima krasno ime, i sama je prekrasna
< Poruku je uredio Misty_mama -- 15.7.2014 12:36:08 >