Hanady RR -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (19.5.2014 0:01:14)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 Ja sad na FB naletih na post jedne naše forumašice. Nick joj je Selina, ima curicu Melinu, 4-5 godina i javlja se ponekad, prije je bila redovnija. Elem, po onome što piše na fb, kuću im je voda poplavila, bili su bez struje, odsječeni i prepušteni sami sebi. Žive, ako je suditi po FB info u Janji. Upoznala sam Hanady s njenim slučajem i ne bi bilo loše ako neko slučajno ima njen broj da nam dostavi. i evo nam odgovora...od nje[sm=smiley27.gif]aja sma svakako ostavila i svoj broj telefona da u potrebama kontaktira za konkretne stavri ako trebaju, brojevi dojeće, obuće, pelen, hrana konkretnija i tako ''hvala vam od srca zaista je malo dobri ljudi a drago mi je da ste me se sjetile pored svih ostalih.....u nas je najgore proslo i to dok smo bili 4 dana bez struje,grijanja pa tako reci i hrane a bili smo i odsjeceni jednostavno niko nije brinuo o nama nit je bilo igdje civilne zastite da bi nam prvu pomoc udjelila ili evakuisala narod iz kuca koji je bio poplavljen...svi smo bili sami o sebi prepusteni i borili se da prezivimo....bili smo na spratu tako da hvala bogu voda nije otisla tako daleko a stete svakako ima ali boze moj neka smo mi zdravi i zivi pa bit ce svega.....od jucer nam stize pomoc iz dijaspore tako da vam jedno veliko hvala od [sm=smiley27.gif]''
|
|
|
|