M kao Mama -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (19.5.2014 12:13:20)
|
IZVORNA PORUKA: Bambi09 IZVORNA PORUKA: Hanady RR Bamabi kako koka to zna????? Jel to evakuisana negdje???? Mislim Ok primili smo k znanju, sad će zeničanke da se jave ako se naše nešto od toga negdje da vidimo...al mi nije jasno kako koksi zna, jel to izašla iz kuće[sm=smiley13.gif] Ne nije nigdje izasla, vec je to rodbina od njene komsinice koja place ko godina. Pricala sam sa zenom na telefon. Jedna od ovih zena, Azemina je kod brata u Zenici, ostale su u prihvatnom centru. A sve su povezane da li su sestre ili su zaove ili jetrve ne bih ti sad znala reci, sto uopste nije ni bitno, jel tako. Uglavnom dvije su evakuisane, a po jos dvije je helikopter u zraku. Mole samo za djecu da imaju da presvuku. Koka se sjetila mene da sam spominjala garderobu pa mi je javila. Ali zbog hitnosti ja prenijela vama. izvinite na izrazu, ali moradoj hebo lud zbunjenog, ali fakat i ovako je danima nazoveš općinu pitaš šta treba, kažu samo para, nazoveš dole prihvalitište u vogošći ljudikkukaju, nemaju ništa, ne možeš da vjeruješ, na CK svi kukaju, generalno, u zenici jedna info, iz maglaja druga, pa mislim fakat, ljudi ne znaju u kojem pravcu da se organizuju oko pomoći
|
|
|
|