|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ste saznale spol djeteta
30.1.2013 15:35:51   
my beby
ok vidjet ce mo posto sam tek 17 sedmica trudna pa vidjet ce mo neka su samo zivi i zdravi to je naj bitnije ali ipak me je pregledao doktor sestic u zenici pa kazu da su male sanse da on pogrijesi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 676
30.1.2013 15:58:39   
Anoniman
vjruj da grijese i naj dok. nemoj odma uzimat zdravo za gotovo... pozdrav i uzivaj u user posted image

(odgovor članu my beby)
  Neposredna veza do poruke: 677
30.1.2013 16:22:10   
my beby
ok hvala user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 678
30.1.2013 16:26:23   
Ramona11
Mojoj poznanici u Hrvatskoj su tvrdili da nosi curicu sve do poroda i zena se lijepo opremila. Zavrsila je na hitnom carskom i kad je dosla sebi doktor joj rekao da je rodila zdravog sina, a ona njemu da se on zbunio user posted image

Nisam znala koliko je ljubavi u mom srcu dok me neko nije nazvao MAMA!

(odgovor članu my beby)
Neposredna veza do poruke: 679
4.2.2013 13:31:20   
Anoniman
22 nedelja curica
26 nedelja curica
28 nedelja djecak..... spustili se testisiuser posted image
isti doktor, isti ultrazvuk..... vidjet cemo slijedeci put.... nikad se ne zna

(odgovor članu Ramona11)
  Neposredna veza do poruke: 680
4.2.2013 15:02:41   
my beby
kod mene je rekao sa 17+5 da je djevojcica pa vidjet ce mo na sljedecem pregledu dali je i dalje u svakom slucaju javim pozdrav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 681
4.2.2013 15:11:19   
Cenzura83
Sa 13 sedmica rekla dr. user posted image , sa 17 100% potvrdila, a ja sam imala osjećaj od početka da je user posted image , jednostavno sam znala, ne znam kako, al samo da je sve ok to je najbitnije, pol manje, bar meni.

(odgovor članu my beby)
Neposredna veza do poruke: 682
4.2.2013 16:04:21   
Anoniman
cenzura... upravu si to je najmanje bitno, nek su nam zivi i zdraviuser posted image ....a sto se tice osjecaja i ja imama tako jak da jeuser posted image , cak kad mi je 2x rekao da je curica ja sam i dalje gledala stvarcice za djecake, sto ne znam ni ja samauser posted image

(odgovor članu Cenzura83)
  Neposredna veza do poruke: 683
4.2.2013 17:58:27   
my beby
i ja sam ista imam osjecaj da je user posted image mozda zato sto imam dvije user posted image ali sta god bog dadne neka su samo zivi i zdravi ali eto desavaju se greske pozzzzzz

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 684
4.2.2013 18:49:23   
lady_bubamara
Ja sam u 16. sedmici bila na uzv pitala može li se vidjeti kaže ne može još je rano , pa je rekla da dođem sad krajem februara , a tada ću biti 19-20. sedmica. Svi kažu neka je živo i zdravo, pa naravno zaboga koja majka to ne želi , naravno da je živo i zdravo, ali sam ja od malih nogu kada sam se još sa lutkicama igrala govorila da ću roditi curicu i tako mi je želja od malena , a naravno da ću se i dječaku obroadovati ako je, neka hvala Bogu svejedno ne planiram ostati na jednom djetetu... Samo iskreno jedva čekam sada ovaj uzv da vidim šta je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu my beby)
Neposredna veza do poruke: 685
9.2.2013 11:13:17   
my beby
i ja trebam opet sada krajem februara pa vidjet ce mo sta ce reci

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 686
9.2.2013 11:42:00   
Apotekarka
Mi tek saznali s 30 tjedana da je cura

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu my beby)
Neposredna veza do poruke: 687
9.2.2013 11:46:49   
CombatKitten
ja toplo preporučujem svim trudnicama koje žele što prije znati spol bebe da idu na uzv na jezeru. na 3d uzv se može fino vidjeti, još je i besplatno (naravno ako trudnica ima osiguranje). Meni privatnici nisu mogli nikako vidjeti. Doktorica na jezeru me pitala da li želim znati šta je, i upalila mi 3d uzv i tako sam ja prvi put fino vidjela svoju princezu kako sjedi.

(odgovor članu my beby)
Neposredna veza do poruke: 688
10.2.2013 9:13:53   
nesa
U 15 nedelji dr L. Imsirija rekla da je djecak, svaki put se potvrdilo ...evo 24 nedelja -:))))

(odgovor članu CombatKitten)
Neposredna veza do poruke: 689
11.2.2013 15:51:45   
lala0606
e drage moje da vam se i mi javmo.... stavila sam nedavno jednu slicicu pa smo nagadjali sta je... neki dasn 29 nedelja dok nam je rekao da je ipak dijecak i pokazao nam male tesiseuser posted image ... pozz za sve user posted image uzivajte

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 690
12.2.2013 15:11:42   
my beby
ok i ja se javim sa sljedeceg uzv pa ce mo vidjeti jer oni reknu sad ovako sad onako u svakom slucaju uzivajte u trudnoci meni je treca ali ipak uzivam kao da je prva pozdrav

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 691
12.2.2013 15:44:59   
ihsan
u 12 sedmici doktorica nagovjestila, u 16 potvrdila sa sigurnoscu i svaki naredni uz user posted image

Tvoj život u meni cvate u bezimeni izdanak, šireći u zemlji svoje korijenje i ljubeći nebo...

(odgovor članu my beby)
Neposredna veza do poruke: 692
14.2.2013 8:36:53   
kula
16+4 i dječak je! user posted image user posted image
Doktor 100% siguran...a i ja kao laik sve vidjela ''bode u oči'' hahahaha!

(odgovor članu ihsan)
Neposredna veza do poruke: 693
14.2.2013 8:51:26   
lala0606
user posted image kula, uzivaj u user posted image da sve prodje kako trebauser posted image

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 694
14.2.2013 8:54:25   
kula
Hvala draga lala!
Ma samo da prođe sve kako treba i da nam bebaći dođu na svijet živi i zdravi!

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 695
18.2.2013 6:41:11   
sirnica

IZVORNA PORUKA: sirnica

U prvoj trudnoći nisam ni pitala, tako da mi je dr. rekla sama , prilično kasno, oko 30.sedmice da je dječak. Ovaj put je dječaka zanimalo, pa sam pitala i dr. nam je početkom 18. sedmice rekla da ga pripremamo za seku.

Sada, u 22. sedmici reče da ipak više liči na dječaka, ali nije sigurno jer se beba vrti i skuplja nogice-tako da još ne znamo! Opet će ispasti da sam saznala kasnije, a do poroda ću biti u dilemiuser posted image
Ma samo nek je zdravo i s hajrom da se rodi.

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 696
22.2.2013 11:29:25   
Sonja
ja sam sad u nepunih 25 saznala da je muskic user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 697
22.2.2013 11:32:12   
felix
cestitam sonjic user posted image user posted image

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 698
25.2.2013 8:37:29   
suncica22
poozzz ja sam nova na forumu i eto citah i vidim daje i tebi receno u 17 nedelji da je djevojcica pa dali je i ostalo tako meni je dok rekao u 17 nedelji da lici na djevojcicu al nije siguran

(odgovor članu my beby)
Neposredna veza do poruke: 699
25.2.2013 8:48:08   
Anoniman
po meni je najbolje da doktori nista ne govore dok nisu sigurni.... nedavno sam pisala meni su govorili da misle da je djevojcica sve do 28 nedelje, da bi u 28 rekao ipak je djecak i ookazao testise.... tako da nas je samo zbunio, mi se sve do 7 mj pripremalu na curicu kad ono odjednom deckic.... ek su zivi i zdravi user posted image to je najbitnije, a doktor te samo moze zbunituser posted image

(odgovor članu suncica22)
  Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Gdje kupujete?

Gdje kupujete potrepstine za kucu?

Interex (32%)

Mercator (23%)

Konzum (14%)

DP (12%)

Lokalna prodavnica (3%)

Nesto dr. (16%)

Broj svih glasova: 182

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *