Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kada ste saznale spol djeteta 10.3.2013 16:22:55
sirnica
IZVORNA PORUKA: sirnica
IZVORNA PORUKA: sirnica
U prvoj trudnoći nisam ni pitala, tako da mi je dr. rekla sama , prilično kasno, oko 30.sedmice da je dječak. Ovaj put je dječaka zanimalo, pa sam pitala i dr. nam je početkom 18. sedmice rekla da ga pripremamo za seku.
Sada, u 22. sedmici reče da ipak više liči na dječaka, ali nije sigurno jer se beba vrti i skuplja nogice-tako da još ne znamo! Opet će ispasti da sam saznala kasnije, a do poroda ću biti u dilemi Ma samo nek je zdravo i s hajrom da se rodi.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 24.6.2013 18:25:33
jaculi
Drage moje Ja sam neki dan ( u 16. sedmici ) saznala da nosim ..Bila sam presretna sto napokon znam spol svoje bebice i suze radosnice su mi oblile obraze ..pitala sam doktoricu jel sigurna a ona kaze hiljadu posto i zumirala cunicu koju je on ponosno pokazivao pred svima
RE: Kada ste saznale spol djeteta 24.6.2013 23:25:29
firzy
cao drage moje,ja sam nova i nadam se da vam necu biti dosadna ;-),dakle u 19-oj sam sedmici trudnoce i imat cu curicu,ali postoji jedan problem i jako sam uplasena...doktor mi je rekao da postoji mogucnost da moja beba ima tzv.zecju usnu..rekao mi je da se ne plasim i da dodjem za 2 sedmice na ponovni UZ da provjerimo da li je to u pitanju.jako se plasim i tuzna sam,placem non-stop.da li je neko imao ovakvo iskustvo?iskreno se nadam da je to samo sjena od snimka i molim boga da bude uz nas dvije...unaprijed hvala
RE: Kada ste saznale spol djeteta 26.6.2013 10:48:49
jaculi
IZVORNA PORUKA: firzy
cao drage moje,ja sam nova i nadam se da vam necu biti dosadna ;-),dakle u 19-oj sam sedmici trudnoce i imat cu curicu,ali postoji jedan problem i jako sam uplasena...doktor mi je rekao da postoji mogucnost da moja beba ima tzv.zecju usnu..rekao mi je da se ne plasim i da dodjem za 2 sedmice na ponovni UZ da provjerimo da li je to u pitanju.jako se plasim i tuzna sam,placem non-stop.da li je neko imao ovakvo iskustvo?iskreno se nadam da je to samo sjena od snimka i molim boga da bude uz nas dvije...unaprijed hvala
Frizy,nenam iskustva stim ali nemoj brinuti unaprijed,cula sam za zeciju usnu ali vidjet ces sve na sljedecem pregledu..poznajem jednog momka koji to ima i vjeruj da se jedva primijeti..vjerujem da ti je jako tesko ali pokusqj se smiriti i misiti pozitivno..javi obavezno kako'prodje sljedeci pregled...zelim ti sve naaaaaaj naaaaj.
RE: Kada ste saznale spol djeteta 5.7.2013 10:38:35
ena0002
IZVORNA PORUKA: firzy
Ne znam koji si UZV radila...probaj sacekati jos koju sedmicu pa otidji na 4D UZV gdje se sve bolje vidi