|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ste saznale spol djeteta
18.1.2013 13:20:18   
Apotekarka
Mi smo 28 sedmica i jos 100 % ne znamo sta je,cijelo vrijeme sumnja se na djevojcicu ali stalno je u cudnimn pozama....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 651
18.1.2013 13:22:04   
Medić*
U prvoj trudnoci dr je sa 13-14 sedmica rekla djecak,svaki put do kraja trudnoce je potrdjivala :)

Sada smo 14 sedmica jos ne znamo, niti nam sta govore, niti pitamo. Moj djecak prizeljkuje brata i svaki dan prica o njemu, ime je vec spremio, kaze da bi volio i seku ali prvo bracu, pa vidjet cemo user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 652
18.1.2013 13:55:38   
kula
@Apotrkarka, inače, kad nisu sigurni-djevojčica je, a dječaci se vrlo rano ''pokažu''.
Meni doktorica u prošloj trudnoći tek u 22. sedmici rekla da je curica, sada sam 13. sedmica i još uvijek ne znamo user posted image
Mada moja kćerkica priželjkuje seku... Vidjećemo...

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 653
18.1.2013 14:00:13   
Medić*
Kula citam tvoj post, i razmisljam sta su djecica user posted image

Moj djecak prizeljkuje bracu, a tvoja cura seku, svako svoje drustvo trazi, neka nam je sa srecom aBg user posted image

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 654
18.1.2013 14:09:03   
kula
Medic, evo da se nadovežem.... Šta misliš bude obrnuto-kod mene braco, a kod tebe seka user posted image

A mene interesuje jedna druga stvar, koliko ženin instinkt može biti tačan u pogledu spola djeteta koje nosi?
Ja sam recimo sa prvom bebom bila 100000% sigurna da je curica... Sada baš i nemam nekih predosjećaja... user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 655
18.1.2013 14:10:04   
felix

IZVORNA PORUKA: kula

@Apotrkarka, inače, kad nisu sigurni-djevojčica je, a dječaci se vrlo rano ''pokažu''.
Meni doktorica u prošloj trudnoći tek u 22. sedmici rekla da je curica, sada sam 13. sedmica i još uvijek ne znamo user posted image
Mada moja kćerkica priželjkuje seku... Vidjećemo...

i ja sam ovo čula .
Posjeti me ovo ja sinoc sanjam ko ja, trudna i na uzv kad odjednom vidim bebu ginicka mi da reko kako sad beba sad na uzv bila najprije vidim mala sitna , odjednom velika svasta i to musko beba . I vidim seku i jos jednu zenu rodile i to curice dvije male, a ja nako blijedo gledam snuzdeno reko meni opet muško hahhahah boze na hajr sto puta sam rekla kad, sam ustala. Odakle mi tak cudan san, mozda što mi se treba seka uskoro poroditi hahha ...

al ja nak sva snuzdena ko krivo mi kad sam vidjela pa reko opet muško!
hehehhehe ...

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 656
18.1.2013 14:10:25   
lala0606
sta vi mislite sta je kod meneuser posted image na osnovu one slicice sto sam stavila ... pozz za sve mamice iuser posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 657
18.1.2013 14:13:01   
Medić*

IZVORNA PORUKA: kula

Medic, evo da se nadovežem.... Šta misliš bude obrnuto-kod mene braco, a kod tebe seka user posted image

A mene interesuje jedna druga stvar, koliko ženin instinkt može biti tačan u pogledu spola djeteta koje nosi?
Ja sam recimo sa prvom bebom bila 100000% sigurna da je curica... Sada baš i nemam nekih predosjećaja... user posted image

Sve je moguce user posted image

Ma samo neka je sa srecom aBg

Sto se instinkta tice, neznam, u prvoj nikakav nisam imala, sada vec osjecam a ne znam zasto, mozda sto imam iste simptome kao u prvoj trudnoci, osjecam da moze vise biti djecak user posted image

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 658
18.1.2013 14:13:19   
kula
Lala - mislim da je dječak.... Mislim da su mu ''ONO'' mali testisi...

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 659
18.1.2013 14:23:31   
lala0606
ma i meni se cini i ono uspravno sto strsi podjsecame nauser posted image , ali me buni sto mi neki kazu pa vidis li brazdu to jeuser posted image ... ja kad gledam nekad vidim user posted image nekaduser posted image ...user posted image user posted image , ma bitno je da su nam user posted image uredu to je na prvom mjestu , ali kad je vec ok iskreno i volila bih da znam ... jedva cekam da krenem u kupovinu malih stvarcica, a ovako ne mogu nista konkretno uzet

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 660
18.1.2013 21:08:15   
Halimaa
medic mi smo samo sedmicu dana razlike :) U prvoj trudnoću u petom mjesecu sada još ne znamo...ali budući su sa muževe strane sve muški redom ja nekako kontam da neće biti iznenađenja!

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 661
18.1.2013 21:23:34   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Halimaa

medic mi smo samo sedmicu dana razlike :) U prvoj trudnoću u petom mjesecu sada još ne znamo...ali budući su sa muževe strane sve muški redom ja nekako kontam da neće biti iznenađenja!

user posted image Kada ti je termin ? Meni 20 jula aBg.

A ista stvar i kod nas, sa obje strane samo se muskadija radja user posted image Ali bas. Tako da ne znamo hoce li iznenadjenja biti, samo znam da moj djecak zeli bracu user posted image

Samo neka su zdravo :)

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 662
18.1.2013 21:34:42   
InLove

IZVORNA PORUKA: Halimaa

Kod mene s muzeve strane sve muski, a mi cekamo trecu curu user posted image ..tako da ne mora da znaci, moze biti i iznenadjenja aBd user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 663
19.1.2013 10:17:48   
CombatKitten
evo jedne stranice pa možete upoređivati sličice sa ultrazvuka.
http://pregnancy.about.com/od/boyorgirl/a/girlboyultras.htm
ja sam sinoc pokusavala ali se bas nista ne vidi.
kad sam sa prijateljicom upoređivala slike sa ultrazvuka njene su bila mnogo jasnije. ona ide u skerlićevu, ja kod privatnika.
jeste li imale isustava sa boljim i lošijm slikama. ja kad gledam svoje nekad bas nista ne kontam.

@lala: ja mislim da je kod tebe.user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 664
20.1.2013 21:49:46   
Nincce
Ja saznaa juce :D 10 sedmica i jedan dan, radila biopsiju horionskih cupica, i dobila sam user posted image
Ja sam van sebe od srece :D

(odgovor članu CombatKitten)
Neposredna veza do poruke: 665
20.1.2013 23:35:33   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: CombatKitten

kad sam sa prijateljicom upoređivala slike sa ultrazvuka njene su bila mnogo jasnije. ona ide u skerlićevu, ja kod privatnika.
jeste li imale isustava sa boljim i lošijm slikama. ja kad gledam svoje nekad bas nista ne kontam.

ja sam danas gledala neke uspomene vezano za moju prvu srećicu Ajšu
pa gledam te slike sa UZ, kako se divno vidi njeno lice i glavica, plakala sam, pomiješana mi i sreća i tuga

Bože kako vrijeme leti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 666
21.1.2013 8:21:53   
lala0606

IZVORNA PORUKA: CombatKitten

ova stranica je super odavno ovo trazim.... ali ja svoje čeljade ne mogu svrstat ni u jednu kategorijuuser posted image
user posted image user posted image ili ja se ne snalazim ili def se ne razumijem u UZ sliciceuser posted image meni n ekad lici na jedno nekad na dr user posted image pozdrav

Neposredna veza do poruke: 667
21.1.2013 8:44:22   
sirnica
U prvoj trudnoći nisam ni pitala, tako da mi je dr. rekla sama , prilično kasno, oko 30.sedmice da je dječak. Ovaj put je dječaka zanimalo, pa sam pitala i dr. nam je početkom 18. sedmice rekla da ga pripremamo za seku.

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 668
21.1.2013 10:30:46   
lala0606
sirnica ti si sad rano pravo saznala u odnosu na mene , naravnouser posted image .. ja sto imam jeste samo ovu slicicu i mogu da nagadjam sta jeuser posted image

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 669
23.1.2013 22:32:16   
Just smile
user posted image ! :) 22-a sedmica, dr. potvrdio :)

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 670
29.1.2013 11:30:59   
CombatKitten
nakon silnih nagadjanja, sakrivanja, i prekrizenih nozica, jutros (18-ta sedmica) nam je doktorica potvrdila da je user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Just smile)
Neposredna veza do poruke: 671
29.1.2013 14:19:16   
lala0606
super.. cestitamuser posted image ... ja jos nisam dobila potvrdu od doktorauser posted image

Neposredna veza do poruke: 672
30.1.2013 14:59:47   
my beby
pozdrav nova sam na forumi i zelim da pitam ima li neko iskustava da doktor pogrijesi spol bebe mislim da sa cetiri mjeseca kaze da je djevojcica a rodi se djecak koje su sanse ako moze neko da mi odgovori hvala

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 673
30.1.2013 15:03:51   
Anoniman
u 28 nedelji se spustaju testisi, tako da do 28 nije sa sigurnoscu da je djevojcica kada kazu.... barem sam ja tako culauser posted image

(odgovor članu my beby)
  Neposredna veza do poruke: 674
30.1.2013 15:32:45   
my beby
po ovome testu 67% user posted image doktor kaze user posted image a ja mislim da je user posted image pa vidjet ce mo neka je samo zivo i zdravo imam vec dvije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

teme na rr
Medić*

Koje teme najradije posjecujete na forumu, o cemu najradije citate, naravno pored tema za nasu djecicu :))) i sta vas najvise zabavlja...

porodicni odnosi (54%)

ishrana i recepti (13%)

nasa svakodnevnica (14%)

ostalo (18%)

Broj svih glasova: 83

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *