|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ste saznale spol djeteta
22.9.2012 16:08:28   
grozđe

IZVORNA PORUKA: Mirkica

na 4d moze i laik vidjet sta je lijepo se vidi ja sam imala
pregled od sat i po , imam i video gdje se tacno vidi. Meni
je4d divan trenutak ja i moj brat isli i bas smo uzivali svaje minute.

Zasto pregled traje tako dugo, sat i po.....

Gdje si radila pregled.....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 626
22.9.2012 22:26:57   
Mirkica
plava polikilnika u Tz , pa eto trajao je pregled dugo , jer je Doktorica sebi uzela vremena i za bitno i nebitno sto je :)))) ono bas da se nagledas bebca , tu se uradi bas bas detaljno sve , od provjeranje protoka krvi u postelji, pupcanoj vrpci , svaka koska se izmjeri , svaki detalj ama bas sve , i bas bas sam prezadovoljna bila uslugom .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 627
22.9.2012 23:14:28   
kaktuscic
U prvoj trudnoci mi je na 4D dr. u 17 sedmici vidio da je djecak i rodila sam ga user posted image . U drugoj trudnoci mi je dr. vidjela u 13 sedmici da je djecak, ja nisam vjerovala da je mogla vidjeti tako rano, onda mi je u 20 potvrdila i rodila sam svog drugog djecaka. Izgleda da je tacna ona da se djecaci rano pokazu user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 628
22.9.2012 23:19:51   
sretna_mama
Kod svog dr.Mehmedbašića..saznali smo da nosim sina u 12. sedmici..

Tad se naš momčina odvažio..pa lijepo izbacio ćunu..piškio user posted image ..

Kad se samo sjetim..suze su me oblile..i dr. mi da tu sliku...kaže mm "Evo je, za revera"..user posted image

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 629
25.9.2012 23:17:20   
ToSamJa
a ja tek u 37.sedmici saznah da nosim malo sultanijicu....sve do sada nije dala da se vidi sta je.

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 630
3.10.2012 14:48:52   
Teddy Bear
Bila juce na UZ, 25-ta sedmica i dr ne vidi sta je, jer beba sjedi na guzi,,, ja imam osjecaj da je djevojcica, mada mi je dr na proslom UZ rekao da je curica i nije 100 % siguran... a kad sam bila trudna sa sinom, saznala u 13-toj sedmici, on je odmah pokazao cunu user posted image

(odgovor članu ToSamJa)
Neposredna veza do poruke: 631
13.10.2012 13:45:48   
dada18
u 4 mesces su mi govorli da je user posted image al nije sigorno al je musko kasnije govori curica opet nije sigrno stacu ja ode ja kod privtanik on mi govori 99 posto da je user posted image i sliku je kaze ima kita vidis kita kaze mi doktor i napravio sliku kaze pokazi muzu da imas kitu kasnije ode ja opet kod svog doktor on kaze curica a nije sigrno jos je malo da vidim sad mi 18 nedelje trudnoca sad neznam sta je jel curica il musko ja bi volije musko posto imam sad jedno curica sad staje a na sliku vidis lepo da je ima kiticu malo ma al znaj stacje sta vi milsiti staje user posted image

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 632
13.10.2012 15:55:35   
Teddy Bear
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dada18)
Neposredna veza do poruke: 633
13.10.2012 15:58:51   
Galicia
Mi mislimo da je beba. user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 634
13.10.2012 16:15:28   
Jeca_Perec
.. cim sam zanijela, znala sam da je djecak..ima na netu neki kalendarcic ovulacije, i kad se pripremaju djevojcice , a kad djecaci.. i odmah muzu rekoh, ovo su dani rezervisani za djecakauser posted image .. u 15. sedmici trudnoce dr Masic je rekao , ovo je braco.. ja se ne iznenadih, samo sam rekla mi njega i ocekujemo user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 635
4.12.2012 0:00:26   
Teddy Bear
Danas bili na UZ, 34-ta sedmica i djevojcica je user posted image

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 636
18.12.2012 15:14:38   
Apotekarka
S prvim djetetom mi je u 16 sedmici receno da je djecak i tako ostalo sad sam 22 sedmice trudna jos ne znamo sta je vise lici na djevojcicu ali stalno je u cudnim pozama....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 637
27.12.2012 22:22:28   
begi1409
ja bih rado saznala spol ovog drugog djeteta...ovo neznanje me izluđuje...
IZVORNA PORUKA: jedna je majka

ako nekog stvarno zanima moze mi ostaviti svoj i suprugov datum i godinu rodjenja ja isto znam izracunati spol bebe jos nisam promasila sto je cudno desavalo se da su doktori pregledom na ultra zvuk tvrdili jedan spol a aj izracunam drugi i ipak budem ja u pravu(kad sam tek pocela s ovim racunanjem ni sama nisma bila sigurna jeli to istina sada je vec potvrdno)

(odgovor članu jedna je majka)
Neposredna veza do poruke: 638
27.12.2012 22:34:18   
amrych

IZVORNA PORUKA: Galicia

Mi mislimo da je beba. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 639
9.1.2013 15:10:33   
lala0606
pa stavi nam sliciu da vidimo sta je, mozda mi skontamouser posted image

Neposredna veza do poruke: 640
10.1.2013 15:54:09   
ada_
mi smo sad 20tt i doktor misli da je curica ali nije bas siguran jer se krije user posted image
a meni svejedno samo da vise dodje i da je sve u redu...

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 641
11.1.2013 13:00:58   
Just smile
21-a sedmica, još uvijek ne znamo. Kontrola za dvije sedmice aBd pa ćemo valjda tada znati. Mi smo sretni šta god! :)

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 642
11.1.2013 14:54:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dada18

u 4 mesces su mi govorli da je user posted image al nije sigorno al je musko kasnije govori curica opet nije sigrno stacu ja ode ja kod privtanik on mi govori 99 posto da je user posted image i sliku je kaze ima kita vidis kita kaze mi doktor i napravio sliku kaze pokazi muzu da imas kitu kasnije ode ja opet kod svog doktor on kaze curica a nije sigrno jos je malo da vidim sad mi 18 nedelje trudnoca sad neznam sta je jel curica il musko ja bi volije musko posto imam sad jedno curica sad staje a na sliku vidis lepo da je ima kiticu malo ma al znaj stacje sta vi milsiti staje user posted image

imali kakva slicica sa zltrazvukauser posted image

(odgovor članu dada18)
  Neposredna veza do poruke: 643
18.1.2013 10:58:55   
lala0606
user posted image
mi jos uvijek od gin. nismo dobili potvrdu sta smouser posted image ... tete nam kazu da smo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 644
18.1.2013 12:19:55   
CombatKitten
sad kad procitah ovdje da je nekim mamama dosta rano potvrdjeno (12.-13. sedmica) da je djecak, i ja opet pocinjem da vjerujem da nosim djecaka. Naime, doktorica je u 12. sedmici rekla, da je vidjela nesto (citiram: visuljak) među nogicama i onda kada se okrenulo fino rekla je "izgleda da smo dobro pretpostavili, vidi gospodina što se lijepo namjestio". I prosli put na pregledu u 16 sedmici, nije mogla fino vidjeli jer je beba sjedila, pa je pokušavala iz raznih uglova, ali nije htjela vrijeme gubiti na to. Sad opet sa nestrpljenjem cekamo idući pregled (tad cemo biti u 21. sedmici). Imamo spremna i imena.

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 645
18.1.2013 12:54:43   
lala0606
nek je sa srecom , valjda cete tad saznat... mi smo 26/27 i kazem jos uvijek dok nam nije dao potvrdu sta smo... tek vidim da mi fali malo textauser posted image tete nam kazu da je user posted image , mada mi jos sa sigurnoscu ne znamouser posted image

(odgovor članu CombatKitten)
Neposredna veza do poruke: 646
18.1.2013 13:07:51   
Cenzura83
Nama je dr. sa 13 sedmica rekla da nije 100% sigurna, ali misli da je user posted image , bitno mi je samo da je sve ok s bebom, da bude pod butum kako se to kod nas kaže. Radujem se i jednom i drugom šta god da bude, jer je prvo. Vidjeti ćemo sad na pregledu šta će dr. reć, hoće li potvrditi ili će demantovati user posted image

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 647
18.1.2013 13:10:33   
lala0606
naravno, nije bitno sta jeuser posted image ili user posted image ... bitno je da jeuser posted image ok i da sve prodje kako treba... ali eto volili bih znat sta ce nam sticiuser posted image , imammo samo ovu slicicu gdje se moze vidjet bebici izmedju nogica na svakoj dr je okrenuta guzom... lijep pozdrav svim dragimuser posted image

(odgovor članu Cenzura83)
Neposredna veza do poruke: 648
   [Obrisana poruka]
18.1.2013 13:15:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu lala0606)
  Neposredna veza do poruke: 649
18.1.2013 13:19:52   
CombatKitten
neizvjesnost bas ne da mira. Samo neka bude zivo i zdravo, ali imam osjećaj da kad bi znala sta je da bi imala jos prisniju vezu.

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Svadja sa muzem
teacher75

Posvadjate li se nekada toliko sa muzem da se zaista pokajete sto ste se uopce udale?

Da (65%)

Ne (35%)

Broj svih glasova: 135

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *