sabinas -> RE: Trazim posao (25.3.2014 8:42:40)
|
Evo ovo je konkurs : Opis radnog mjesta: Ustanova Medico-kucna njega Zenica u kooperaciji sa Belgijskom organizacijom Senioren Unie objavljuje; OGLAS ZA POSAO Potrebne su osobe za njegovanje starih i iznemoglih osoba [Bosanaca] nastanjenih u Belgiji i Holandiji. 1. Konkurs: za rad u Europi trazimo medicinske teh., njegovatelje, fizioterapeute, vozace, cistacice, spremacice, kuhare/ice iz cijele Bosne i Hercegovine. Smjestaj obezbjedjen bez hrane. Troskove radne i boravisne dozvole snosi organizacija. Plata je u visini EU prosjeka. 2. Konkurs: za rad u cijeloj BiH trazimo med.teh, njegovatelje, diplomirane med.teh., dipl.ekonomiste, i dipl.pravnike [trazimo pripravnike i osobe sa radnim iskustvom]. Plata je u visini prosjeka FBiH. Sve prijave slati na: Facebook stranicu/ Ustanova Medico-kucna njega ili email za oglas: # 1 na infomedico@europe.com #2 na medicokucnanjega@gmail.com Adresa: Marsala Tita 22, Zenica, BIH NAPOMENA: Trajno otvoren konkurs #1; konkurs #2 ostaje otvoren do popunjavanja radnih mjesta. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Komercijalni rad organizacije: Svakodnevna kucna njega, uz simbolicnu mjesecnu clanarinu u Zenici. Mislim da je *zatovren* ukoliko su popunili radna mjesta ili iz nekog drugog razloga.Meni su poslali dokument o *poslovnoj saradnji* i *izjavu o oetickom kodeksu*...u principu i jendog i drugog dokumenta nema muljaza,sve je ok,osim dole napomene da kao se ti dokumenti potpisu,skeniraju i posalju i da ima ta uplatnica od 25 km na ime clanarine i da ta clanarina vrijedi godinu dana.Ja sam pokusala dobiti kontakt broj,ali mi rekose da je menadzemnt u Briselu i iz tog razloga *ovako* komuniciraju..zene pomagajte....
|
|
|
|