|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao-nudim ponudu HITNO
25.10.2010 1:03:36   
sporty mamaa
Evo cula sam da ce biti neki test za sve koji su se prijavili... Mene zivo zanima sta ce biti u tom testu, kao i on nosi poene... Zna li iko ista u vezi togauser posted image user posted image

(odgovor članu Zahr)
Neposredna veza do poruke: 826
25.10.2010 15:28:28   
henna ze
http://bih.boljiposao.com/93851/referent-za-robno-knjigovodstvo-mercator-bh.aspx?q=zenica

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 827
2.11.2010 8:41:17   
mamabb
http://www.nur.ba/pdf/konkursi/konkurs-manager%20prodaje1.pdf

04.12.2008.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 828
2.11.2010 9:41:53   
luna77
moja frendica radila kod njih i razočarana ,dobila auto na koristenje ona snosila gorivo i na kraju nista ni plate.nadam se da je sad bolje

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 829
2.11.2010 10:28:33   
princeza
lose iskustvo sa tom ustanovom opcenito imam i ja a direktor je obicni prevarant.

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 830
9.11.2010 11:19:32   
malena27 RR
cure, trazi se manikirka sa iskustvom u zenici user posted image

broj telefona mozete dobiti na pp user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu princeza)
Neposredna veza do poruke: 831
   RE: Trazim posao
15.12.2010 11:23:53   
mamana
Da li neko ima iskustva sa kompanijom MCI d.o.o. Široki brijeg?

(odgovor članu syed2011)
Neposredna veza do poruke: 832
17.12.2010 0:10:12   
idana_85
Drage moje, ja vam jos nisam nasla konkretan posao. Ali sam se pocela baviti prodajom kozmetike i super mi ide,zadovoljna sam. Akcija bespl uclanjenja traje jos 10 dana,ako neka zeli,rado cu je ukljuciti i uputiti,neka se javi. osim zarade,tu su super i pokloni pa izvolite....ljubim vas

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu mamana)
Neposredna veza do poruke: 833
17.12.2010 0:11:27   
neki
IZVORNA PORUKA: idana_85

Drage moje, ja vam jos nisam nasla konkretan posao. Ali sam se pocela baviti prodajom kozmetike i super mi ide,zadovoljna sam. Akcija bespl uclanjenja traje jos 10 dana,ako neka zeli,rado cu je ukljuciti i uputiti,neka se javi. osim zarade,tu su super i pokloni pa izvolite....ljubim vas

E jooooooooooooooj,ja rekoh slatkauser posted image
Ali eto,i to je zauhar,sretnouser posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 834
   [Obrisana poruka]
17.12.2010 12:04:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 835
17.12.2010 12:07:16   
neki
IZVORNA PORUKA: buba29

neki nešto nisam u toku dokle si ti s poslom dogurala???? znam da si dugo ganjala

Radim hB vec 9 mjeseci,evo ovih dana na godisnjem,sutra se vracam na posaouser posted image
Hvala sto pitasuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 836
   [Obrisana poruka]
17.12.2010 13:23:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 837
17.12.2010 13:43:57   
neki
IZVORNA PORUKA: buba29

super mila samo radi user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 838
17.12.2010 15:25:22   
jasmina_mm
Drage moje evo da se i ja ukljucim na ovu temu, trazim posao vec dug.
Predala sam more aplikacija i otprilike na svakom konkursu na koji sam se javila sam ispunjavala sve uslove, a ni na jedan me nisu pozvali na razgovor. Totalno sam razocarana u sistem i drzavu i pocinjem gubiti nadu da cu bez stele naci posao jer danas nije bitno ni ko si ni sta si nego je bitno da imas stelu user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 839
17.12.2010 15:37:40   
Nik Name
Mogu potpisati sve od rijeci do rijeci. Ako neko zna za upraznjeno radno mjesto u Tuzli odsijek finansije i administracija neka javi.

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 840
21.12.2010 14:33:17   
lila25
Ne znam jeli ok da pisem na ovoj temi ali eto i to je vezano za posao.Mene zanima obavljanje pripravnickog staza za medicinare,ako neko zna sta,kako i da li mozemo obaviti u privatnoj praksi jeli se moze naci mimo ovog konkursa sto izbaci kanton sarajevo.ako ima neko bilo kakvu informaciju...

(odgovor članu Nik Name)
Neposredna veza do poruke: 841
21.12.2010 15:00:51   
vjestica
možeš stažirati u privatnpoj praksi, a ne znam kakav konkurs spominješ user posted image (ako misliš na ono što ti kanton daje platu, ne trebaš čekati  to, to je za one koji imaju položen državni , a nemaju radnog staža)
za koje zanimanje i stručnu spremu trebaš obaviti pripravnički staž?

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 842
21.12.2010 22:43:57   
lila25
VSS,kanton izbaci konkurs za obavljanje pripravnickog staza u zdravstvenim ustanovama,konkretno za inzinjere med.lab.dijagnostike,a nakon toga ide polaganje drzavnog ispita.mene interesuje ako se moze privatno ili van ovog konkursa poceti da li tad dobijamo bilo kakav novac.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 843
21.12.2010 22:53:50   
zvončica
Lila, i ja cekam konkurs da izadje za pripravnicki - ja sam inzinjer radiologije i po konkursu imas pravo na novcanu naknadu, dakle ne treba imati drzavni, a neke kolege- radiolozi su poceli stazirati i bez konkursa na klinici ali im se to ne placa. Mislim da se  privatno ne obavlja pripravnicki.

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 844
21.12.2010 23:12:57   
lila25
hvala na brzom odgovoru kolegice user posted image bas me to zanimalo ako bih pocela odmah staz mimo konkursa.pozzz.

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 845
22.12.2010 18:00:14   
mamabb
Žene znate li šta o ovom institutu ''institut za požare i eksplozije'' u Sarajevu?  Koliko je sve to pouzdano, sigurno, od kad postoji itd.?

Hitno mi je!
Hvala.

04.12.2008.

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 846
22.12.2010 18:27:36   
Adana
IZVORNA PORUKA: lila25

Ne znam jeli ok da pisem na ovoj temi ali eto i to je vezano za posao.Mene zanima obavljanje pripravnickog staza za medicinare,ako neko zna sta,kako i da li mozemo obaviti u privatnoj praksi jeli se moze naci mimo ovog konkursa sto izbaci kanton sarajevo.ako ima neko bilo kakvu informaciju...

Mislim da ne moezs raditi pripravnicki staz u privatnoj praksi, ali mozda grijesim. Mozda da odes u kadrovsku sluzbu dom zdravlja, recimo u Vrazovu, i raspitas se.
Zove se drzavni ispit jer trebas raditi u drzavnoj instituciji 12 mjeseci da bi ga polagala...
Opet izvinjavam se ako grijesim...

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 847
22.12.2010 23:17:19   
lila25

IZVORNA PORUKA: Adana

Mislim da ne moezs raditi pripravnicki staz u privatnoj praksi, ali mozda grijesim. Mozda da odes u kadrovsku sluzbu dom zdravlja, recimo u Vrazovu, i raspitas se.
Zove se drzavni ispit jer trebas raditi u drzavnoj instituciji 12 mjeseci da bi ga polagala...
Opet izvinjavam se ako grijesim...

Hvala Adana. Da li je moguce da su sad smanjili pripravnicki na 6 mj i da ce biti bolje placen to sam cula od nepouzdanih izvora user posted image pa da li neko zna nesto o tome....

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 848
22.12.2010 23:31:56   
vjestica
to nisam čula, ali definitivno se može odraditi u privatnoj praksi (moja sestra je odradila VSS farmacija)
mi ga svi zovemo državni, ali pravi naziv je stručni ispit
a po domovima zdravlja stažisti plaćaju da bi stažirali , ako se nije šta promjenilo

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 849
23.12.2010 0:21:35   
Hanady RR
u skladu sa izmjenama zakona o radu koje su nastupile u prethodnim godinama pripravnički staž se plaća adekvtano...80% od plate koja bi trebala biti na tom radnom mjestu.

Uz to ide vam pripravnički staž uredno upisan u knjižicu i plaćeni su vam doprinosi kao i zadrvstevno osiguranje za pripravnika u slučaju povrede na radu.

pripravnički staž za medicinek radnike je 12 mjeseci...6 mjeseci se samo može volontirati sa nekim drednjim školama ali to su glvanom one za koje nije obavezno polaganje stručnog ispita.

Lila draga...
ti možeš kod privatnika obaviti staž nije porblem ali on ti ne mora platiti, samo ti nakon obavljenog staža fino da potvrdu da si staž odradila i ti odeš na polaganje stručnog.
A Ovaj konkurs kantona koji spominješ je nešto  porvodi unazad 5-6 godina...
na taj konkurs se javalju firme koje ele pripravnike i onda im zavod za zapošljavanje plaća sumu novca za svakog primljenog pripravnika....

Plastično to izgleda ovako....
Odeš u DZ Vrazovu da stažiraš na 12 mjeseci, DZ vrazova je aplicirao na konkurs kod kantona za prijem pripravika, dobije lovu...otprilike za tvoju stručnu spremu 600 KM....
ti radiš i kad vrazova uzme pare tebi daje pripravničku platu...tako što od ove sume mjesečne odbiju ti doprinose pa tebi na ruke dođe oko 300 KM.

Znači ovaj vid plaćanja je uredan ali nije u skladu sa zakonom od 80% plate za taj posao...ipak kanton tako u skladu sa sredstvima pomaže mladima da obave staž u svrhu polaganj stručnog ispita i sticanja radnog iskustav.

Eh sad po tvom piskaranju ja skontah da bi ti imala kod nekoga privatnika mjesto da stažiraš...
sugerišem ti da obaviš razgovor sa tim privatnikom, da ona pristane na konkurisanje putem zavoda za zapošljevanje...
a ti onda otiđi lično po papire ( obrasce) za konkurisanje firme i to u Novo sarajevo zgrada šipica i traši čovjeka Mahira po imenu jer on je referent za posredovanje za rpijem pripravnika na kantonu Sarajevo.

Kad foirma popuni obrazac ti doensi Mahiru dole i kaži da će oni primiti tebe da si se dogovorila....
Kad im odobre sredtav za tebe počinješ s aradom, imaša lovu, firma ima tebe radiš im a ne plaćaju oni...kanton ispunio uslove konkursa i sve kako treba.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *