Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moj kolega je skoro predao u školu u Maglaju a on iz Tz, kada su ga zvali na razgovor, pita on da li se još neko javio na konkurs, da ne dolazi džaba, oni kažu da nije niko i da dođe misle ga zaposliti...on zapuca u Maglaj kad tamo mu tek kažu da na tom mjestu radi žena 6 god. i da je konkurs bio za nju...on poludio nema šta im nije izgovorio... Eto ovakvih razočarenja ima more...
Oj majko mila!!! Pa koji predmet konkretno? Da nisam ja ta zena slucajno ????
Ovo je postalo za rubriku VJEROVALI ILI NE
< Poruku je uredio Daj daj -- 28.9.2010 13:51:20 >
Daj daj ne znam, ako si se pronašla tu možda i jesi , nije on predmetni nastavnik ... A u pravu si ovo za rubriku "vjerovali ili ne" mogli bi napraviti i emisiju imaju dosta materijala...
Razredna nastava? Ja sam razredna nastava. Nadam se da nisam ja ta zena, zaista, mada je i meni ove godine bilo kriticno zbog konkursa, bez obzira na godine radnog staza.
Cure ne znam gdje drugo da kazem....sad mi se javila Buba, naime na poslu nema neta ona je OK samo sto joj se firma raspada i sad je u potrazi za poslom. Pa eto ako ko sta ima neka meni posalje pp pa cu ja proslijediti njoj. Tako me zamolila .....a ja se iskreno nadam da ce se nesto naci
s obzirom da prvi put pisem na ovoj temi, prije svega vas zelim pozdraviti !! Ukratko, ocajna sam i ocajnicki trebam posao! Bezuspjesno tragam vec godinu i pol i sada mi je voda dosla do grla! Imam VSS, govorim dva strana jezika i imam radnog iskustva! Zanima me vase misljenje o sljedecem: kako me potencijalni poslodavci niti ne zovu na razgovor, bavim se mislju da pocnem izostavljati fakultet iz CV-ja, odnosno, da saljem losiji CV jer mi je skoro na svakom razgovoru receno da imam dobru biografiju, ali nikad nisam ja ta koju prime ! Zalosno je sto covjek mora umanjivati svoje vrijednosti i sposobnosti kako bi imao prava da obezbjedi egzistenciju
Evo ja dans poslah, u Agenciju za drzavnu sluzbu, traze JEDNOG diplomioranog novinara Joj jesam pukla, meni je to smjesno, danas kad nisam pala u nesvjest kad mi je na faksu prosjek ocjena naplatila 30 km Ali uvijek postoji nada, daj Boze da me prime Ko zna... hehe
Evo ja dans poslah, u Agenciju za drzavnu sluzbu, traze JEDNOG diplomioranog novinara Joj jesam pukla, meni je to smjesno, danas kad nisam pala u nesvjest kad mi je na faksu prosjek ocjena naplatila 30 km Ali uvijek postoji nada, daj Boze da me prime Ko zna... hehe
Jest, casna pionirska Kaze mm "Ne prime li te bice svasta" Jos ja onu zensku pitam, jel mogu ja to kopirat, pa ovjerit, kao ne moze se to... Ma ne moze malo sutra, ja fino kopirala nek imam, necu ja za svaki natjecaj davat njima po 30 km, stvarno su bezobrazni...
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 20.10.2010 18:59:13 >
sporty mama slobodno predaji ovjerenu kopiju prepisa i prosjeka ocjena. i mm je to koristio. jesu bezobrazni ti na tvom fakultetu, kod nas je 20 KM potvrda za one koji nisu više redovni studenti.
meni djever kaze da on placa 5 km na pravnom fakultetu, nisu oni normalni hehe... Ma naravno sad sam kopirala i idu ovjerene kopije... P.s. Nego jel neko zna koliko sad treba cekati da se sazna ko je primljen i ko ne, moj djever kaze da zna potrajati mjesecima
sporty mama slobodno predaji ovjerenu kopiju prepisa i prosjeka ocjena. i mm je to koristio. jesu bezobrazni ti na tvom fakultetu, kod nas je 20 KM potvrda za one koji nisu više redovni studenti.
meni djever kaze da on placa 5 km na pravnom fakultetu, nisu oni normalni hehe... Ma naravno sad sam kopirala i idu ovjerene kopije... P.s. Nego jel neko zna koliko sad treba cekati da se sazna ko je primljen i ko ne, moj djever kaze da zna potrajati mjesecima
nebi da budem ptica zlosutnica al ja cekala 2 mjeseca a zena se vec naradila na tom mjestu zelim ti srecu al isto provjeri jel vec neko primljen
Ma ne znam kako da provjerim, to je u drzavnoj sluzbi... Jos ko fol imam neke veze, al sve je to sirokom stapu... Ja se odsad samo uzdam u pomoc dragog Boga, ovi na visokim pozicijama sto obecavaju, u te sam se vec razocarala...
Ma ne znam kako da provjerim, to je u drzavnoj sluzbi... Jos ko fol imam neke veze, al sve je to sirokom stapu... Ja se odsad samo uzdam u pomoc dragog Boga, ovi na visokim pozicijama sto obecavaju, u te sam se vec razocarala...