Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 14.3.2014 22:05:46
veeseelaa
eto ja bila večeras, od 18 - 19 sati u Avazovom tornju, III sprat (za one koje će se prikljuliti da znaju)
ima svlačionica, lijepo stvari odložiš, nema gužve, nas deset__ak je vježbalo, taman dovoljan prostor da ti niko en zabije nogu u glavu
helem, sat vremena se trenira intenzivno , nema zabušavanja prvo ide brzo, skakutanje, slično zumbi, fokus ide na sve mišiće , izizev što se ne uključuju vježbe za ruke, il je meni nešto promaklo :-)) zatim nakon pravog zadavanja idu laganije vježbe, bar meni, one na strunjaci, za jačanje stomačnim mišića, guze i nogu
u biti meni je izdržljivo iako sam sva mokra izašla iz sale :-))
e da, na početku se trebaš predstaviti, ko si , šta si, kad si rodio pa me sami početak podsjetio na neku psiho seansu :)))
lijepo je i naravno d aću ići, svima preporučujem , osobito onim koje vole da se smore treningom
< Poruku je uredio veeseelaa -- 14.3.2014 22:06:49 >
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 16.3.2014 17:15:09
sretna_mama
Dobih i ja vjezbice preko fb Azra Magazin.. Samo ne upratih termine, vesela, i ti si na tom spisku..:).. I naravno, planiram ici..;€ hehehe bolje bi mi bilo u ovoj grupi gdje su zenice s chat teme..
< Poruku je uredio sretna_mama -- 16.3.2014 17:29:51 >
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 16.3.2014 18:00:45
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: sretna_mama
Dobih i ja vjezbice preko fb Azra Magazin.. Samo ne upratih termine, vesela, i ti si na tom spisku..:).. I naravno, planiram ici..;€ hehehe bolje bi mi bilo u ovoj grupi gdje su zenice s chat teme..
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 18.3.2014 13:00:09
Hanady RR
pa stavrno...što se ne pomjera ovaj spisak... šta vam je ljenčine...pišite se
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 18.3.2014 13:16:13
anitaa
evo ispade sve mame zadovoljne sa linijom, kondicijom itd...osim nas par, ...jedna moja kolegica bi isto išla, iako nije na RR, ali ona je, u ovom slučaju, samo kap u moru...
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 18.3.2014 13:27:49
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra26
Meni je radon plaza malo daleko ali bolje ikad nego nikad i ja se prijavljujem.
idemo zejdnooooooooooooo..podjelit ćemo troškove puta