Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 11.3.2014 15:12:45
Visnja RR
Spisak se povećava
Obajvještena sam da ce se ovaj drugi spisak tj drugi program za mame održavati u Radon Plaza ...ponedjeljkom i četvrtkom Od 6 do 7....ali da bi se to sve realizovalo moramo imati 30 mama...
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 11.3.2014 15:18:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Spisak se povećava
Obajvještena sam da ce se ovaj drugi spisak tj drugi program za mame održavati u Radon Plaza ...ponedjeljkom i četvrtkom Od 6 do 7....ali da bi se to sve realizovalo moramo imati 30 mama...
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 11.3.2014 15:24:08
Hanady RR
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 11.3.2014 19:33:45
jednaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Spisak se povećava
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 11.3.2014 22:07:32
Mariz
Sve pohvale, vecerasnji trening je bio odlican. Instruktorka Emira puna elana, optimizma, pozitivno djeluje na grupu, sve pohvale. Nadam se da se vidimo u petak i da cu biti istrajna u ova tri mjeseca
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 11.3.2014 22:29:53
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Spisak se povećava
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 11.3.2014 23:04:15
Visnja RR
Spisak se povećava
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 11.3.2014 23:30:26
Visnja RR
Info koordinatrice projekta
Evo samo da vam javim da smo imali prvi trening i da su mi od vasih članica bili Maja Ramic, Ena Buljubasic i Marizela TVico. Ne znam sta se desilo sa preostale dvije, pa bi bilo dobro da provjerite da li su odustale i da odmah napravimo zamjenu u slucaju da one nece dolaziti. Ono sto svim vasim clanicama moze biti interesantno je da magazin Azra izvlaci 20 dobitnica za ovaj projekat u petak, tako da se sve ringeraja mame, kupovinom broja Azre koji izlazi sutra, mogu prijaviti putem prijavnice koja ce biti u okviru rubruke "Zadovoljna mama". Ukoliko budu imali malo srece, bice medu 20 izvucenih i od petka mogu besplatno vjezbati s nama i postati jos zadovoljnije mame :)...
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 12.3.2014 14:41:44
anitaa
Drago mi je da vam se sviđa, eto žene koje se još dvoumite!!! ( i da, sjetite se : dolaze proljetne haljinice, pa more i kupaći, nije baš svejedno kako figuramo, a tu su i anti-stresogeni elementi...)
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 14.3.2014 9:38:26
IceRose
Spisak se povećava
hihihi, jednaa ma ne ignorise te niko.. jedino sto prilikom kopiranja dodje do slucajnog izostanka. vesela, eh et nagurasmo na 10 zena a malo li nam fali, samo 20 jos uzivaj na vjezbama
RE: Zadovoljna mama – Briga o sebi! 14.3.2014 11:10:20
Visnja RR
Drage mame s bebicama do 12 mjeseci , naša Harisa je zamolila da neko drugi ide umjesto nje na vježbice.... ona je spriječena pa ne želi da nekom ko želi i može ići zauzima termin....
dakle treba nam jedna mama koja večeras kreće na vjezbice