titi -> RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? (3.5.2010 19:05:14)
|
prvo da podrzim zene koje su spremne oprostiti , stvarno im se divim a drugo ja nebi mogla, previse ponosa imam u sebi, ja se nebi pitala sta je trazio kod druge jer ja kao osoba, drzim do sebe, i trudim se i kada mi nije do toga a mozete zamisliti koliko mi je do toga svaki dan kraj djecice od 5 i 2 godine[sm=zmeden.gif] opet to radim zbog njega, u krevetu cu sve uraditi sem jedne stvari, dupeta nedam[sm=smiley36.gif] e sada ako ode drugoj mozda bude zbog toga[sm=jezicek.gif] trudim se, i trudi se i on, ali nikada se nezna, ali svakako bi nasao kofere ispred vrata tako i ja znam da bi bila modra, bar tako kaze a zatim bi mi bila noga[sm=smiley13.gif] mene je strah kada odemo na odmor u Bosnu, curice su takve da vise nema seksipila u izgledu nego sama vulgarnost, i znam kakvo je ponasanje takvi curica da ih nije briga da li je ozenjen , da li ima djete/djecu danas to postaje normala, danas varaju i zene kao i muskarci, iskreno dugo se na nama lomio kriz oduzila sam malo, ali da dodam mozda bi isao na jos jedno sunecenje[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|