medoo -> RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? (13.1.2010 22:13:23)
|
da li bih ikad oprostila prevaru?? lahko je junak biti i govoriti NEE, a kad ti se to dogodi onda nestaje to junastvo... znam da nije ista prevara u vezi kao u braku..isto tako znam da trebaju veci razlozi za to u braku nego u vezi... imala sam momka i planirali smo stupiti u brak za nekoliko mjeseci..medjutim, odjednom se povukao, sve rijedje se javljao..navodno nema vremena...pokusali sam max. da izvucem od njega sta se dogadja, ali bez uspjeha..i na kraju veza je pukla nisam mogla da podnesem takvu situaciju...nakon tri mjeseca on se ozenio drugom koju je upoznao dok smo mi planirali brak..njihov brak je trajao nepuna 3 mjeseca, poslije cega se razvode... nakon toga vraca se meni[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image].. tad nastupa sve to na scenu: prevara, oprost, povjerenje... na pocetku mislila sam samo na osvetu tj. da mu vratim istom mjerom.. ali kako je vrijeme prolazilo sve manje je bilo mjesta za osvetom, a vise za ljubavi.. sad smo u braku godinu i po i imamo fantastican brak..priznajem, nije mi bilo lahko preci preko svega, mnogo me boljelo.. toj zeni dugujem mnogo jer da nije bilo nje, moj muz ne bi me znao cijeniti sigurno koliko me sad cijeni i voli jer ta tri mjeseca provedena s njom bili su mu najgora tri mjeseca zivota... tako drage moje, dobro razmislite prije nego sto (ne)oprostite prevaru...
|
|
|
|