Anoniman -> RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? (13.1.2010 16:05:42)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Ja npr ne mogu sa sigurnošću tvrditi da bi se razišla s mm zbog prevare, fakat neznam.... kad sam bila mladje govorila sam da bi, tada sam to mislila a sad više nisam sigurna Znam da ima zena koje tako ne misle, nazalost, radila sam jedno vrijeme kao prevodilac i cesto am bila prisutna situacijama gdje su zene ostavljene, prevarene, maltretirane, psihicki, fizicki, gdje nemaju podrske svoje familije, prijatelja, jos najgore u svemu tome izgube samopostovanje..Trpe svasta...Naucila am dosta iz toga, mada sam to znala i prije ali utvrditi gradivo nikad nije na odmet....Nikad nisam rekla da me niko necce prevariti, osjetila sam to, kad am saznala da me je varo poslije toliko dugo vremena, okrenula sam ledja i nikad jaca u zivotu nisam bila....Valjda sto uvijek krecem od sebe...Kad bi sad osjetila da nemam osjecaja ili me vise nista ne veze za covjeka sa kojim sam sada, ne bi ga prevarila, to je veoma nisko u mojim ocima....Al to svak ima svoje razloge, ne optuzujem je, vjerovatno joj nije lako....
|
|
|
|