jasmin -> RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? (7.10.2010 14:25:42)
|
I ja iskreno molim Allaha da mm postedi takve ludosti,jer je 27 god zivio kao momak i cuvao se takvih stvari,pa bi samom njemu bilo odvratno i nezamislivo da to napravi sada.Meni je prevara nesto krupno.Nije to,draga potrosio sam platu,tada bih ga pitala zasto,kako,sta ga je navelo na to,ali prevara...hm,to mi je kraj onoga sto je u njemu ocito davno pocelo tinjati.Jer ja zaista ne mogu da zamislim da se to u braku u kojem sve super funkcionise moze desiti.Da bi se desila prevara nesto nedostaje i to je taj problem koji svakako ne daje nikakve naznake da treba ici dalje.Ni djeca.I djeca su puno mirnija kad ne trpe svakodnevne nesuglasice i prepucavanja zbog onoga sto se desilo.Ja kad volim volim i dajem sve za ljubav.Kad me voljeni prevari onda tu vise nema ljubavi.I ne treba mi se niko pravdati da je to bila avantura.Kakva avantura za jednu noc,pa mi smo ljudi i koristimo razum,nismo stoka da idemo na pasnjak koji nam se svidja.Beri gljiva oko svojih njiva i vidjeces kako su tvoje najukusnije.:)
|
|
|
|