RE: Jasmin i Galicia u akciji (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

muaaa -> RE: Jasmin i Galicia u akciji (19.2.2014 20:54:11)

Medi 87,recepat na sunce tj.na recepte[sm=smiley36.gif]

Ja ima dosta nekih recepata,al da vidim i taj tvoj kad ih Jasmin naFali

Medi_87 -> RE: Jasmin i Galicia u akciji (19.2.2014 20:58:10)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sutra, dok nadjem papir odmah stavim

jasmin -> RE: Jasmin i Galicia u akciji (21.2.2014 18:58:27)

Gali,lijep zalogajčić napravi s tikvicama.
3 tikvice,glavica luka,3 jaja,jedna pavlaka,malo sira i čaša do dvije kukuruznog brašna,prašak za pecivo.
Izrendaš tikvice i luk,dodaš ostalo i dodaš so,ujednačiš masu i izliješ u tepsiju. Kad porumeni,siječeš na kocke veličine tosta. Super je i hladno. Između dvije kriške premažeš sirni namaz bez aditiva i staviš list salate,krastavac.
Uz čašu jogurta super obrok.
Kukuruzno brašno jeste kalorično,ali se ne lijepi poput ostalog i ne nadima stomak,naprotiv,djeluje izuzetno opuštajuće i bez unosa slatkiša i hrane s bijelim brašnom,vidjećeš kako stomačić lagano spada.

Galicia -> RE: Jasmin i Galicia u akciji (21.2.2014 19:23:31)

Imam slican recept koji pravim cesto, nekad ubacim spinat a nekad tikvice, a nekad nista, samo onako. Super je, i bas volimo i ja i mm.

jasmin -> RE: Jasmin i Galicia u akciji (21.2.2014 19:26:36)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Imam slican recept koji pravim cesto, nekad ubacim spinat a nekad tikvice, a nekad nista, samo onako. Super je, i bas volimo i ja i mm.

Da,super je svakako.

Galicia -> RE: Jasmin i Galicia u akciji (21.2.2014 22:40:35)

Visnjih dukan wrap 10 bodava. [sm=smiley20.gif] Jos sam ga pravila sa grckim jogurtom. Mljac mljac.
Nema veze sto sam skrsila tavu i spahtlu. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

bebaa -> RE: Jasmin i Galicia u akciji (22.2.2014 22:31:18)

http://www.klix.ba/sharenilo/171

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]probajte......

jasmin -> RE: Jasmin i Galicia u akciji (1.3.2014 9:52:36)

Ja sam nakon 5 punih dana od izbacivanja hljeba,pite i slatkiša lakša kilogram. Mada,mislim da je to voda vjerovatno. No svejedno,zanimljivo je vidjeti minus u svakom slučaju.

Galicia -> RE: Jasmin i Galicia u akciji (1.3.2014 14:35:50)

Super Jale. [sm=bravo.gif] Da tako nastavis. Samo polako, nigdje nam se ne zuri.

Ja sam haman u plusu. [sm=smiley13.gif] I to 1kg. Izgubila sma bila pola kg, pa nadoknadila i to. Nisam dovoljno tecnosti pila ovih dana.

jasmin -> RE: Jasmin i Galicia u akciji (1.3.2014 19:37:06)

Ma ne odustaj. Ne vagaj se često. Vagaj se samo jednom sedmično. I navali na tečnost.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]