RE: Kako spasiti brak (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

veeseelaa -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:16:01)

meni neka ostavi samo giganta kojeg sam ja rodila a svi ostali mogu slobodno nestati...baš bi se nasekiralauser posted image user posted image user posted image

isto
što se mene tiče ako mu ne paaše nek se noge uhvati, ni uh ne bi rekla
samo neka meni moje dječice
jebeš muškarce , možda je i vakat za promjeniti [sm=smiley36.gif]

besana11 -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:16:17)

Nista.I molim te da se ne rugas tudjoj boli.Moze i tebe snaci u zivotu.Niko ne zna kako ce tebi zivot teci(i drugima)

leki_4you -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:18:13)

Je li ti se javio, dosao pitao za tebe? Ako jeste, zasluzuje da se boris za njega. Ako si i dalje sama u stanu i bez posla, skupi ponos i idi odatle, preboljet ces ga onako kako si ga i zavoljela..On te ne zasluzuje..

bebaa -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:19:34)

IZVORNA PORUKA: besana11

Nista.I molim te da se ne rugas tudjoj boli.Moze i tebe snaci u zivotu.Niko ne zna kako ce tebi zivot teci(i drugima)

kome ti ovo......[sm=smiley25.gif]

maxus svratila -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:20:19)

Potpisujem.
Ali, zene ne trece "nazor" za momkom, kao sti si ti radila.
Tebi je u podsvijesti jasno da on tebe ne voli, jasno ti je da nece zvat, jasno ti je d aod tog nema nista.
Ustvari bilo ti je jasno i prije braka, a opet si se udala za njeg sve u nadi da ce se promijenit.
Ali ne ide to duso moja tako......eto, promijeni se ti, pa odjebi ga.

besana11 -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:20:53)

IZVORNA PORUKA: leki_4you

Je li ti se javio, dosao pitao za tebe? Ako jeste, zasluzuje da se boris za njega. Ako si i dalje sama u stanu i bez posla, skupi ponos i idi odatle, preboljet ces ga onako kako si ga i zavoljela..On te ne zasluzuje..

Hvala na iskrenom savjetu bez izrugivanja[sm=smiley27.gif]

Isha -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:21:23)

Besana, nemoj da se ljutiš bezveze. Činjenica je da su ti sve žene dale isti savjet, a to se u historiji RR-a nije desilo.

Jesi li razmišljala, šta ako te nikad ne nazove, ili ako te nazove i da ti uslov da ćete živjeti zajedno samo ako odeš kod njega tamo?
Šta bi tada uradila? Ili, da si ti jedna od članica koja dijeli savjete nekome drugom ko je u istom problemu kao ti, šta bi ti rekla na sve ovo, objektivno?

besana11 -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:22:05)

IZVORNA PORUKA: maxus svratila
Ali, zene ne trece "nazor" za momkom, kao sti si ti radila.
Tebi je u podsvijesti jasno da on tebe ne voli, jasno ti je da nece zvat, jasno ti je d aod tog nema nista.
Ustvari bilo ti je jasno i prije braka, a opet si se udala za njeg sve u nadi da ce se promijenit.
Ali ne ide to duso moja tako......eto, promijeni se ti, pa odjebi ga.

Hvala,u pravu si

besana11 -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:26:31)

IZVORNA PORUKA: Isha
Jesi li razmišljala, šta ako te nikad ne nazove, ili ako te nazove i da ti uslov da ćete živjeti zajedno samo ako odeš kod njega tamo?
Šta bi tada uradila? Ili, da si ti jedna od članica koja dijeli savjete nekome drugom ko je u istom problemu kao ti, šta bi ti rekla na sve ovo, objektivno?

Razmisljala sam i znam da su mi svi dali isti savjet samo ovo je bar meni bolna tema i mislim da se mnogi ne trebaju zezati s tim i praviti viceve. Cast izuzetcima.
A razmisljla sam i o tome ako mi da taj prijedlog.Moj odgovor bi bio-razvod.Ako me nikada ne nazove sto je vise moguce opet je moj odgovor-razvod.Jedino bih mu MOZDA dala drugu sansu da se vrati i zivi u stanu samnom i to u stanu koji smo skupa nasli i kojem smo se OBOJE radovali

ena** -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:29:29)

Ova tema treba da se zove "koji je nacin da se on meni prvi javi,vrati" (i na nju su ti zene dale odg),a ne kako spasiti brak jer na tu temu besana duso nista ne poduzimas dzaba se tebi trubi i savjetuje kad ti samo ćeraš svoje pa svoje

ena** -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:32:38)

IZVORNA PORUKA: Isha

Razmisljala sam i znam da su mi svi dali isti savjet samo ovo je bar meni bolna tema i mislim da se mnogi ne trebaju zezati s tim i praviti viceve. Cast izuzetcima.
A razmisljla sam i o tome ako mi da taj prijedlog.Moj odgovor bi bio-razvod.Ako me nikada ne nazove sto je vise moguce opet je moj odgovor-razvod.Jedino bih mu MOZDA dala drugu sansu da se vrati i zivi u stanu samnom i to u stanu koji smo skupa nasli i kojem smo se OBOJE radovali

Netreba njemu ta druga sansa koju spominjes kao mogucnost jer da je htio zivit s tobom u stanu i da se radovao zivotu u stanu nikada iz njega nebi otisao i tebe samu ostavio...zao mi je sto sve ovo prolazis al de vise svati kako svari stoje i opameti se ziva bila

maxus svratila -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:32:54)

I tebi je sve jasno, samo sto jos uvijek neces to da priznas, neces da prihvatis cinjenicu da ga nema vise kraj tebe.
Nije on nikad ni bio kraj tebe, ako je u 3 mjeseca braka nasao razllog da digne glas na tebe, zeno draga, drzi malo vise do sebe.
Postavi ciljeve, i ne nasjedaj na njegove hirove.
Da je pored mene neko od poznanika bio i okreno mi ledja, a kamoli muz, ja nikad vise tu osobu ne bih pogledala.

Ja znam, i jasno mi je da si ti zeljela samo da budes srecna, ali to nije sreca i znas da nikad nije ni bila sreca.
I ne znam kako ste se pomirili, jer koliko znam on se kao nesto ljutio na tebe, sta li, cekala si ga u kaficu nekom u Gorazdu, kako dodjoste do braka poBogu brate.

Isha -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 13:34:47)

Pa dobro, izgleda da si prihvatila činjenicu da je najvjerovatnije kraj. Boljet će te jedno vrijeme, ali nakon toga bit ćeš jača, odlučnija i krenut ćeš naprijed, što je vrijeme.

besana11 -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 14:48:37)

Danas sam usla sa drugaricinog profila i ukucala njegovo ime i prezime.Naravno otvorio je fb koji je bio blokirao.Stavio SAMO SVOJE slike a mene je naravno blokirao.Kad sam to vidjela napisala sam "Vidjela sam fb.Sad mi je sve jasno.Dobices rastavu braka".Naravno nije odgovorio ni na tu poruku
Koji je to gad.Ja sam krivila njegovu majku nista ona nije kriva.On je to htio i on je to trazio.Njemu nije odgovarao zivot samnom

veeseelaa -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 14:59:40)

osim što si besana ti si i blesava
to ništa ne mora da znači

besana11 -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 15:04:33)

Sto blesava-?Sta ne mora da znaci?

riba78 -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 15:16:57)

besanaa zovi ti njega ,pa raspravite i mirna Bosna [sm=sad.gif]
ubi tebe ova neizvjesnost i iščekivanje ,hočel s e javiti ili ne [sm=smiley25.gif][sm=smiley25.gif]

veeseelaa -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 15:24:02)

Sto blesava-?Sta ne mora da znaci?

pa meni to govori samo da je ljut, sa sigurnošću ne bi sudila da te ne želi i ne voli jer je izbrisao tvoje slike i blokirao te
po mome te želi povrijediti i uspjeva mu
a dal te voli vrijeme će pokazati
ne razumijem što se ne primiriš i sačekaš da on prvi reagira?
ako se ne desi ništa za 15-20-30 dana znači da je kraj , ne nagadjaj na osnovu fb profila šta je njemu u glavi

besana11 -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 15:25:22)

Pa nije ni odgovorio na poruku,nista.Bar to bi uradio

veeseelaa -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 15:34:58)

Pa nije ni odgovorio na poruku,nista.Bar to bi uradio

a što bi ti trebao odgovoriti?
on il poznaje tvoju psihu il je iskusan pa te dribla
nit bi mu slala poruke, nit zvala , ma o njemu ni riječ, pa nakon izvjesnog perioda će se sve samo kazati

besana11 -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 15:38:07)

Najbolje jeste smiriti se i ne javljati se nikako.Kada on moze da se ne javi moram i ja

maxus svratila -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 15:48:05)

oj besana, sestro slatka......
sto prije prihvatis realnost bolje po tebe.
kakav FB, eto sad FB je kriv.

nego, idi na proteste, napisi na papir da si dosla jer ti se ne javlja muz, cojk, kako kod hoces, trazi svoja prava (salim se malo)

de se ziva bila presaberi, nemoj da te neko vuce za nos

mila81 -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 15:52:21)

Draga Besana, iz svih ovih postova, možeš izvući pouku, nasmijati se, zgroziti, ismijati, to je sve život...ja ti želim najbolje...

U duhu Vesele, i za sve svekrve i mamine sinove [sm=jezicek.gif]

http://www.magazin.ba/video/majka-i-sin-izveli-najbolji-svadbeni-ples-ikada-video-35710.html

AAvalon -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 19:44:31)

Dzabe ste ispisale 8 stranica svojim dobronamjernim savjetima, besana ce opet po svom, ganjat tog ublehasa preko FB i mobitela i na svaki drugi nacin. Meni i dalje nije jasno zasto neko zeli ostati u takvom braku i uopste nekoga moliti i preklinjati i nagovarati da budu zajedno, ali dobro... Zena ocito trazi savjet kako da najbolje stupi u kontakt sa tim svojim a da ne ispadne da je ocajna [sm=zmeden.gif] pa bismo joj mozda trebali pomoci savjetima u tom smislu

besana11 -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 19:49:08)

Grijesis.Pa sama sam rekla da mi je jasno da tu nema nicega i da sam vec savjetovala se oko rzvoda braka sa ljudima koji su to prosli.Kako i kojim putem.Cak sam i saznala da brak koji je trajao manj od 3 mjeseca moze da se PONISTI ne da se razvodi

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>