salmy -> RE: Kako spasiti brak (7.2.2014 10:07:17)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: jasmin Auug crni Radosave,šta se ovdje zbiva. Nadrlja nam Besana,kaže nije kriva. Poslušaj me dobro,lipa moja Besanice, man' se takvog mužjaka i njegove Osanice. Neg' se svog života lati, pa i naše muke skrati. Lakše će i njemu biti, mami ćeš ga ostaviti. Ako te on sad ne zove, traži sebi pute nove. Kome do me' nije stalo, zavik s'menom sve propalo. gdje si Jasmin do sad bila? Besanu je tuga svila od sinoć se ona žali muž joj danima već fali Otišo je u hajduke i ne haje za njene muke a ona se s tugom druži da je hoće slomit to ne kuži Pomoć traži sa svih strana od RR jarana savjet daju mnoge žene al Besana slušaj mene Zaposli se, kupi stan pa će mužek doći sam Ne zovi ga i ne traži da ne boli, ti ga slaži čim uvidi da si hladna postaće mu duša gladna iskoristi datu prednost ne pokazuj svoju čednost tad zaigraće kako sviraš al nemoj mater da mu diraš ne spominji je ni pod razno kako ne bi za plan sazno Da ga želiš od nje odvojit i sve snove o zajednici pobit Tu će on da padne jer će mislit da sve znade a u stvari pojma nema niti šta se njemu sprema Haj hairli plan ti bio iz sna ti se u javu pretvorio [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] ja padam veeselaa..koji si ti lik i stihoklepac..bravo majstore...samo veselo
|
|
|
|