Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 5.3.2014 12:42:05
Hanady RR
aaaaaaaaa gotova igra.... čestitamo drugarima...Ajnici posebnooooooooo a i sebi samima... Hvala Okaidiju što je i durgoplasirane nagradio
Nama javila familija a mama fol aktivna
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 5.3.2014 12:50:24
Visnja RR
Završena je OKAIDI nagradna igra ❣ ❣ ❣
Crteži Vaših mališana su nas oduševili i ovo je bio zaista težak izbor.
Treća kategorija, na žalost nije imala prijava, pa smo se zato odlučili da dodijelimo nagrade i za druga mjesta u mlađim skupinama. Podsjećamo Vas: za prvo mjesto u svakoj od kategorija nagrada je poklon bon u vrijednosti od 100 KM, dok će za drugoplasirane nagrada biti poklon bon u vrijednosti od 50 KM !!!
U kategoriji od 2-4 godine nagradu su osvojili: 1. Ajna Suljić 2. Harun Ćuprija
U kategoriji od 5-8 godina: 1. Arslan Omerović 2. Hanadi Pala
Čestitamo našim malim kreativcima !!!
Hvala Vam na učešću u nagradnoj igri "Nacrtaj OKAIDI princa ili princezu" i prekrasnim radovima Vaših mališana koje ste podijelili sa nama. (4 fotografija) OKAIDI
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 6.3.2014 21:35:04
Hanady RR
moje znaš moram li i ja
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 6.3.2014 21:36:03
Hanady RR
i molim te ispravite mi djetetu prezime, familija nam se buni
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 6.3.2014 22:05:08
Hanady RR
Mogu li ti ja poslat imena ostalih mama na PP pošto znam