Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
predivno, pored svih ponuđenih konja, ovi su mi nekako najrealniji, baš divno crta za svoje godine, ona me je baš iznenadila, i od Skvo U, baš su super
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 25.2.2014 11:20:23
Ari
Evo da se i mi pridruzimo svima u ovoj nagradnoj igri, posto strasno volimo Okaidi, a volimo i crtati :-) Pretpostavljam da je to to, da ne treba slati/postavljati negdje drugo?
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 26.2.2014 12:54:31
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
meni ona Umina princeza liči na mamu almu
baš si u pravu...evo vratih se na treću stranu gdje Umin crtež... lijepa princeza... ma tako je to obično, lijepa dijeca, lijepih majki, samo za lijepo znaju i nacrtaju lijepu pribcezu koja liči na lijepu tetu... dododuše mama lama je malo mjnjela boju kose...al kruna joj je ista kao što je stalno nosi ponosno s razlogom
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 26.2.2014 12:55:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Ari
Evo da se i mi pridruzimo svima u ovoj nagradnoj igri, posto strasno volimo Okaidi, a volimo i crtati :-) Pretpostavljam da je to to, da ne treba slati/postavljati negdje drugo?
Veliki pozdrav od Arslana, mame & tate
ARSLAN OMEROVIC, 6 godina, Sarajevo
joj što je ovo lijep crtež
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 26.2.2014 22:00:23
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
baš si u pravu...evo vratih se na treću stranu gdje Umin crtež... lijepa princeza... ma tako je to obično, lijepa dijeca, lijepih majki, samo za lijepo znaju i nacrtaju lijepu pribcezu koja liči na lijepu tetu... dododuše mama lama je malo mjnjela boju kose...al kruna joj je ista kao što je stalno nosi ponosno s razlogom
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 26.2.2014 22:07:39
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ne znam zašto al mene ja jako posjetila na nju
nisam znala ovo za krunu
Idem, padnem, ustanem, popravim krunu i nastavim dalje!
to mogu samo srčani dobri ljudi, iskreni, a ne zlice i oni uvijek imaju krunu
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 26.2.2014 22:08:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: salmy
Je li se moze uclaniti samo zbog crteza?
Imam prijateljica cija djeca super crtaju,a nisu clanice
Vidim novih ovdje,samo zbog crteza ili onako
pa kada se učlane članice su Zašto da ne, što više crteža to bolje a ko zna možda i aktivne članice ostanu
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 27.2.2014 12:33:59
anitaa
Ovo je baš za moju dušu, jer sam i sama obožavala crtanje, znači možemo sudjelovati ono revijalno (valjda će uspjeti, nisam do sad objavljivala slike)...
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 27.2.2014 12:37:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anitaa
Ovo je baš za moju dušu, jer sam i sama obožavala crtanje, znači možemo sudjelovati ono revijalno (valjda će uspjeti, nisam do sad objavljivala slike)...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''