Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 27.2.2014 12:45:35
anitaa
Ja joj inedavno nactala princezu i ona gledala, ali ništa, nikakve reakcije. prošlo 5,6 dana i od tad "ničim izazvana" - doslovno svaki dan crta "valjda"princeze, juče i po nekim ugovorima od mm, a kolegica s posla me zeza, de joj još koji put nacrtaj, ma znam da to nije nešto aman, ali ponosna mama gleda - djete se maltene juče rodilo, a ovo danas crta neke princeze, .
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 27.2.2014 12:49:47
Skvo RR
sada izace na fb grupi okaidi ovaj scenario za crteze
Okaidi princ i princeza su se izgubili u šumi kestena. Počinje da pada mrak i oni trebaju pomoć da pronađu put do kuće. Neka Vaši mališani budu kreativni i maštovitim slikanjem izbave prince i princezu iz nevolje.
Pa eto ko jos nije postavio crteze, neka vodi racuna o ovom mraku, sumi i da su zajedno princ i princeza.
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 27.2.2014 12:51:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
sada izace na fb grupi okaidi ovaj scenario za crteze
Okaidi princ i princeza su se izgubili u šumi kestena. Počinje da pada mrak i oni trebaju pomoć da pronađu put do kuće. Neka Vaši mališani budu kreativni i maštovitim slikanjem izbave prince i princezu iz nevolje.
Pa eto ko jos nije postavio crteze, neka vodi racuna o ovom mraku, sumi i da su zajedno princ i princeza.
jeli ovo zvanična izmjena pravila u toku nagradne igre?
Mislim niko nije dosadašnji crtež crtao u mraku i nemamo šuma...al dvorce svi imaju
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 27.2.2014 16:01:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anitaa
Ja joj inedavno nactala princezu i ona gledala, ali ništa, nikakve reakcije. prošlo 5,6 dana i od tad "ničim izazvana" - doslovno svaki dan crta "valjda"princeze, juče i po nekim ugovorima od mm, a kolegica s posla me zeza, de joj još koji put nacrtaj, ma znam da to nije nešto aman, ali ponosna mama gleda - djete se maltene juče rodilo, a ovo danas crta neke princeze, .
tako to ...rastu nam brzo
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 27.2.2014 23:31:49
lepetetka
evo i Enisovog rada - 6 godina nisam mislila postavljati, al' sam morala zbog ovog keza kod princa hahaha, a ovu peticu smo morali napisati, ne zamjerite
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 27.2.2014 23:32:57
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: lepetetka
evo i Enisovog rada - 6 godina nisam mislila postavljati, al' sam morala zbog ovog keza kod princa hahaha, a ovu peticu smo morali napisati, ne zamjerite
bilo bi šteta da nisi...al zaista
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 27.2.2014 23:37:12
lepetetka
meni je ovaj rad komičan princeza k'o da pada na dupe, kod njega kez od uha do uha, još je i rasporedio tornjeve, kaže da je u prvom kraljica, a ovamo ostali, on priču cijelu ispriča kada nešto nacrta
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 27.2.2014 23:38:41
Hanady RR
meni je ovaj rad komičan princeza k'o da pada na dupe, kod njega kez od uha do uha, još je i rasporedio tornjeve, kaže da je u prvom kraljica, a ovamo ostali, on priču cijelu ispriča kada nešto nacrta
ne pada na dupe neko veseli i sretni trče prema dvorcu...joj mama mama
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 28.2.2014 15:21:12
SENA D
Ima jako lijepih radova naše dječice, ali primjetim i radove gdje su roditelji odradili dobar dio posla, što je uočljivo na prvi pogled, tako da bi trebalo obratiti pažnju i na taj dio, bilo bi šteta za djecu koja su se istinski trudila da pobijedi neki roditelj . Za mene je i dječija švrljotina bolja od rada roditelja, ipak je ovo dječijih pet minuta . pozzz
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 28.2.2014 16:42:54
EEDITH
kada je princeza vudjela svoga princa Enisa,pala je na dupe..........
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 28.2.2014 18:49:03
lepetetka
IZVORNA PORUKA: EEDITH
kada je princeza vudjela svoga princa Enisa,pala je na dupe..........
ljubiiiiiiim... a gdje su crteži od drugara?? meni su svi ovi radovi super zaista, djeca krasno crtaju a za eminu koja je prva nacrtala
hvala veeseelaa, odmah sam i ja još veselijaa, ...ma svi su crteži super na svoj način, valjalo bi ih negdje izložiti, pa aukciju napraviti u humanitarne svrhe, haha? mislim ono nešto simbolično, ali da oni budu važni, hej ljudi se bore za njihova djela....