Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 19.2.2014 22:31:06
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
joj tiki tebe, pa gdje žeš to djetetu spominjat moja je nacrtala princezu , nije loša al je malo retardirana, ima tri noge kao da je iz Hirosime hahahah o moj Bože
ta uuopće znači Okaidi?
ostalo je da je oboji, al vala mogla bi drugu nacrtat da se ne brukamo medj ove divne radove
svaka čast za dječicu, divni radovi
čuj tri noge bona, da nije dijete princa nacrtalo
tranvestita
Nisi normalna
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 19.2.2014 22:54:01
salmy
IZVORNA PORUKA: škorpija
Evo i naš crtež prijavljujemo za takmičenje Da se ne lažemo ovo je više da se Pocy i salmy nasmiju i da vide da uvijek može gore , ali ma kako nezgrapan meni je divan
vidi se da ih uce iste tete ..hehheheheh sala mala
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 20.2.2014 11:29:39
EEDITH
kaže moj D "ja ću nacrtati ako ću dobiti nagradu" neće on ništa džabe, ali je zato bio 1 noć kod nane i nacrtao mi divno srce i napisao -mama volim te -na nitendu naravno