ljubičica 28
|
IZVORNA PORUKA: Amam Ljubicanstvena,znam da mLogo kasnim,ali meni se desi da E jede i oko 21h,znam da je kasno,i praktikujem da mu zadnji obrok bude oko 19h,ali ovaj kasni nam bude samo ako nije raspolozen jesti u 19,i ako ce kasnije na spavanje,pa mi bude zao da bude gladan,vecinom je to nesto lagano,tipa jogurtic i voce ili neka rijetka supica. I da mi fino hapimo,hB,on jos uvijek jede uglavnom kuhano,tipa keksolino,pahuljice i ti fazoni,ni u ludilu,namaz nikakav,samo supa,pita i ostala seljacka hrana . Izmedju obroka pojede,tu i tamo jogurt( s mlijekom smo jos na Vi),voce,plazmicu ili par smokica/stapica. Hvala, mila I mi smo konačno prestali s dojenjem i nekako nam obroci idu ovim rasporedom: Oko devet ustaje i ide kašičica meda i pije mlijeko (iz čaše s kljunom) a zatim do 10 h je obično i doručak (jaje s pavlakom, kajgana, muffini kukuruzni s pavlakom i džemom, kravlji sir, bestilj i sl.). Ako sam planirala nešto s više mlijeka za doručak, onda tu čašu mu i ne dajem. Oko pola dva - 2 h je supica (teleća ili pileća s povrćem). Tad ide na spavanje i kad ustane u roku pola sata pojede mix dvije voćke (iako voće jede i onako, ovo mu je umjesto montea i voćnih jogurta jer ih neće) Večera je oko pola sedam - 7 i to je ustvari naš ručak (jer mm tada dolazi). Pred spavanje popije još jednu čašu mlijeka (oko pola deset - 10 h) i to je to. Slatkiše ne jede nikakve, suho voće hoće ponekad (grožđice, brusnica...), pudinge ne voli, grickalice u zadnje vrijeme skoro pa nikako (samo štapiće ponekad i ponekad čips sa mnom). To je otprilike to. I skoro svi obroci su uz gledanje crtanog što me jaaaaaaaaako nervira , al planiram mu i to izbaciti kad malo otopli pa budemo vani jeli češće. Znam da je pogrešno, ali da nije crtanog, čini mi se da nikad ne bi ni sjeo za sto da jede Kakvo je stanje kod vas? Jede li drugar sam? Ovaj moj krenuo da jede sam i odjednom prestao. Sad pojede dvije kašike sam i stane da se igra s hranom
Gospodaru moj, ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu... asthenozoospermia, produženi ciklusi 01.04.2011. mamino proljetno sunce
|