ivanak
|
Gle što moj jede: - sve vrste voća, - sve vrste suhih voća ( kao što su grođdžice, suhe šljive, smokve, brusnice..., čak jede i bademe) - kruh obožava i onda to mažem sa namazima, a i samo, - pastu sa pomadorama, prigane patate, pitu sa sirom, - nekad mrkvicu, nekad mesek, ali to je sve u vrlo malim količinama, - patatu i povrće ( brokula, tikva, blitva, špinat...) mu skrivam sa čokolinom, jer u zadnje vrijeme neće da jede drugačije, - jogurte obične, manje voćne, puding tu i tamo..., - naravno sve čokoladice, keksiće, bombončiće..., - sve vrste lina... - pije čaja, sokić tu i tamo, vode, mlijeka sa malo krašexpressa.... po meni je ovo jako loš menue... ja ne znam šta da radim s njime... poludit ću. a što se tiče težine, zadnji put kad smo bili u pedijatirce bio je u polu visiećem položaju, nije se htio izvagati pa je uspjela uhvatiti 1o i pol kila. A kad sam nadođe na domaću vagu doma onda mu ispadne oko 11 i pol kila. Sad ne znam šta mi je da mislim...