Farah 00 -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (19.4.2016 22:24:32)
|
IZVORNA PORUKA: Leptirica87 Evo da se i mi malo prijavimo na ovu temu 😊.Poceli smo pomalo jesti ovu hranu,petak i subota je bila jabuka i banana i to je super jela.Nedjelja i ponedjeljak sam davala krusku,jela je al nije bila nesto odusevljena.A jutros jij pokusa dati onu rizine pahuljice ali nikako nije htjela samo kako liznu ne svidi joj se,i nece ni usta da otvori,pa cu sutra probat s obicnom rizom. Pitanje koje ste povrce vi davali svojim bebicama na pocetku,u tablicama pise tek od 6mjeseci,a moja u petak napunila tek 5mjeseci. I jos ako bi mi neko mogao reci s koliko mjeseci ste poceli stavljat bebe u hranilice i koliko dugo da budu u njima na pocetku,jel sa 6 ili kasnije. Mahanje za sve mame[sm=smiley1.gif] Ja sam svojoj davala i dajem od povrca: mrkvu, tikvicu i bundevu, a od zitarica proso, rizu i amarant. Od povrca planiram jos batat i komorac, a palentu kao zitaricu, pa cu jedno vrijeme ovo vrtit dok ne napunimo 6 mjeseci. Sad joj vec dajem kombinacije, npr proso,tikvicu i mrkvu, drugi dan neka druga kombinacija. Riza je bas zatvorila, pa cu malo opreznije s njom. Bundevu sam joj jedino kupovnu dala jer nije sad sezona pa je ne mogu kupiti.
|
|
|
|