lulaloo -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (17.4.2016 22:15:51)
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: Farah 00 Moja D i dalje odbija mlijeko, ne znam sta da radim, nece ni kapi. Danas u 2 je popila flasicu dok je spavala. Evo sad opet spava a jedva popi samo 50ml. Krusku i bananu je danas bas fino pojela. Sutra cemo proso i tikvicu. I ja sam tri dana uvodila po jednu namirnicu, jedino rizu nisam i treci dan jer sam primjetila da nije imala stolicu, da je zatvorila. Drugi put cu rizu dati u kombinaciji sa kruskom. Ziel R ti nema ama bas nikakve koristi od montea, a pogotovo sto se nije navikao na prostu hranu a ne na hemijske preradjevine. Secer im ne treba osim onog sto dobiju iz voca. Farah da joj nije zacepljen nosic malo,moja A isto odbija flasicu kad je nosic muci a sad i zubici jedva on nekako popije pola flasice Ma mislim da joj nije zacepljen nosic, bar koliko ja primjetim. Isto kao da joj se ne svidja mlijeko, a eto do sad nismo imali nijednom problema, uvijek je htjela jesti. Ne vidim ni da ima naznaka ni za zubice. Ove faze odbijanja mlijeka (dojenje) ima i moj O (3 mjeseca i 9 dana) - po 4-5 dana uopce ne zeli dojiti kad je budan, vec samo dok spava. I onda ga to prodje i najnaormalnije doji kada je budan. I tako naizmjenicno. Naravno, i ja se svaki put zabrinem kada ne zeli budan dojiti, hiljadu nekih misli. Ali, jednostavno ga prodje i Bogu hvala, opet nastavi kao da nista nije bilo. Ziel, reci NE Monteu :)
|
|
|
|