NEAS -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (14.3.2016 9:21:15)
|
pozdrav mamice, mi se jos malo druzimo ovdje s vama, jos malo pa rođendanko aBd [sm=smiley1.gif] Što se tiče uvođenja dohrane, ne treba žuriti, imat ce kad sto bi rekli[sm=smiley1.gif] ideje brzo presuse, a Boga mi tek tad skontas koliko je lakse samo podojit bebu i nastavit dalje s aktivnostima, nego kombinovati u glavi namirnice, pa ti to sve fino skuhas da bude na vrijeme, izblendas, sva ponosna na sebe, a ono proba zalogaj i okrece glavicu[sm=smiley36.gif] Ja sam se tablica samo okvirno drzala, tipa da ne uvodim sa 7mj nesto sto ide tek s 10, al da sam se slijepo vodila-nisam...evo npr juce sam joj prvi put dala cijelo jaje, a 19-og aBd puni godinu i smazala je u sekundi[sm=smiley36.gif] evo sad joj skuhala griz na domacem mlijeku,pa cemo da vidimo, a inace sam je dojila do 11mj, pa smo morale prekinuti iz raznoraznih razloga, od tad je na Hippu i jos dugo joj planiram davati AD da pije, al hranu cemo pokusati spremati na domacem...i da...hvala Bogu na teglicama kad su zaista potrebne (tipa putovanja,a vani +40, pa de ti daj sad nesto sto si jutros spremila,ili kad je moj brat od 20god cuva heheh, da ne bi on mozda kuhao, ipak mi je tu sigurnija teglica hahah, sala mala), a sve ostale situacije, zivjele domace hapice [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|