LieToMe RR -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (8.3.2016 12:07:16)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Maslackicaaa IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: aidana Mi pokusavamo vec treci dan. Prvi dan je otvorila usta, uzela kasikicu i odmah sve ispljuvala. Od tad uglavnom nece vise da otvori usta[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] cim vidi kasiku ona stisne usne i ne mice. Pokusacu sutra sa jabukom. Evo mene 10 dana kasnije. Jos uvijek nece[sm=smiley13.gif] Ne znam zasto se pridrzavam pravila jedna namirnica 3 dana kada ona to nista ne jede. Jedino je pojela malo kruske, i to nije pojela vec pocuclala[sm=smiley29.gif] Meni je ovo skroz novo, malac je uvijek htio sve jesti. Ne znam sta da radim s ovom. o, malac je uvijek htio sve jesti. Ne znam sta da radim s ovom. isti problem kod mene:( a vidim i kod rose:( mala samo bananu hoce, a i to nije bas da se pretrgne... sve u usta gura, samo hranu nece... pokusavam da uvodim namirce tri dana za redom (ja volim da radim sve po pravilima:), ali to apsolutno ne ide... jedan dan nekoliko zalogaja mrkve, drugi dan nece ni jedan... a jos mi je problem sto nema neku rutinu ujutro, u razlicito vrijeme spava, nekad duze, nekad krace, tako da ni ne znam vise ni kad da joj nudim taj obrok koji ona zabusava totalno... pokusaj brokule kupovne propao danas [sm=smiley36.gif] juce je uredno pojela pola banane s jabukom [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja se ne pridrzavam tog pravila 3 dana isto. nisam ni sa L jedina konstanta banana i riza, ostalo sta mi dodje pod ruku brokulu ujedno najbolje pojela [sm=smiley36.gif] jabuka joj onako ali jede sljedece hefte cu da probam sa grizom umjesto rize, mada izgleda da je svastojed, sve sto napravim ona pojede aidana nije ni N u pocetku bila entuzijasticna, ja sam znala po pola sata 40ak minuta da uzmem paket vlaznih maramica i da se sakrije i govorim: nema mama, evo mame [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ona se nasmije a ja kasiku na foru. tako smo prvu heftu. onda je krenulo samo, valjda i njoj dopizdilo nema mame evo mame [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|