LieToMe RR -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (29.2.2016 9:25:25)
|
IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: aidana Mi pokusavamo vec treci dan. Prvi dan je otvorila usta, uzela kasikicu i odmah sve ispljuvala. Od tad uglavnom nece vise da otvori usta[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] cim vidi kasiku ona stisne usne i ne mice. Pokusacu sutra sa jabukom. Evo mene 10 dana kasnije. Jos uvijek nece[sm=smiley13.gif] Ne znam zasto se pridrzavam pravila jedna namirnica 3 dana kada ona to nista ne jede. Jedino je pojela malo kruske, i to nije pojela vec pocuclala[sm=smiley29.gif] Meni je ovo skroz novo, malac je uvijek htio sve jesti. Ne znam sta da radim s ovom. ja kas sam N pocela uvoditi dohranu pocela sam prvo sa sokicima, izrendam krusku ili jabuku za L a za N odvojim sokica (nije to nikad bilo puno par malih kasicica ali tako je pocela) Kad smo presli na kasice niej bilo problema. Sad stvarno pojede sve sto joj napravim. Moj ti je savjet pocni prvo sa sokicima od voca cisto da se navikne na nove ukuse. I ja se ne drzim tog pravila od 3 dana, nisam ni sa L, ja pravim svaki dan nesto drugo i stalno neke druge kombinacije
|
|
|
|