Vanne -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (2.11.2015 21:49:29)
|
IZVORNA PORUKA: NEAS Evo i mene, novog kolaca na ovoj temi :) beba ima 7.5 mjeseci i za sad nam meni izgleda ovako: oko 7 dojenje, 10 voce ili kombinacija voce-zitarice 13-14 dojenje 16 rucak, povrce, sad smo malo poceli i s mesom 19 neke zitarice 21:30 dojenje + flasica budi se jos jedno 1-2x u noci da doji... e sad mene zanima vaše misljenje...jel po vama meni ok, bil sta dodale, izbacile??? Mene jedino jos brine da li dobiva dovoljno mlijeka,posto ja dojim sam na jednoj dojci [sm=smiley19.gif] pa nam i za taj vecernji obrok treba dodati flasicu... eto, izvinite na smaranju :) Neas i ja dojim na jednoj dojci od njenog treceg mj i nikad nisam ubacivala flasicu,na desnoj je bio prejak let down i uvijek se davila,da tako kazem,na desnoj dojci i jednostavno ju je pocela odbijati...doji samo lijevu a iz desne izdajam mlijeko da ne bi izgledala kao kiklop sa nejednakim grudima,mada mi je skoro i nestalo mlijeka u njoj,ponekad joj u snu ubacim desnu samo da navlaci mlijeko,sad ga i nema toliko pa je let down slab...znaci nemoj da te brine ta jedna dojka...a sto se tice dohrane fin imate meni...malo prelistaj prethodne stranice,ima finih savjeta ,da se sad ne ponavljam [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|