|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m...
28.11.2012 8:51:35   
Arina
IZVORNA PORUKA: Bebica11

arina nije malo, al mozes pojjacati taj vocni obrok da bude vocni masniji jogurt ili vocni griz sto neko spomenu, voce s keksom ili nesto

Hvala Bebice i ja sam tako nesto kontala....interesuje me da li neko zna kalorijske vrijednosti recimo grizne papice.....one sve iz kutija papice mislim na Lina i Nestlei ostale papice koje sse priremaju od praha imaju oko 400 kalorija u 100 gr praha....da li recimo griz pripremljen na mlijeku ima vise .....ili plazma ....je li kaloricniji od tih prahova tj paica

< Poruku je uredio Arina -- 28.11.2012 8:53:40 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10226
28.11.2012 9:08:10   
Selma Kikoebu
Dobro jutro

I mene zanima ono sta radite sa hranom koja ostane bebi od obroka, ok ako sve pojedu, ali eto ja napravim uvijek malo vise, a ona ne pojede sve i ja ostatak bacim. Evo juce sam joj popodne kuhala pilece krilo s povrcem i bas je fino jela, ja ubacila malo blitve, ona jede i sve govori mmmmm user posted image Ali je ostalo jos za jedan obrok, ja istresla u onu teglicu i poklopila i stavila u frizider. Eh sad me zanima da li je ok to ugrijati i dati joj dana, to je manje od 24 sata, ili da pravim frisko.
Mislim nije meni problem napraviti frisko, imam vremena, ali mi je uvijek bilo zao baciti nesto od hrane, sjetim se rata user posted image

Moja Mrvica, zivot moj sa tatinim okicama uljepsala nas zivot 27.04.2012. Moj zivot je dobio pravi smisao

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10227
28.11.2012 9:24:43   
Selma Kikoebu

IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

Ja kupila Ledo zaledjenu blitvu. Valja li to za bebu, i kako da joj pripremim, s cim da dam, moze li neki savjet. Hvala vam

ja nisam spremala blitvu a jesam ledov spinat, u serpu s malo ulja po upustvu skuham, dodam zumance pred kraj umijesam,malo vegete i udrobim hljeba curi i voli to

mozes i mladog sira dodati,bude pravo ukusno

Bebice hvala ti, to je lijep recepric, ali mi to jos uvijek ne mozemo, bebi je 7 mjeseci, ne smijemo zumance jos, kruh jos ne moze, nema ni jednog zubica, pa se bojim, blendam joj sve.

Jedino da malo izdinstam blitvu pa dodam abc sir

Moja Mrvica, zivot moj sa tatinim okicama uljepsala nas zivot 27.04.2012. Moj zivot je dobio pravi smisao

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10228
28.11.2012 11:15:03   
chuci
selma misliš da će bebi 1, 2 ili 5 zubića pomoći nešto u žvakanju. neće ništa. bebe duuugo žvaču desnima. ne žvačeš ni ti hranu prednjim zubima a ti se prvi dobijaju. dok beba dobije četvorke ili petice može imati i više od dvije godine. zubi nisu nikakav preduslov da se bebi daje hrana koja je gnječena, rendana ili sjeckana.
blendana hrana nema isti okus kao rezana, odnosno nema pravi okus. to je dokazano čak i na odraslim ljudima.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 10229
28.11.2012 11:24:36   
Bebica11

Ja kupila Ledo zaledjenu blitvu. Valja li to za bebu, i kako da joj pripremim, s cim da dam, moze li neki savjet. Hvala vam

ja nisam spremala blitvu a jesam ledov spinat, u serpu s malo ulja po upustvu skuham, dodam zumance pred kraj umijesam,malo vegete i udrobim hljeba curi i voli to

mozes i mladog sira dodati,bude pravo ukusno

Bebice hvala ti, to je lijep recepric, ali mi to jos uvijek ne mozemo, bebi je 7 mjeseci, ne smijemo zumance jos, kruh jos ne moze, nema ni jednog zubica, pa se bojim, blendam joj sve.

Jedino da malo izdinstam blitvu pa dodam abc sir

dok nije jelazumance isto sam spremala samo umjesto zumanca dodam mladi sir i hljeb da bude ukusnije

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 10230
28.11.2012 11:25:27   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Arina

arina nije malo, al mozes pojjacati taj vocni obrok da bude vocni masniji jogurt ili vocni griz sto neko spomenu, voce s keksom ili nesto

Hvala Bebice i ja sam tako nesto kontala....interesuje me da li neko zna kalorijske vrijednosti recimo grizne papice.....one sve iz kutija papice mislim na Lina i Nestlei ostale papice koje sse priremaju od praha imaju oko 400 kalorija u 100 gr praha....da li recimo griz pripremljen na mlijeku ima vise .....ili plazma ....je li kaloricniji od tih prahova tj paica

ja sam za plazmu, pogotovu onu obogaceno s Fe i Zn probaj

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10231
28.11.2012 11:44:33   
djoisa
slazem se sa chuci,
beba moze i bez zuba sasvim lijepo "zvakati"..bitno je da nauci jezikom premetati hranu po ustima, cini mi se da je moj maleni to sasvim dobro radio oko 8 mj., tek s 10 mj mu je nikao prvi zub..ja sam gnjecila i rendala hranu, nikad nisam blendala..

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 10232
28.11.2012 11:47:37   
mamina princeza

koja je plazma to ona obicna ili ...
posto ima anemiju gledam da je sve sa sto vise FE pa reko ako je posebna da obratim paznju:) i ako jeste gdje se kupi:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10233
28.11.2012 11:51:02   
mamina princeza
i koje vrste sira dajete maelnim? abc uredu i koji jos. jel kupujete neke posebne mlade sireve od nekog provjerenog za bebache , ili koristite koji god.

mi uvodimo danas mrvicu zumanceta da vidimo ... a jeo je vec malu u tjest za kiflice bilo samozumance pa sam mu dala da jede.
danas cu mu skuhati pa dati tako mrvicu. mene uvijek strah kod odvajanja zumancetai bijelancetea da en ostane malo pa cu sad za sad kuhati tako jedino znam pravilno odvojiti.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 10234
28.11.2012 12:08:01   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

koja je plazma to ona obicna ili ...
posto ima anemiju gledam da je sve sa sto vise FE pa reko ako je posebna da obratim paznju:) i ako jeste gdje se kupi:)

ima plazma mali keksici pise na njoj obogacena s Fe, Zn i jos nekim djidjama, u BINGU ja kupila, provjeri, ima na stalazi gdje su plazme vise vrsta, i ja N to kupujem jer doji puno a djeluje mi bledunjavo pa rekoh ako nekad jednu pojede zauhar iako nece bas plazme

ima i hippov sokic neki obogacen s Fe pa cu probati da je naviknem i na njega

sto se tice zvakanja, N zvace sve dobro a meso joj je problem, zvace ga 15min mrvicu pa tek proguta, imal ko kakav savjet? i koju ribu dajete bebama?

Neposredna veza do poruke: 10235
28.11.2012 12:08:41   
Bebica11

i koje vrste sira dajete maelnim? abc uredu i koji jos. jel kupujete neke posebne mlade sireve od nekog provjerenog za bebache , ili koristite koji god.

mi uvodimo danas mrvicu zumanceta da vidimo ... a jeo je vec malu u tjest za kiflice bilo samozumance pa sam mu dala da jede.
danas cu mu skuhati pa dati tako mrvicu. mene uvijek strah kod odvajanja zumancetai bijelancetea da en ostane malo pa cu sad za sad kuhati tako jedino znam pravilno odvojiti.

moja sveki pravi domaci sir pa taj najvise dam N a nekad abc

Neposredna veza do poruke: 10236
28.11.2012 12:23:13   
djoisa
ja sam ovako razmisljala, ako ne moze jesti meso onda ga ni ne treba jesti, maleni tek sad moze da sazvace poneki komad mesa (skoro 16mj), raskuham komad m i ubacim povrce, smatram da mu je to ok obrok, jede sta moze sazvakati user posted image ..

od ribe sam davala pastrmku, oslic, šampjer-fileti, jako ukusni bez kosti, kupim u ribarnici svjeze, skuham u malo vode ukusna je bez icega drugog , moze malo persuna i b.luka, maslinovo ulje i to je to

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10237
28.11.2012 12:28:19   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: djoisa

ja sam ovako razmisljala, ako ne moze jesti meso onda ga ni ne treba jesti, maleni tek sad moze da sazvace poneki komad mesa (skoro 16mj), raskuham komad m i ubacim povrce, smatram da mu je to ok obrok, jede sta moze sazvakati user posted image ..

od ribe sam davala pastrmku, oslic, šampjer-fileti, jako ukusni bez kosti, kupim u ribarnici svjeze, skuham u malo vode ukusna je bez icega drugog , moze malo persuna i b.luka, maslinovo ulje i to je to

i ja tako razmisljam

sreca pa hoce od HIPP-a kasicu krompir, paradajz i piletina 8% ima, pa kako li oni to samelju da se stopi u kasici to jede i voli sad jedino tu kasicu kupovnu hoce ostale nece

i kuham na koljenici corbe i raskuhavam piletinu al meso ne jedeuser posted image

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 10238
28.11.2012 12:33:28   
djoisa
pa nek ne jede, jest ce kad bude mogla, ha ya user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10239
28.11.2012 12:38:54   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: djoisa

pa nek ne jede, jest ce kad bude mogla, ha ya user posted image

ma ja

dajem joj spinat, zumance ujutro za dorucak

jutros smo malo i bjelanceta stavili PA NA HAJR, jer moja mama je alergicna na bjelancevine pa nam je dr rekla da ne uvodimo do godinu, a jucer joj godina dana bila

stavila sam 2 kaskice mada moja mama je meni uvela bjelance s 7mj i meni i seki iako je alergicar pa nismo imale problema hBuser posted image

imate li kakve ideje za dorucak????????????????

ja dajem svaki dan novo, ne ostavljam u frizider osim tu hapicu hipovu ponekad, al sad gledam kad je dajem da je dam za rucak i da je pojede do veceri da ne ostaje

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 10240
28.11.2012 12:50:21   
Arina
Mi isto sad manje puno blendamo....recino sad mu kuham supicu u koju sam stavila mali batacic od krila i dodala male komadice karfiola i brokule,jednu mrkicu malu,jedan krompiric,i pola malog paradajza koje inace imam zamrznute domace i izvadim jedan ogulim ga i isjecem na male kockice.....u sve stavim malkiiiice soli i kad je gotovo nekad tavim rize,nekad griza ,nekad trahane....onako da je ko supica ,onda to izvadim u tanjir meso prvo ocopam,i njega isitnim prstima....dooooobro ga izgnjecim medju prstima i onda dodam ostatak i izgnjecim sve povrce viljuskom....nastojim da ne bude ni pregusto ali ni prerijetko....i moj D sve to ojee otprilike kolicina ko velika teglica kupovnih hapica,nekad malo i vise.
e sad kad dajem voce onda blendam jer narezem malu kruskicu,malu jabukicu...oguljene naravno prethodno, pola banane i 5-6 zrna grozdja oguljenog i izvadjenih kospica....i onda sve to izblendam .....sve pojede...isto otprilike bude velika teglica....user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10241
28.11.2012 12:55:07   
Bebica11

Mi isto sad manje puno blendamo....recino sad mu kuham supicu u koju sam stavila mali batacic od krila i dodala male komadice karfiola i brokule,jednu mrkicu malu,jedan krompiric,i pola malog paradajza koje inace imam zamrznute domace i izvadim jedan ogulim ga i isjecem na male kockice.....u sve stavim malkiiiice soli i kad je gotovo nekad tavim rize,nekad griza ,nekad trahane....onako da je ko supica ,onda to izvadim u tanjir meso prvo ocopam,i njega isitnim prstima....dooooobro ga izgnjecim medju prstima i onda dodam ostatak i izgnjecim sve povrce viljuskom....nastojim da ne bude ni pregusto ali ni prerijetko....i moj D sve to ojee otprilike kolicina ko velika teglica kupovnih hapica,nekad malo i vise.
e sad kad dajem voce onda blendam jer narezem malu kruskicu,malu jabukicu...oguljene naravno prethodno, pola banane i 5-6 zrna grozdja oguljenog i izvadjenih kospica....i onda sve to izblendam .....sve pojede...isto otprilike bude velika teglica....user posted image user posted image

znaci meso rucno sitnis jel na bas bas male komadice???? mozda i ja da tako probam

meni drugarica rekla da blendam meso al sve se polijepi po zidu blendera nista se ne isitni:( a jos tefalov blender, novuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10242
28.11.2012 13:18:19   
mamina princeza
moj zvace ko veliki bez ijednog zubica. ja mu teletinu izblendam s ovrcem al ne bas do kraja istavim onako pokoju gutcu jel tak ise voli. ne mogun ikako teletinu tako sitno da isjeckam kako bi htjela. mozda i mogu al uvijek zurim pa tko. piletinu samo poceli da zvacemo paravo pa to ne plendamo samo iscjekam sitno viljuskom pristisnem zajedno sa povrem i to je to.
od ribe je jeo samo sanpijera i to iz naseg tanjira i super ide.
a blitva mu se posebno svidja...aaa.ja uopste ne znam kako je sazvakao nestos emeni cinilo da nece moci al bez problema hb.

ja isto ne znam sta da dajem za dodrucka. to mi je najgore smisliti. os ada smo voce sa grizom na vodi ili sa keksom al je dosadilo
nekad i palentu al ne voli je nesto

sad cemo poceti praviti i griz na mljieku onako male kolicine ( svakako jede pire od nas pa moze vala i to onda)

a bio je neka dneki recpet slomih se trazeci ga
kcerka mi je to jela: kuhalo semlijeko ubacivalo malo palente, zumance onaj sir dimko poljoradov i jos nesto als e nemogu sjetiti sta. i onda se po zelji stavljala pavlaka ili ne.

isto je bio i recept kao za uljevak ... samo sa zumncetom malo brasna i malo mlijeka. mislim onako odokativno ne znam to lijepo napraviti al probacu. onda se to umaklao u abc sir ili mladi sir.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10243
28.11.2012 13:24:50   
Arina

znaci meso rucno sitnis jel na bas bas male komadice???? mozda i ja da tako probam

meni drugarica rekla da blendam meso al sve se polijepi po zidu blendera nista se ne isitni:( a jos tefalov blender, novuser posted image

jeste prstima....cisto pritiscem komadice mesa izmedju prstiju...i onda onako sa vrhovima prstiju pritiscem po tanjiru ko da ga gnjecim sa svih desetuser posted image ........i to se fino napravi ko pasteta nema sanse da osjeti i onda kad dodam povrce onda sve mjesam viljuskom i opet gnjecim meso viljesskom i ujedno mjesam povrce i njega itnim..onda dodam jos vodice ako treba ...i lakse je sve izgnjeciti onako gusto i onda dodavati tecnijeg iz supice da se napravi ono da nije gusto puno,jer ako je rijetko odma sve ne mozes viljuskom sve fino pofatati u tanjiru.....user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10244
28.11.2012 13:31:05   
Arina

moj zvace ko veliki bez ijednog zubica. ja mu teletinu izblendam s ovrcem al ne bas do kraja istavim onako pokoju gutcu jel tak ise voli. ne mogun ikako teletinu tako sitno da isjeckam kako bi htjela. mozda i mogu al uvijek zurim pa tko. piletinu samo poceli da zvacemo paravo pa to ne plendamo samo iscjekam sitno viljuskom pristisnem zajedno sa povrem i to je to.
od ribe je jeo samo sanpijera i to iz naseg tanjira i super ide.
a blitva mu se posebno svidja...aaa.ja uopste ne znam kako je sazvakao nestos emeni cinilo da nece moci al bez problema hb.

ja isto ne znam sta da dajem za dodrucka. to mi je najgore smisliti. os ada smo voce sa grizom na vodi ili sa keksom al je dosadilo
nekad i palentu al ne voli je nesto

sad cemo poceti praviti i griz na mljieku onako male kolicine ( svakako jede pire od nas pa moze vala i to onda)

a bio je neka dneki recpet slomih se trazeci ga
kcerka mi je to jela: kuhalo semlijeko ubacivalo malo palente, zumance onaj sir dimko poljoradov i jos nesto als e nemogu sjetiti sta. i onda se po zelji stavljala pavlaka ili ne.

isto je bio i recept kao za uljevak ... samo sa zumncetom malo brasna i malo mlijeka. mislim onako odokativno ne znam to lijepo napraviti al probacu. onda se to umaklao u abc sir ili mladi sir.

i ja bi isto taj recept....moja ssnaha pravi nesto slicno.....kao stavi se ko neki isto razljevak...ona stavi krompir na kockice,jaje ili zumanjak ..,,,onda nasjeckane prokuhane blitve,onda palente ,pa obicnog brasna...i sira mladog i onda posoli....sve to treba biti ona kaze onako jako tecno ko za palacinke...bas kaze ko supa neka..i to se izlije u pleh i u rernu...poslije moze vrihnje ali i ne mora jer to toliko bude mekano da moze bez problema onako rukama mu davati malo prignjeciti prstima i ide ko podmazano jer je jako jako mekano to....i mi svi volimo a hranjivo,nema sta nema unutra,djeca tako pojedu i kad nesto ne vole...eto mali prijedlog...user posted image

i ide prasak ja mislim pola,,,,prasak za pecivo

< Poruku je uredio Arina -- 28.11.2012 13:35:30 >

Neposredna veza do poruke: 10245
28.11.2012 20:13:54   
amilacha
drage mame,
moze li mi neko dati ideju da pripremam svom bebacu od 5,5 mjeseci...vec mu kuham kompot od jabuke ili kruske pa mu dajem, takodje bananu, pire od krompira i mrkve. nemam vise ideja bar sto se tice povrca i voca u sezoni. pa eto ako imate prijedloga...user posted image
mozemo i spomenuti da imamo i 2 zubica, prvi nam nikao s 4,5 mjesecauser posted image

< Poruku je uredio amilacha -- 28.11.2012 20:16:32 >

zivot je neshvatljivo cudo, jer se neprestano trosi i osipa, a ipak traje i stoji cvrsto kao na Drini cuprija...
A 12.06.2012.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10246
28.11.2012 20:25:41   
Bebica11
dala sam veceras komadic mesa, mozda kao orah jedan komad, i isitnila sam medju prstima da ne moze viseuser posted image i u corbu pojela jeuser posted image

corbicu iskuham karabatak, dodam carsku mjesavinu i kuham skupa s domacom vegetom(mama pravila samelje mrkvu i persun sve domace) i iskuhalo se dobro, pa dodam tarhane, i fino da bude corbali i evo sad taj komadic mesa, onako bez hljeba super ideuser posted image

moja N voli paprike punjene krompirom ono u vatrostalnoj il pekacu, i dobro zaljevene domacim kajmakom i mlijekom, to omekne, zgnjijecim s kasikom ona to bas voli al meni bezveze da joj dajem uljevake il krompir kajmak kad nema nista korisno radije volim corbice s povrcem ili mesom ili nesto kuhano sto je korisnijeuser posted image

(odgovor članu amilacha)
Neposredna veza do poruke: 10247
28.11.2012 20:27:19   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: amilacha

drage mame,
moze li mi neko dati ideju da pripremam svom bebacu od 5,5 mjeseci...vec mu kuham kompot od jabuke ili kruske pa mu dajem, takodje bananu, pire od krompira i mrkve. nemam vise ideja bar sto se tice povrca i voca u sezoni. pa eto ako imate prijedloga...user posted image
mozemo i spomenuti da imamo i 2 zubica, prvi nam nikao s 4,5 mjesecauser posted image

moze riza, ili rizine pahuljice da kupis pa da i to uvedes

(odgovor članu amilacha)
Neposredna veza do poruke: 10248
28.11.2012 20:31:48   
amilacha
aha vidis toga sam se trebala sjetiti...hvalauser posted image

zivot je neshvatljivo cudo, jer se neprestano trosi i osipa, a ipak traje i stoji cvrsto kao na Drini cuprija...
A 12.06.2012.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10249
28.11.2012 21:26:55   
chuci

IZVORNA PORUKA: amilacha

drage mame,

uvedi žitarice možeš rižu, kukuruz (palentu uzmeš koja je bez glutena ima u dm), proso, amarant (dobri su za željezo ima u dm ili u onoj zdravoj radnji u bbi).

možeš šljive (ako imaš smrznute ili suhe da iskuhaš pa izvadiš onu sredinu), ili breskve (isto ako imaš smrznute).

možeš tikvicu, tikvu (tamam je u sezoni), batat (ili slatki krompir imaš ga u merkatoru često).

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu amilacha)
Neposredna veza do poruke: 10250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dabroston!
klemzi

Pitanje za cure koje su pile dabroston: Je li vam se nekada desilo da i nakon što popijete terapiju dabrostona ( 2x1, deset_ dana), ipak ne dobijete menstruaciju, a niste trudne :) ( Molim obrazloženje odgovora)

da (68%)

ne (32%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *