|
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 13.2.2012 15:12:33
|
|
|
|
Lavić
|
New_mum, moj dečko sad doji otprilike svaka 3 sata: kad se probudi oko 7, pa 10, 13, 16, 19 sati. Naravno, uz odstupanje kakvo je npr. danas, samo bi dojio, nešto mu nadošlo Oko 13 i 19 sati ruča čvrstu hranu, nakon čega obavezno opet doji da zasladi. Draže mu je voće, pojede ga količinski više, ali ne odbija ni povrće. Sve u svemu, mislim da nam dobro ide. Kad počnem raditi, mislila sam da ga ujutro podojim prije nego što krenem, da dođem kući za vrijeme pauze (radim relativno blizu, sa autom 10 minuta), i onda oko pola 5, kad se vratim. Za izdajanje stvarno nemam dovoljno mlijeka, a budući da odavno pred spavanje pije Hipp AD, neće biti problem da popije flašicu i po danu. Gluten - Plazma keks Počeo ručati plazmu kad smo ga osunetili, imao 4 i po mjeseca. Morali ga držati bez pelene i paziti da se ne uvrijedi, pa smo ga zabavljali na sve moguće načine, a na stolu stajala plazma... MM mu dao malo da lazne umjesto cucle, a njemu se dopalo, tad je pola pojeo. Tih dana sam ga zbog rane samo dojila, i činilo mi se kao pravo vrijeme za uvođenje glutena. Inače kuham supu na telećim kostima i stavljam fidoline, koje poslije izmiksam. Davala sam i Hipp kašice sa glutenom. Ako niko u porodici nema alergije na hranu, mislim da se ne trebaš brinuti. Ionako toga samo malo pojede, neka se polako navikava. Kako vama ide ručkanje? Javi kako prođe gluten...
|