|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m...
8.2.2010 18:23:04   
marinčii
ja se mislim bili dala keksolinouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 3201
8.2.2010 18:24:21   
Sonja
ma nije polemika samo kazemo...
cemu odmah ljutnjauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 3202
8.2.2010 18:24:25   
delly
neznam marinci kakav je keksolino ali ako hoce daj malkice probas pa vidis

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3203
8.2.2010 18:27:49   
marinčii
IZVORNA PORUKA: delilah

neznam marinci kakav je keksolino ali ako hoce daj malkice probas pa vidis
kupovna smjesa pravi se s mlijekom,ja mislila izdojit i s tim mu napraviti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 3204
8.2.2010 18:28:40   
Sonja

IZVORNA PORUKA: marinčii

ja sam davala A ...
pa ti vidi hoces liuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3205
8.2.2010 18:31:32   
škorpija
pih što se iznervirah po drugi put danas, ja inače fanatično pratim kalendar dohrane, a ajdin bio kod svekrve danas i  kaže mi ona ja mu dala musake (prelivene s jajima i začinjene, a mi tek žumance malo probaliuser posted image )naravno kad sam ga odnijela rekla sam da je sit i da se smao poigraju s njim,ali džabauser posted image . nemam fakat više snage da se nerviram, jedino mi preostaje da im totalno zabranim da ga viđaju, al to mi baš nešto bezezeze. uf, ali ostatak je za temu svekrve, neću da vas davimuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3206
8.2.2010 18:31:45   
delly
izvini sto sam samo dala svoje misljenje , .. inace kada dodem ovdje i napisem nesto i pitam ocekujem reakciju od drugih mama jer neke znaju vise nego ja a neke manje i tu smo da si pomognemo , a meni pomogne i pozitivno i negativno misljenje jer svako ima svoje znacenje a do mene je sta cu poslusati .

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 3207
8.2.2010 18:37:48   
Mya_81 RR

Mi smo probali i keksolino i još neki lino ali se ne mogu sjetiti koji (znam da nije frutolino, medolino ni čokolino)...mozak mi zablokirao...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3208
8.2.2010 18:41:30   
MELLI

IZVORNA PORUKA: škorpija

pih što se iznervirah po drugi put danas, ja inače fanatično pratim kalendar dohrane, a ajdin bio kod svekrve danas i  kaže mi ona ja mu dala musake (prelivene s jajima i začinjene, a mi tek žumance malo probaliuser posted image )naravno kad sam ga odnijela rekla sam da je sit i da se smao poigraju s njim,ali džabauser posted image . nemam fakat više snage da se nerviram, jedino mi preostaje da im totalno zabranim da ga viđaju, al to mi baš nešto bezezeze. uf, ali ostatak je za temu svekrve, neću da vas davimuser posted image
pretpostavljam i da su ti rekli : "Joj mi jeli,a on gledaaaaa ,traži jadan i mi nismo imali srca da mu ne ponudimo da proba "user posted image
user posted image user posted image user posted image
Uh jesu mene ovakve situacije znale izbaciti iz taktauser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3209
8.2.2010 18:41:49   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Ah, protiv ovog ne možemo...i moj tata je neki dan Minji htio dati nekog kolača, eto samo jer mu je to bilo simpatično, samo sam ja bila tu pa to nije prošlo, ali ko zna šta bi bilo da nisam bila prisutna...doduše, ne bi je sigurno našopao i od malog maleckog komadića joj ne bi ništa ni bilo, ali eto ne dam pa makar mislili da pretjerujem, a znam da pretjerujem user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3210
8.2.2010 18:50:23   
ivanak
Pa ja bi ti dala njemu keksolino. A osim toga, ko da je problem izdojiti malo mlijeka i da mali se napapa.

A to sa musakom.... užas živi. Ja ne znam što je tim ljudima. Ja bi sve tako nabila nogom, bila to moja mama, muž mi ili svekrva.... 

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3211
8.2.2010 18:52:46   
delly
uh vi stvarno imate strpljenja oko toga , ja bi napravila hampu i to koju user posted image , ja bome pratim sve i nedam da mi se ista daje djetetu ,cak i muz kad god nesto da mora mi reci sta je i samnom popricati o tome , . protiv toga sam da se daje tko sta hoce... ko neki dan dode mi sveki i kaze daj joj malo smokija user posted image uh reko letimm ,dacu joj i stapica ha sta kazes??? user posted image haha zovu me lavica user posted image a meni drago jer znam da me shvacaju . a svekar se vako sali pa nosi kao prema maloj "haj popij soka" a sve gleda u mene user posted image user posted image ja nedam normalno user posted image

Neposredna veza do poruke: 3212
8.2.2010 18:54:27   
delly
nego :ja planiram malo ribe dati svojoj prdi , kad ste vi poceli sa ribom ?
i recite mi nesto ,cinit ce vam se glupo pitanje ali eto moram pitati : koliko je dovoljno u jednoj porciji u ml ???

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 3213
8.2.2010 18:55:39   
marinčii
Pa ja bi ti dala njemu keksolino. A osim toga, ko da je problem izdojiti malo mlijeka i da mali se napapa
i ja sam htjela dati al sad kad pročita sastav nisam više sigurna

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 3214
8.2.2010 18:55:56   
škorpija
pretpostavljam i da su ti rekli : "Joj mi jeli,a on gledaaaaa ,traži jadan i mi nismo imali srca da mu ne ponudimo da proba "

Uh jesu mene ovakve situacije znale izbaciti iz takta

ma jok, oni čak ni ne pokušavaju da se opravdaju, već mi kaže to kažu s ponosom kao eto nahranili smo ti dijete. ma uvijek pomislim valjda mu neće biti ništa, opet je ona svoje troje dejce i zaovinog malog tako šopala, pa živi su. ja sma vrlo tolerantna snaha, sreća za njih, iako me fakat izbiju iz cipelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 3215
8.2.2010 18:59:05   
Mya_81 RR

Pa ja bi ti dala njemu keksolino. A osim toga, ko da je problem izdojiti malo mlijeka i da mali se napapa
i ja sam htjela dati al sad kad pročita sastav nisam više sigurna

Ne razumije zašto si u tolikom strahu user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3216
8.2.2010 19:00:18   
škorpija
a šta to ima u tom keksolinu, i ja sma manijak po pitanju bebi ishrane, ali dajem plazmu (ne često jer je bebeli)

Neposredna veza do poruke: 3217
8.2.2010 19:01:57   
MELLI

IZVORNA PORUKA: delilah

nego :ja planiram malo ribe dati svojoj prdi , kad ste vi poceli sa ribom ?
i recite mi nesto ,cinit ce vam se glupo pitanje ali eto moram pitati : koliko je dovoljno u jednoj porciji u ml ???

evo na ovoj temi ima o tome.
Čini mi se da riba može već sa sedam mjeseciuser posted image
A to za mluser posted image veze nemam,onoliko koliko pojede, valjda par kašikauser posted image
Ja sam u početku nudila po nekoliko zalogajčića,a poslije onoliko koliko pojedu(ne previše svakako),nisam nikada obraćala pažnju nešto na zapreminuuser posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 3218
8.2.2010 19:06:23   
delly
pedica mi je rekla da mogu joj dati i u kalendaru norv. mi pise da ide od 6 mj , ali me zanima jeste vi svojima davali i koju ribu i kako su prihvatili ?

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 3219
8.2.2010 19:09:56   
Mya_81 RR
Delilah, mi nismo jeli ribu...u mom kalendaru piše da pastrva i bijel ariba ide od 8 mjeseca, a plava riba od 10 mjeseca...i mislim da ću se držati tog kalendara...ali prije toga imamo još par stvari koje moramo prve probati...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 3220
8.2.2010 19:11:29   
Mya_81 RR
Eh, zaboravi napisati koliko mi jedemo....ne znam koliko ispadne u gramima ali pojede uglavnom pun onaj mali dječiji tanjurić...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 3221
8.2.2010 19:12:18   
delly
eto vidis mene ti kalendari vise izludise i kako da budem pametna user posted image

Neposredna veza do poruke: 3222
8.2.2010 19:12:46   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Eh, zaboravi napisati koliko mi jedemo....ne znam koliko ispadne u gramima ali pojede uglavnom pun onaj mali dječiji tanjurić...

vidi se,vidi se,user posted image , mi pojedemo oko 150 ml guste hrane po obroku, na tanjiriću imam oznake pa znam

Neposredna veza do poruke: 3223
8.2.2010 19:16:27   
Anoniman
mi smo jeli jutros teletinu sa mrkvom i rizom ostalo od juceuser posted image
posle ,mlijeko obicno sa keksom plazmom njam,njam..
I veceri sta slatko,kasica od sljive.
A vidim pisete,dal davati sta hrane bebi kad mi jedemo..Ja dajem al malo na prst da osjeti samo okus ne da se najede,jer me gleda kad jedemo onim okicama mase rukicamauser posted image user posted image ko pile gladano.
Jutros,sam doruckovala jaja on meni sjedio u krilu,i davala sam mu pomalo na prst,tako i krumpir,rizu,palentu,kifleuser posted image ,musaku heheh al na prst znaci samo malo ne da se najede ...
Nece mu nista biti niti je bilouser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3224
8.2.2010 19:17:29   
teacher75
lana je danas napunila 4 mjeseca, pa namjeravam za mjesec dana (kad bude imala punih 5 i udje u 6. mjesec) da krenem sa dohranom. mozete li mi reci gdje ima ta neka tabela, kada se i kako sta daje, da sada ne trazim?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *