Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 14:00:57
Nejrica
I ja sam skeptina prema tim kasicama,bas svasta ima u njima.Ja isto sve pravim sama,bar znam sta jede,ponekad mu samo uzmem nesto sa puretinom,jer cesto ne nadjem svjezu,mada bas izbjegavam.
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 14:04:51
marinčii
a neznam nisam više pametna,kad i ovo voće i povrće kje kupim isto nije domaće onda mi dođe na istoal eto bar znam da u njemu nema limuna,mislim stvarno pa kako im to pada na pamet stavljat u kašicu za dijete od 4 mjeseca
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 14:07:14
noaa
IZVORNA PORUKA: marinčii
a neznam nisam više pametna,kad i ovo voće i povrće kje kupim isto nije domaće onda mi dođe na istoal eto bar znam da u njemu nema limuna,mislim stvarno pa kako im to pada na pamet stavljat u kašicu za dijete od 4 mjeseca
marincii to su tako male kolicine da to nema veze,ja sam mojoj davala te kasice,pa nije tu cijeli limun.mozda par kapi
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 14:13:25
noaa
evo recimo ja nedajem mojoj citruse a moja mama kaze da je po preporuci pedijatra nama davala vodu sa par kapi limuna e haj sad budi pametan sta valja sta nevalja.
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 14:13:48
ivanak
mlijeko kad se ustanemo obavezno, pa onda čokolino, pa ćemo ručati rižu, mrkvu i grašak i onda jabukicu sa grizom ili sa keksom... i za kraj keksolino.
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 14:15:12
marinčii
IZVORNA PORUKA: ivanak
mlijeko kad se ustanemo obavezno, pa onda čokolino, pa ćemo ručati rižu, mrkvu i grašak i onda jabukicu sa grizom ili sa keksom... i za kraj keksolino.
ivanak kako tvoj maleni dobro jede,ovom mom bi to mogla rasporediti na 10 dana i on opet to ne 0bi pojeo,bapš sam ljubomorna na mame čija djeca dobro jedu
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 14:55:13
Sonja
jutros mlijeko dorucak :2 zumanca sa mlijekom ispecena i malo hljeba rucak :povrce sa rizom i teletinom (kupovna hapica) (mama se danas ulijenila) kasnije opet mlijeko a za veceru mozda banana jabuka ili neki vocni jogurt pa mlijeko za laku noc
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 16:47:17
Honey3
danas supica sa tarhanom domacom,krompirom i tikvicama,nismo jos probali,pa vidjet cemo kako ce se bebiju svidjeti,slatke kasice voli a slanim nije odusevljena....
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 16:54:41
delly
a izvini a jel nije malo prerano sa trahanom ??? sjecam se kad je moja mama dala trahanu bratu kad je imao 6 mj on je bio jadan pun plikova prejaka alergija i rekla je da to tek kasnije ide da je to prejako
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 17:36:28
Honey3
ivanak to ti je tjestenina za supu koja se moze kuci praviti od brasna,jaja,paradajza sad sve zavisi kako ko pravi,ja iskreno neznam praviti,to meni mama pripremi
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 18:03:31
Honey3
nije mi jasno cemu citava polemika,ako bebica dobije 2-3 kasicice supice i malo izgnjecenog krompira i tikvice a imam jos dvoje velikih i zdravih hvala Bogu koji su se najeli tarhane
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.2.2010 18:17:21
MELLI
nije nikakva polemika,samo razmjena mišljenja SVAKA MAJKA, SVOM JE DJETETU, NAJBOLJA MAJKA. svi se vodimo nekim svojim instinktima,ja sam rekla svoje mišljenje,ti svoje i idemo dalje.