Ilhana RR -> RE: kuhinja (15.8.2010 22:37:10)
|
IZVORNA PORUKA: nita Masinu za sudje sam isto nasla dobru... Boshova, pise da ima opciju u slucaju da nedaj boze nesto bude odma zatvara sama vodu... i plus ima nekakvi programa dobri na njoj a nije skupa samo 600 KM =) plus na nju ima se tri godine garancije =) Ilhana, gdje si pronašla Bosch mašinu za suđe za te pare, ako nije tajna?! Mislim da je to skroz jeftino, a posebno ako ima raznih programa. Ja vec imam stariju verziju Bosch mašine i prezadovoljna sam, osim što mi nedostaje taj program koji traje 30 minuta. Mijenjamo kuhinju, pa mi treba nova mašina i opet bih Bosch, ali još nisam našla tako povoljno. Draga ja ti zivim u svedskoj pa vako vecinom u ovo doba pocinju akcije na bijelu tehniku... Mozda ima negdje dole u BiH ista... sad cu ti naci tacni naziv pa se raspitaj.. Bosch SGU54E08SK Evo sad vidjoh da ima i automatsko ciscenje kamenca u njoj =) Ima i djecija sigurnost, i zastitu od vode plus to sto zaustavlja u slucaju da nesto nije uredu pa da nemoze poplava da se napravi... koristi 13 litara po pranju, stedi struju =) Ma predobra =)
|
|
|
|