Visnja RR -> RE: kuhinja (1.8.2010 23:43:44)
|
IZVORNA PORUKA: myb@by IZVORNA PORUKA: Trnoruzica Ako smijem dati skromni doprinos ovoj temi. Iskreno, u dvije boje, meni je malo presareno, ali opet, to je moj ukus. Ja boh izabrala samo zelenu ili samo narandzastu boju. Ili, ako vec morm birati kombinaciju, onda bih ubacila sto vise zelene boje, nekako mi odmara oci, dok me narandzasta nekako napada i "vristi", ali opet je to moj ukus [sm=smiley1.gif] A drugi dio. Rekla bih Visnji da NE stavlja staklo, ni pod razno umjesto plocica. Iz licnog iskustva i iz iskustva ljudi oko mene, NE staklu definitivno. I ja bih malo promijenila raspored, jer po meni, nema dovoljno radne povrsine iz jednog dijela. Sve mi je nekako isprekidano kuhinjskim elementima (tipa sporet, masina i sl) I da mene pitate, a da sad mijenjam kuhiju, rernu bih definitivno stavila u gornje elemente. Ja ne vidim prostor za mikrovalnu, jel to planirate negdje ili? Jer dok stavis npr evo sad mikrovalnu, i jos neki drugi maleni kuhijski aparat (npr kuhalo, toster, blender i sl), ode i taj metar prostora koji si planirala za radnu povrsinu. Ni ja iskreno ne bi stavljala staklo umjesto plocica. Kod mene su mat plocice i prezadovoljna sam. Moja se rerna nalazi u gornjim elementima i ja sam prezadovoljna, svakom bi savjetovala da rernu stavi u gornji dio kuhinje. Slazem se sa tobom za tu malu radnu povrsinu. Moj prijedlog je da se napravi neki mali sank, znaci da kuhinja nema oblik slova L vec slova U, ako me razumijete (losa sam u objasnjavanju [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ) al to je kod mene nemoguce jer je dio gdje ce biti elementi 2,60 x 3 m.. a inace je kuhinja 3,60 sa 3 ...dakle mala je ... a mora biti funkcionalna jer nemam spaiz... a ja ne volim rernu u grnjim djelovima ...btw i da volim nema gdje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] a i ne koristim je cesto....
|
|
|
|