faris06 -> RE: kuhinja (20.8.2010 17:02:36)
|
IZVORNA PORUKA: muby IZVORNA PORUKA: faris06 Kod mene je gotovo identicna kao sto je tvoj projekat, mislim i dimenzije da su iste. Nama su radili u mbienti i da sam zadovoljna nisam , al hajde. Cijena sa ugradnjom je bila 1350 km, s tim da nam sporet nije ugradbeni . To mislimo naknadno "nastiklati" ali nikad. Ima M. sliku u mob. pa ti moze pokazati cisto da vidis kako izgleda. Pusa Harisu Pokazao mi je M. sliku kuhinje. Zaista gotovo identican raspored elementa i dimenzije. Super je i boja. Kod mene je ta kombinacija boja u trpezariji ali posto smo kupili novu ugaonu garnituru za dnevni boravak u tamnsmedjoj boji, a kuhinja i trpezarija su sastavljeni sa dnevnom, ja sam kontala uzeti drugu kombinaciju boja a trpezariju prefarbati. Ma i mene je ta kombinacija tresnja-vanilija u pocetku odusevljavala, ali vec mi je dosadila. I ja da ponovo radim vjerovatno bih se odlucila za tamno drvo. E sad meni je sve u stanu drvo boja tresnja, pa nista ne mogu promijeniti. A vidjela sam na slikama tvoju trpezariju, moja je ista samo sto malo veci. Kazu da boja drveta tresnja vise nije in , pa ti ja dodjoh haman demode[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|