batterfly -> RE: Serklaza/cerclage (18.9.2009 9:58:16)
|
IZVORNA PORUKA: mina23 Evo da se javim da sam stigla iz bolnice , radila sam cerklage i osjecam se onako. moze li mi iko reci kako je njemu bilo poslije ovog i dali se kretao ili je samo od wc do kreveta? Draga mina23, ja u potpunosti razumijem tvoj strah, ali ako cete ovo utjesiti, jer ja ne znam kako drugacije da ti kazem, ali pretjerujes....Naravno, da se smijes kretati, pomalo, shvatas li....Neces sad izaci i setati 2sata, vec ces izaci npr. pola sata, malo setati, malo odmarati i tako...Ti nisi bolesna zeno, samo si TRUDNA a uz to jos i podvezana..To nije NISTA STRASNOOOO, to ti je jos vise , kako da kazem, "ucvrstilo" trudnocu...i jos pijes i terapiju....Ja sam u obe trudnoce bila podvezana, (javila sam ti se na jos jednoj temi), i ponasala se najnormalnije....samo malo smanjila aktivnosti(tako kako sam ti sad navela), Ljudi su u tolikoj zabludi kada je u pitanju serklaza da nemozes da vjerujes....Mene je jednom prilikom, zaustavila poznanica(dakle samo poznanica, nikad ni sjedile nismo zajedno), na po carsije(nakon moje serklaze), i lijepo mi prisla i pita"jesi li ti normalna???..reko "MOLIM"??, Kaze sto ti ne lezis, ne bi smjela hodati, ti si PODVEZANA. P reko nisam mrtva, jaranice...Dakle ja sam sebi uvodila setnje uz pauze...dakle setam 10-15min. pa odmor...pa sve tako...imala sam i zigove i bolove u ledjima i sve je to normalno...nemoj se toloko bojati...Uostalom, informisi se i kod svog doktora...Ja sam svog o svemu i svacemu isptivala...SRETNO1
|
|
|
|