Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moze li mi neko reci kako treba da izgleda cunica 10 dana nakon suneta? Kod mog misa jos nisu ispali svi konci, a na mjestima gdje je sivano kao da se gnoji. Je li to ok, da li tako koza izbacuje konce? Pregledao ga je medicinar, kaze sve je super, ali opet mi je cudno. Cuna mu izgleda kao "rascvjetala", cuna u sredini, okolo "latice" koze izmedju konaca? Joj, jesam detaljna
Da je u pitanju upala mislim da bi sve bilo crveno, da bi dijete dobilo temperaturu i da bi plakao. Meni su nakon suneta naglasili da je normalno da se okolo stvara bijela skrama koja je rezultat stvaranja fibrinskih niti na mjestu zarastanja. Mislim da je to i kod tebe slučaj, ne brini samo sve dri pod kontrolom
Atarka, mom <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/duda.g''f"> su konc'' brzo ''spa'''', m''s''''m 5,6 dan a cuna je tako ''zg''eda''a kako op''sujes (kao cv''jet <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/sm''''ey36.g''f"> ) do pr''je par dana. Eh sad ne znam ko''''ko ''za nas ste v'' rad'''''' sunet? E da, to zagnojeno sto spom''njes je kod mog beb''ja b''''o samo na jednom mjestu, ja n''sam n''sta d''ra''a..... s''noc g''edam - nema ga <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/sm''''ey1.g''f">
< Poruku je uredio enisa_sara -- 29.3.2010 11:07:40 >
Atarka, mom <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/duda.g''f"> su konc'' brzo ''spa'''', m''s''''m 5,6 dan a cuna je tako ''zg''eda''a kako op''sujes (kao cv''jet <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/sm''''ey36.g''f"> ) do pr''je par dana. Eh sad ne znam ko''''ko ''za nas ste v'' rad'''''' sunet? E da, to zagnojeno sto spom''njes je kod mog beb''ja b''''o samo na jednom mjestu, ja n''sam n''sta d''ra''a..... s''noc g''edam - nema ga <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/sm''''ey1.g''f">
joj Enisa kod tebe bas ova slova nikako da se poprave, ne znam kako kod nas moze a kod tebe ne moze. Sorry na OT ali se bas nasmijah
Uglavnom...... i kod nas je tako izgledala, kao cvijet Konci otpali nakon 5,6 dana a to zagnojeno sto spominjes je imao na jednom mjestu i ja to nisam dirala.
Nama je danas 8 dan i cuna izgleda super! jest crvena jos i malo nepravilna ali dobro izgleda! i dalje mazem kantarionovim uljem! Atarka mislim da je sve ok ne brigaj
Mi danas zvali Sanasu...u srijedu pregled pedijatra, vadjenje nalaza i ako sve bude ok, u petak ide cap cap Nekako nisam ni svjesna....pitala sam sestru oko prisustva tate, ali nece dati i ja se s tim slazem...prije svega ne znam ni kako ce mm to podnijeti iako je htio biti s njim, i nek bude sve sterilno Sveki ce mi doci u petak i bit ce tu do nedjelje, ona krizna 3 dana jer ja mu necu smjeti ni prici.... sunce moje malo...tajo mu prica kako ce ga voditi da bude veliki frajer, a on se smije....reko, da on zna sta mu pricas, ne bi ti bas poklonio taj predivni osmjeh...
na ilidzi u ovoj ordinaciji koju je spomenula salmy... ljudi su super.... pregledali ga... obavili sve... MM ga je drzao ja sam bila ispred nisam mogla da mi srce ne pukne.... moja dusa je preplakala svo vrijeme.... kad smo sjeli u auto zaspao je.... kod kuce se probudio i nastavio plakati.... za 2-3 sata se vec smijao i vrtio s nama.... sad ga ne mogu smiriti vrcka se, lupa nogicama, rukicama, sve se bojim da se ne uvrijedi.... nadam se da ce sve ostati ok...
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
eee zene... mi smo se osunetili u cetvrtaakk bravo mii...
na ilidzi u ovoj ordinaciji koju je spomenula salmy... ljudi su super.... pregledali ga... obavili sve... MM ga je drzao ja sam bila ispred nisam mogla da mi srce ne pukne.... moja dusa je preplakala svo vrijeme.... kad smo sjeli u auto zaspao je.... kod kuce se probudio i nastavio plakati.... za 2-3 sata se vec smijao i vrtio s nama.... sad ga ne mogu smiriti vrcka se, lupa nogicama, rukicama, sve se bojim da se ne uvrijedi.... nadam se da ce sve ostati ok...
Allah Mubarek Olsun Frenkoza bravo za druga Abdulaha
Allah Mubarek Olsun Frenkoza bravo za druga Abdulaha
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.