almondray -> RE: Sunet / cirkumcizija (24.5.2013 20:42:42)
|
IZVORNA PORUKA: Vinetu IZVORNA PORUKA: almondray Berbo je čovjek koji je svraćao u moje selo , prije rata , svakih 3-4 god.Sjećam se da su dječaci bježali pri samom spomenu berbe.U porodici su imali dimijice koje su šivene baš za njih[sm=smiley36.gif] , sunet se nije planirao jer niko nije znao kad će berbo proć kroz selo. Svi moji rođaci i brat su osunećeni neplanirano , bez ikakve anestezije .Ništa im ne fali... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: almondray Mi smo zakazali termin u ponedjeljak ako Bod da ...uh bas me strah. rekoše mi da beba ne smije jesti 2h prije suneta, kako ću to izvest.Moram ga nečim dobro našopat. To je baš nezgodno! Kako oni misle da se to izvede kad su bebice u pitanju[sm=zmeden.gif] Pogotovo ako bebice doje. Nama dr. nije ništa rekao za to. Mali je, doduše, veoma slabo jeo sat prije suneta, ali je jeo pet minuta nakon što je doktor završio. Valjda smislim nesto do pondjeljka, najgore je sto moramo krenut u vrijeme njegovog popodnevnog sna .Morat ću dobro uštimat vrijeme dojenja. Nego , takođe mi je rekla da ponesem čaršaf ili dekicu da ga umota.A imam 1h vožnje do kuće, na šta će to ličit. Još i svekar hoće da ide , kao da mi nije dosta nervoze.Šta sam sve predeverala s prvim sunetom ne znam kako ću psihički sad [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|