animagical -> RE: Sunet / cirkumcizija (7.5.2013 13:47:12)
|
IZVORNA PORUKA: elmaL E mene je bas zanimalo kakvo je stanje kod drugih koji su obavili sunet. naime, mi smo naseg djecaka osunetili prije nesto vise od 20 dana, sve je super proslo hvala Bogu. Sad mu se pisa vec vratila u normalno stanje, isplai koncici i sve to, medjutim, i dalje mu se moze dobro navuci kozica, mislim ono sto je ostalo[sm=smiley1.gif] kad ga presvlacim pa povucem, ispod mu uvijek bude ono bijelo nakupi se[sm=zmeden.gif] e sad jel to normalno i da li tako i treba da bude, ja sam mislila poslije sunecenja da se nece ovo moci navlaciti, ili sam pogresno mislila[sm=smiley13.gif] i jos nesto, on sad neda uopste da mu se dira, recimo da mu ocistim dok ga presvlacim, ne bih rekla da ga boli, iako pravi neku facu i negoduje, vise mi se cini da zna da se nesto desavalo oko pise pa sad neda ni primaknuti[sm=smiley1.gif]iako on to scepa rukom kad uspije dok ga presvlacimo[sm=smiley1.gif] naravno da ne da, to je jako osjetljiv dio, treba mu vremena da se navikne da je na zraku i da ga dotice i pelena,a ne tek ruke... ja mislim da je to ok sve, samo cisti redovno...ja sam samo prala vodom i baby sapunom, kad su ispali konci nisam vise mazala ni sipala uljem
|
|
|
|