Hanady RR -> RE: Fitnes revolucija u BiH! (2.12.2013 12:49:54)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: vjestica e slatkišase vla ne mogu odreći pokušaću ih makarsmanjiti na minimum a kao mama dojilja nisam sigurna da smijem te čajeve i ostale dodatke koji pomažu topljenju masti mislim da ću jedino pridržavati programa vježbanja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] E vala necu ni ja, smanjiti mogu pokusati, ali odreci se necu, ne zelim i ne mogu.[sm=smiley36.gif] Grickalice i sokove mogu prekriziti, i onako ih rijetko konzumiram. Ribu tri puta sedmicno niti mogu, niti hocu, jedino ako moze iz konzerve.[sm=smiley36.gif] Nesto kontam da se ja i je moram nesto pridrzavati prehrane jer imam viska 1-2 kg.[sm=zmeden.gif] Da li je neko dobio prvi video s vjezbama, ja tonigdje nisam nasla.[sm=zmeden.gif] Da li se zeleni caj smije piti ohladjen, ono da napravim ujutro i pijuckam cijeli dan? [sm=zmeden.gif] http://10000kg.net/trening-video-za-prvu-fazu/ obavih svoj trening [sm=smiley36.gif] kad se zdama popodne vježbat...mm će me ludom porgliasisti[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|